صدای هوا هست اما فقط موقعی که صفحه گوشی روشنه...نقل قول:
Printable View
صدای هوا هست اما فقط موقعی که صفحه گوشی روشنه...نقل قول:
ضعف n95 صدای کم هدفونشه موقع گوش دادن با کیفیت ترین موزیک با صدای آخر هم که باشی باز هم صدای بیرون شنیده میشه . ):
اگه راهی برای قوی کردن صداش وجود داره بگید.
صدای هوا هم که البته خیلی نامحسوسه بخاطر صدای بیپ فشار دادن کلید هاست . اگه اونو غیر فعال کنید دیگه هیچ صدایی نمیده
صداي اسپيكر هاش چطوره؟
در مقايسه با ان70 يا k750 يا گوشي قبلي كه داشتين صداش قويتره يا ضعيفتره؟
ببينيد من ايميت جمين دارم خيلي ازش راضيم فقط به خاطر صداي ضعيف مي خوام بفروشمش و ان95 بگيرم به نظر شما صداي ان95 ارزش اين كار رو داره؟؟؟ دوربينش چي؟
خواهشا يا جواب نديد يا به طور كامل و صريح جواب بديد.
تو متن قبلي چندتا سوال پرسيدم در نهايت دوستمون مي گه آره اينجا هوا خوبه شوخي
صداش خیلی خوبه به نظر من با n73 برابری میکنهنقل قول:
بچه ها نرم افزاراش كم گير مياد نه؟
اگه ان95 خريدم كه براتون بريزم نرافزار كه خسته بشيد از برنامه
نه عزيزم كلا چون سيستم عاملش نو و جديده برنامه واسش كم پيدا ميشه چند تا گوشي توي دنيا بيشتر اين سيستم عامل يعنيSymian 9.2 رو بيشتر ندارن به خاطر همين يه خورده زمان ميبره تا برنامه هاي كاربرديش وبازي هاش بياد بيرون .
البته الانم برنامه هاش بد نيست هست در دسترس ولي نه مثل نسخه هاي قبلي!!
واقعا؟؟!! یعنی با n73 که دوتا اسپیکر داره برابری میکنه؟منظورتون کیفیت صدا بود،قدرت اسپیکرش بود،قدرتش با هدفون بود...؟نقل قول:
اینم دو تا اسپیکر داره... هدفونش خیلی خوبه ... از نظر کیفیت هم خوبه...نقل قول:
ولی یه مشکل داره اونم اینه که زیر و بم آهنگ رو لو نمیده... مثلا اگه یه آهنگ که تو گیتار بیس میزنن رو بریزی توش به زور میشه صدای بیسشو شنید....مگه اینکه صداشو بلند کنی که ممکنه خیلیا خوششون نیاد چیزی رو با صدای زیادی بلند گوش کنن.
من iPod هم دارم و این حرفو از روی مقایسه این دو تا میگم
قیمتش چند ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههه
این 3 بار که سوال میکنم . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاملترین و مطمئن ترین اطلاعات:
1-صدای n95 به هیچ وجه به پای n73 نمیرسه دیگه لطفا بحث نکنید من هر دو رو امتحان کردم
توی بلندگو خیلی ضعیفه توی هدفون هم ضعیفه ولی با یک هدفون خوب میتونید ضعفش رو جبران کنید من الان یک هدفون درجه 1 creative 32000 تومنی براش خریدم که صداش گوشم رو کر میکنه!!!!!!!!!!!!!
2- کیفیت عکس اصلا و اصلا در حد 5 مگا نیست!!! و حتی با n73 برابری میکنه!
3-کیفیت فیلمبرداریش عالیه!
4-قابلیت tv out فوق العاده است و مزیت بزرگی برای این گوشی و همچنین n93 به حساب میاد.
5-سرعت گوشی نسبتا خوبه...
6-از لحاظ استحکام و اسکلت بدنه کمی ضعیف از آب در اومده!!
7-lcd فوق العاده و گیرائی داری.
8-قیمتش ظاهرا اومده روی 650!!!!!!
9-از لحاظ برنامه و بازی اصلا مشکلی نداره و هرچی قبلا بوده روی این هم اجرا میشه 80%
شـایــد...!نقل قول:
نقل قول:
اهو حالا عصباني نشو
قابلي هم نداره ولي 650 هزار تومن
يكي مي گه صداش با ان73 برابري مي كنه اون يكي مي گه اصلا در حد ان73 نيست و خيلي ضعيفه هم از لحاظ اسپيكر هم از لحاظ هندسفري
به هر صورت انگار نمي شه به حرفاي ديگران اعتماد كرد بايد ريسك كنم و اين گوشي رو بگيرم بعد ببينم صداش خوبه يا نه؟
يكي به من بگه در حد ان70 هست يا نه؟
از n70 سرتره ولی شک نکن به پای n73 نمیرسه.
انگار باور نداری که من جفتشو داشتم و امتحان کردم...!!!!!
تو صدا فقططططططط n73
وقتی جناب raminet می گن هردوشو داشتن و امتحان کردن خب همینجور بوده دیگه،اعتماد کن آقا
منم جفتشو داشتم :دی !
----
ولی نمیدونم من که فرقی بین صداشون حس نکردم....
هیچی فیلمبرداریش نمیشه!
عزیزان...نقل قول:
دوستان...
شخیصان...!
نازنینان...
منم جفتشو دارم...
الآن هم از هر دوشون استفاده می کنم...
و طبعا هر دوشونو هر روز امتحان می کنم...!
آخه چرا باور نمی کنین...؟!
من که قبلا تو آدرس پایین هم مقایسه کرده بودم...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1345457&postcount=547
شما هم چین در مورده ان 73 با ان 95 کل کل میکنید که انگار خودتون تولیدش کردید . انگار پایان نامه اراءه کرده باشند که دارند ازش دفاع میکنند خدا به انسان فکر و صلیغه های متفاوتی داده . یه ضرب المثل هست که اگه درست بگم بزه به دهن صاحبش باید شیرین بیاد . حالا یک چیزایی ان 95 داره که این قدر گرونتر از ان 73 هست . جون مادرتون صلیغه ایی حرف نزنید شما میگید من دیدم من گوش کردم اگه میگید عکسش بده خوب یه عکس از ان 73 با ان 95 در یک ساعت بخصوص با هم از یک جا عکس بگیرید و بزارید تا ملت خودش قضاوت کنه . باز من میگم شاید اونایی که ان 73 دارند خوششون نیاد ولی میگم خلاصه حالا یه گوشی جدید تر از شما اومده که امکانات خیلی بهتری داره . باید قبول کرد که تنها گوشی هست در نوکیا که همه امکانات رو توش گذاشته و هیچ کم و کسری نداره ولی وقتی من دو سال پیش 6680 گرفتم 400 تومن اون موقع هر گوشی یه امکاناتی داشت و شرکت نوکیا همه امکانات رو در یک گوشی نمیزاشت مثلا گوشی من 6680 رادیو نداره و لی خیلی مدل پایین تر از این دارند و خلاصه صلیغه ایی صحبت نکنید قبول کنید ان 95 جدید تره و اون آقایانی که در شرکت نوکیا تولیدش کردن یه چیزی دیدن که بهش میگن گوشی پیشرفته . ما که تولید نکردیم که ازش دفاع کنیم . پس کلهم حرف ببینید از گوشی چه انتظاری دارید همونا انتخاب کنید من که اصلا دنبال صدا نیستم چون یه سینمای خانگی تو همین ماه گرفتم که هزار تا ان 73 میزاره تو جیبش پس احتیج من نمیشه ( برای دیدن عکسش هم میتونید به وبلاگم برد ) . من که میخوام ان 95 بگیریم و از دوستانی که واقعا سازنده حرف میزنند ممنونم ولی بعضی از دوستان مشخصه که میخوان از گوشی خودشون تعریف کنند که این عمل در ما ایرانیها چیز جدیدی نیست . امیدوارم که از حرفام کسی ناراحت نشه . سبز باشید :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا دوست گلم من الان n95 دارم نه n73 پس این گوشی متاله منم هست و مطمئنن کسی نمیگه جنس من بده!!!!نقل قول:
ولی با این وجود من دارم سعی میکنم که منطقی برخورد و قضاوت کنم... اگه میگم فلانی صداش یا دوربینش اینطوریه حتما با دلیل و تجربه حرف میزنم
تازه به دوران رسیده هم نیستم حالا لازم به گفتن نیست ولی چندین و چند ساله که دارم گوشیهای مختلف رو عوض میکنم...
به هر حال نظر همه دوستان برای من محترمه
من حرفامو زدم تصمیم و انتخاب با شما عزیزانه...
یه سوال : تو دوربینش حتی وقتی فلاش رو Off میکنم قبل از گرفتن عکس(دقیقا بعد فشار دادن دکمه ش ) یه نوری میده اونو چه جوری میشه off کرد؟
منظورت نور قرمز رنگه...؟!نقل قول:
اینجا همه آزادند که نظرشونو در مورد مطلب خاصی ارائه بدن...نقل قول:
قرار هم نیست که همه نظرات مثل هم باشن...
یا اینکه همه در مورد مسئله ای متفق القول باشن...
این درست که گوشی N95 از نظر امکانات یکی از بهترین هاست اما دلیل بر بی نقص بودنش نیست...
از یک جنبه نقاط مثبتی نصبت به گوشی های دیگه از جمله N73 داره و از جنبه هایی هم بعضی از مشکلات خودش رو...
دقیقا مثل فلاش میمونهنقل قول:
(در واقع در حالت On سه بار نور میزنه ولی در حالت off یه بار...مخوام همون یه بارم نزنه)
خب دوستان بعد از کلی گشتن توی تمام اینترنت تونستم یک سری اطلاعات تخصصی و کامل و 100% مطمئن از این گوشی زیبا براتون پیدا کنم :
به تاپیک زیر برین:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1377596#post1377596
اون قضیه فلش در بیشتر گوشی های سری n دیده میشه،نمیشه flash رو به طور کامل قطع کرد،بالاخره یه نوری میزنه.البته اگه نخوای یواشکی عکس بگیری مشکلی نیست،اگه هم بخوای یواشکی عکس بگیری....
شیطون میخوای از چی یا کی عکس بگیری؟؟؟
نمی تونی بخوای...!:31:نقل قول:
چون نمی شه...!
نظر دادن آزاده من که نگفتم نظر ندین و لی اگه بخوای حرف و نظر خودتا به کرسی بشونی یه چیز بد تر از نظر دادنه .نقل قول:
از بحث بیجا و بی مورد خود داری می کنم...!نقل قول:
با سلام دوباره من هم ا شما موافقم منظورم شما تناز خانمه بریم سره اصل مطلب یعنی ان 95 . آیا اونایی که ان 95 دارند تا حالا رو ویبره گذاشتنش . آیا تا بحال جایی از داخلش بخاطر ویبره زدنش لغ یا پیچاش وا نشده چون یکی از دوستان میگفت که واسه من شده آیا مشکل فقط برای این دوستمون فقط هست یا همه مشکل داره . بعدش از لحاظ نرم افزار خوشحال میشم اطلاعاتی به من بدین .
اولا: Tanzad...!نقل قول:
دوما: در مورد ویبره هم باید بگم که لرزش گوشی اونقدر شدید نیست که بخواد پیچ هارو باز کنه...!
یا بر عکس...!
پیچ ها اونقدر شل نیستن که بخوان بر اثر ویبره باز بشن...
احتمالا اون مشکل ناشی از چیز دیگه بوده...
سوما: از لحاظ نرم افزار چه اظلاعاتی می خوای...؟!
دوستان یک خبر بسیار بد راجع به نوکیا ان95 دارم براتون من هم این گوشی رو خریدم دیگه گوشیتون خز شد زودتر عوضش کنید! طفلک ان73 9 ماه تو امضا و آواتورم بود آخر سر افتخار این که من بخرمش نصیبش نشد! می گن این گوشی جدیدا همشون دوربین دارند ان95 هم دوربین داره؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه...!نقل قول:
از خبر بدتم ممنون...!
امروز تو یه مغازه که واقع در پاساژ ایرانیان بود، قاب N95 دیدم...!
بدون پد و مغزی 35 هزار تومن...
ببخشید از تایپ بد من در مورده اسمتون ممنون از راهنمایی تون . در مورد نرم افزار م خوام بدونم فقط باید نرم افزارهای مختص خودش نصب میشن یا نرم افزار های دیگه با سیمباین دیگه هم روش نصب میشه .نقل قول:
دوستان! آیا کسی با فرمور نسخه 12 مشکلی پیدا نکرده؟ ظاهرا یک سری مشکلاتی با این نسخه ایجاد میشه و من جایی خوندم که product code 0548763 بیشترین مشکل رو داره.
سؤال من اینه که آیا ممکنه یه نسخه خاص، روی product code های مختلف، رفتار متفاوتی نشون بده؟ و دیگه اینکه آیا کسی هست که چنین product code ی داشته باشه و بعد از آپگرید، موبایلش ایراد پیدا کرده باشه؟ مرسی!کد:http://www.howardforums.com/showthread.php?t=1198713&page=1&pp=15
در مورد نرم افزار همین طور که دوستان قبلا هم گفتن، اکثر برنامه های سیمبیان 9.1 رو ساپرت میکنه...نقل قول:
بعلاوه اینکه برنامه های خودش هم هست (اگه بگردی البته!)
راستی دوستان جلد یا قابی برای این گوشی به بازار اومده؟(مثل قاب کریستال و امثال اون)
سلام. من می خواستم یک رم 2 گیگ هم براش بگیرم فروشنده گفت صبر کن یک هفته دیگه رم 4 گیگ می آد. ببینم رم 4 گیگ رو ساپورت می کنه؟
گفتیم فعلا با همین یک گیگه سر می کنیم. این رو گذاشتم تو گوشی شروع کرد به نصب کردن نمی دونم چی چی اون هم بدون اجازه من!!! بعد هم دیدم هنوز هیچی نشده 300 مگ گوشی پر شده! چند تا برنامه هم بود مثل دیکشنری انگلیس-عربی و اوقات شرعی به وقت دبی و یک برنامه دیگه که روی مموری کارت نصب شده بودند. ما هم نامردی نکردیم و کل مموری کارت رو فرمت کردیم! ولی الان یک مشت برنامه که اکثرا اسمشون با سرچ شروع می شه روی گوشی نصب هستند می خواستم ببینم این ها چی هستند؟
تو گوشی منم 18 نوع مختلف از همین سرچ ها نصب شده...!نقل قول: