من چطوری بازی PS1 با 2 CD اجرا کنم؟وقتی میگه Insert disc 2 هیچ کار نمیتونم بکنم!
من چطوری بازی PS1 با 2 CD اجرا کنم؟وقتی میگه Insert disc 2 هیچ کار نمیتونم بکنم!
البته روی Psp!
سلام
در نمایشگاه E3 امسال از یه PSP جدید رونمایی شد. به نظرمیاد فرق زیادی با PSP فعلی نداشته باشه و تنها چند قابلیت جدید بهش اظافه شده.
یکی از این قابلیت ها خروجی TV هست تا با استفاده از اوون تصویر PSP رو توی تلویزیون ببینیم. این کار توسط کابلی که به پایین-سمت چپ دستگاه وصل میشه صورت میگیره. بوسیله این کابل میتونین عکس ها و یا فیلم هاتونو با کیفیت مناسب تماشا کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای بعضی جافیش ها یا دکمه ها هم عوض شده مثلا سوییچ WiFi و یا درپوش اسلات کارت حافظه تغییر کرده. جای اینفرارد هم دیگه بالای PSP نیست و سوراخ های اسپیکر ها هم تغییر کردن.
سمت راستی PSP فعلی و سمت چپی هم PSP جدید :
باتری جدیده سمت چپی است :
قسمت قرار گیری UMD هم دست خوش تغییراتی شده:
اینم چندتا عکس دیگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش هم 199$ اعلام شده.
اصلاح میکنم اصلا اینفرارد نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جای اینفرارد هم دیگه بالای PSP نیست و سوراخ های اسپیکر ها هم تغییر کردن.
آموزش نصب فريم ور 3.51 بلند شده از سايت بازي سنتر !
نقل قول:
نحوه ريختن جديدترين Custom Firmware عرضه شده 3.51M33
توجه:
بهتر است قبل از انجام كار مموري را فرمت كنيد.
شما بايد شارژ بالاي 75 درصد داشته باشيد و شارژر دستگاه در تمام مراحل بعدي متصل باشد اين گفته را كاملا جدي بگيريد چون در غير اين صورت ممكن است دستگاه شما بريك شود و عواقب كار با شما ميباشد.
مرحله 1.
در ابتدا سه فايل زير را دانلود كنيد:
PSP 3.51 M33 CFW ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3.51 Update EBOOT ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
1.50 Update EBOOT ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مرحله 2.
اگر از فريمور 1.5 استفاده ميكنيد اين مرحله رو انجام دهيد و اگر از فريمور هاي OE و SE استفاده ميكنيد به مرحله بعد برويد.
فايل m33rel.zip را از حالت فشرده خارج كنيد و محتويات فولدر 1.50only يعني دو فولدر kxploitpatcher و kxploitpatcher% را داخل آدرس زير كپي كنيد:
ms0:/PSP/GAME
سپس در داخل PSP به منوي Game سپس Memory Stick برويد و آن را اجرا كنيد.
مرحله 3.
فولدر M33CREATOR را در آدرس زير در مموري استيك كپي كنيد:
فريمور هاي OE و SE در اين آدرس:
ms0:/PSP/GAME150
فريمور 1.5 در اين آدرس:
مرحله 4.
فايل 3.51Update EBOOT را كه در مرحله اول دانلود كرديد را از حالت فشرده خارج كنيد و نام آن را به 351.PBP تغيير دهيد و سپس در آدرس زير كپي كنيد:
ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR
فريمور 1.5 در اين آدرس:
ms0:/PSP/GAME/M33CREATOR
مرحله 5.
فايل 1.50Update EBOOT را كه در مرحله اول دانلود كرديد را از حالت فشرده خارج كنيد و نام آن را به 150.PBP تغيير دهيد و سپس در آدرس زير كپي كنيد:
ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR
فريمور 1.5 در اين آدرس:
ms0:/PSP/GAME/M33CREATOR
مرحله 6.
در محيط XMB به منوي Game سپس Memory Stick برويد و 3.51M33 CREATOR را اجرا كنيد. بعد از انجام كار از شما ميخواهد كه دكمه ضربدر را بزنيد. سپس به محيط XMB باز ميگردد.
مرحله 7.
دوباره به قسمت Game سپس Memory Stick برويد و 3.51M33UPDATE را اجرا كنيد. از شما ميخواهد كه براي ادامه كار دكمه ضربدر را بزنيد، اين كار را انجام دهيد و منتظر شويد تا مراحل كار كامل انجام شود در اين مرحله به هيچ عنوان مموري و يا باطري را خارج نكنيد و يا PSP را خاموش نكنيد.
بعد از اتمام مراحل كار از شما ميخواهد كه ضربدر را بزنيد. اين كار را انجام دهيد.
مرحله 7.
بعد از اينكه ضربدر را در مرحله قبل زديد دستگاه خاموش ميشود، بنابراين دوباره آن را روشن كنيد و به قسمت Setting و سپس System Setting رفته و System information را انتخاب كنيد اكنون بايد 3.51M33 را نشان بدهد.
مرحله 8.
PSP را با كابل به PC متصل كنيد و به آدرس زير برويد و فولدر هاي M33CREATOR و M33UPDATE را پاك كنيد چون ديگر به آنها احتياجي نيست.
ms0:/PSP/GAME150
فريمور 1.5 در اين آدرس:
مرحله 9.
به 3.51M33 خوش آمديد.
ويرايش: آپديت هم براي اين فريمور اومده كه از زير ميتونيد دانلود كنيد و نصب كنيد:
3.51M33 Update Patch #4 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هر گونه سوال هم داشتيد در اين تاپيك بنويسيد.
موفق باشيد
اقا یکی به این سوال جواب بده لطفانقل قول:
اگه oeهستي بايد مراحل بالا رو بري واسه 3.51 m33 فقط ريسكش پا خودته ! به يو ام دي نيازي نيست ..نقل قول:
اقا یکی به این سوال جواب بده لطفا
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام به همه برو بچ ................من میخام دوربین psp رو بخرم .....
1_resolution فیلمبرداریش چنده؟؟؟
2_با چه فرمتی فیلم میگیره؟؟؟
3_قیمتش تو تهران چنده؟؟؟
4_اگه کسی لینکی داره که توش فیلمی داره که با psp گرفته شده بزاره ممنون میشم.....
دستت درد نکنه جاوید جون فقط ترسوندیمون که نصب نکنم ریسکش چند درصده؟نقل قول:
نقل قول:
والا نمي شه درصدي براش تعيين كرد من يه آمار ديدم تو يه سايت نوشته بود از هر پونصد تا Psp موقع تبديل 3 تاش بريك مي شه كه از اين سه تا يكيشو بايد بندازي دور يعني ريكاوري نمي شه ! بازم مي گم اين آمارو تو يه سايتي ديدم زياد معتبر نيست !نقل قول:
دستت درد نکنه جاوید جون فقط ترسوندیمون که نصب نکنم ریسکش چند درصده؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
بابا بگو چطوری تبديل ميکنی؟نقل قول:
با سلام یه سوال داشتم واون اینه که این بک گراندهای سه بعدی چیه و کجا باید بریزیمشون به نظر میرسه جالب باشه هرکی فهمید به ما هم بگه که کجا بریزیمشون با تشکر (اسم برنامشم Battlegrounds3D هست)
اینم لینک دانلودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی برنامه PSPLOCK2هم بگید که کجای مموری باید بریزمشون
لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين بك گرانده احتمالا تم هست كه به نظر من نريزي بهتره ممكنه به دستگاه آسيب بزنه مثلا دوستم ريخت mp3 پليرش از كار افتاد !نقل قول:
با سلام یه سوال داشتم واون اینه که این بک گراندهای سه بعدی چیه و کجا باید بریزیمشون به نظر میرسه جالب باشه هرکی فهمید به ما هم بگه که کجا بریزیمشون با تشکر (اسم برنامشم Battlegrounds3D هست)
اینم لینک دانلودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی برنامه PSPLOCK2هم بگید که کجای مموری باید بریزمشون
لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه گفتي من نريختم ولي معمولا برنامه ها رو تو game يا game150 مي ريزن !
يه نكته در مورد آپديت فريم ور Psp اين فايل ها رو كه تغيير نام مي ديد به كوچك و بزرگ بودن حروف توجه كنيد مهمه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
من میخوام یکیشو بخرم کدو ورزنشو بخرم یکی میگه 3.10 یکی میگه 3.3 کدومش خوبه لطفا راهنمایی کنید:46:
اقا جاوید من ریختمشون ولی نمیاد بالا یعنی وقتی روش ضربدرو میزنی یه صفحه ابی میاد وبعد از چند ثانیه psp خاموش میشه وباید دوباره روشنش کرد همه چیز پی اس پی رو هم امتحان کردم موشکلی پیش نیومده.نقل قول:
تو 3.51m33 وقتی آپدبتش میکنی تو منوی recovery تو بخش configioration در بخش non_use umd چند تا قابلیت جدید اضافه شده کسی نمیدونه چیه؟؟؟؟
سلام دوست عزیز یک باره بده ورژن جدید 3.51m33 رو برات بریزه خیالتو راحت کن.نقل قول:
من مغازه داري رو پيدا نكردم كه با يه قيمت معقول فريم ور جديد رو بريزه يكي بود مي گفت 50 تومن مي گيرم ! البته آپديتش كار زياد سختي نيست !نقل قول:
سلام دوست عزیز یک باره بده ورژن جدید 3.51m33 رو برات بریزه خیالتو راحت کن.
به هر حال دوست عزيز شما بخواي بخري بايد آخرين ورژن هك شده رو بگيري يعني يا بايد 3.51 m33 رو بگيري يا 3.51 LE يا IE البته همون M33 توصيه مي شه !نقل قول:
من میخوام یکیشو بخرم کدو ورزنشو بخرم یکی میگه 3.10 یکی میگه 3.3 کدومش خوبه لطفا راهنمایی کنید
شما به جز خود فريم ور پچ هم براش ريختين !؟ يه سري چيز ميز بهش اضافه شده يه جا ديده بودم نوشته به چه دردي مي خوره الان يادم نيست مطلبو پيدا كردم براتون مي ذارمنقل قول:
تو 3.51m33 وقتی آپدبتش میکنی تو منوی recovery تو بخش configioration در بخش non_use umd چند تا قابلیت جدید اضافه شده کسی نمیدونه چیه؟؟؟؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
با سلام خدمت دوستان گرامی. من میخواستم یه مموری بگیرم میخواستم ببینم اشکالی داره به جای مموری سرعت بالا یه مموری معمولی بگیرم یعنی مموری معمولی مشکلی برای سرعت پی اس پی به هم نمی زنه (یعنی داخل بازی گیرنمیکنه) اصلا به جز اینکه مموری سرعت بالا بازی هارو زود تر روی خودش میریزه (ذخیره میکنه) از طریق رم ریدیر دیگه چیکارمیکنه ضمنا مموری معمولی که می خواهم بگیرم مطمئنم که اصله چون من اگه بخواهم یه مموری سرعت بالا بگیرم باید یه مموری 2گیگ بگیرم ولی اگه بخواهم یه مموری معمولی بگیرم میتونم 4گیگ بگیرم. باتشکر
اینم عکس مموری
خوب شد گفتی.نقل قول:
1.از CD ، Image بگیر.ترجیحا با CloneCD.
2.جلوی PSX Image File مسیر فایل رو وارد کن.
3.Go... رو بزن.
4.اگه ایراد گرفت Fix screen height رو بزن.
ولی سوال من موند!
مموري هاي سرعت پايين چند مشكل دارن يكي اينكه بازي ها كند اجرا مي شن و لودينگ ها يكم بيشتر طول مي كشه و گه گاهي هم هنگ مي كنيد . دوم اينكه اگه بخواين دستگاهتون رو آپديت كنيد اگه از مموري سرعت پايين استفاده كنيد احتمال بريك شدن دستگاهتون بيشتر مي شه !نقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی. من میخواستم یه مموری بگیرم میخواستم ببینم اشکالی داره به جای مموری سرعت بالا یه مموری معمولی بگیرم یعنی مموری معمولی مشکلی برای سرعت پی اس پی به هم نمی زنه (یعنی داخل بازی گیرنمیکنه) اصلا به جز اینکه مموری سرعت بالا بازی هارو زود تر روی خودش میریزه (ذخیره میکنه) از طریق رم ریدیر دیگه چیکارمیکنه ضمنا مموری معمولی که می خواهم بگیرم مطمئنم که اصله چون من اگه بخواهم یه مموری سرعت بالا بگیرم باید یه مموری 2گیگ بگیرم ولی اگه بخواهم یه مموری معمولی بگیرم میتونم 4گیگ بگیرم. باتشکر
اینم عکس مموری
من چيزي در اين مورد نمي دونم يعني تا حالا بازي دو سي ديه نريختم ببينم چجوري مي شه ! وگرنه راهنمايي مي كردمنقل قول:
ولی سوال من موند!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
[QUOTE=J A V I D;1334397]مموري هاي سرعت پايين چند مشكل دارن يكي اينكه بازي ها كند اجرا مي شن و لودينگ ها يكم بيشتر طول مي كشه و گه گاهي هم هنگ مي كنيد . دوم اينكه اگه بخواين دستگاهتون رو آپديت كنيد اگه از مموري سرعت پايين استفاده كنيد احتمال بريك شدن دستگاهتون بيشتر مي شه !
ممنون ولی زنگ زدم گفتن برات گرفتیم منم گفتم اشکالی نداره. اگه خدا بخواهد چندوقت دیگه یه مموری 2گیگ های اسپیدم میگیرم.
یه سوال دیگه اینجا کسی راهنمای بازی مزرعه دار pspرو نداره . با تشکر
سلام این پی اس پی الان قیمتش چنده بازیهاش چجوریه از کجا گیر میارین
سايت هاي خارجي رو گشتم ولي اونا هم تو همين موندن ! تنها بازي هايي كه قبل از تعويض سي دي سيو مي كنه مشكلي ندارن !نقل قول:
هاروست مونش جالب نيست ! تو سايت ها راهنما براش زياده !نقل قول:
ممنون ولی زنگ زدم گفتن برات گرفتیم منم گفتم اشکالی نداره. اگه خدا بخواهد چندوقت دیگه یه مموری 2گیگ های اسپیدم میگیرم.
یه سوال دیگه اینجا کسی راهنمای بازی مزرعه دار pspرو نداره . با تشکر
قيمتش با توجه به نوع پكش از 220 تا 300 تومن متغييره در مورد انواع پك هاش صفحه هات قبل رو ببنيد ! بازي هاش تو بازار و اينتر نت ريخته !نقل قول:
سلام این پی اس پی الان قیمتش چنده بازیهاش چجوریه از کجا گیر میارین
موفق و پيروز باشيد
جاويد
جاوید جان واقعا خسته نباشی و ممنون که به کاربرا تو این تاپیک کمک میکنی و سوال هاشون رو با حوصله جواب میدی. اگر فیل هریسون این تاپیک رو ببینه حتما یه PSP از این جدیداش رایگان واست میفرسته:biggrin: . همیشه این تاپیک رو نگاه میکنم و واسه من که خیلی مفید بوده. بازم ممنون به خاطر زحماتی که میکشی و امیدوارم هر چه زودتر PS3 هم بخری .
سلام دوستان برای پی اس پی من یه مشکلی پیش اومده من وقتی پی اس پی رو روشن می کنم مستقیم میره توی ریکاوری یا همون تنضیمات من چک کردم دکمه Rهم گیر نکرده به نظر شما چشه وباید چیکارش کرد. باتشکر Rassool
راستی یه مشکل جدید وقتی میخای از بازی با دکمه هوم خارج بشی هم روی no هست وبه چپ وراستم نمیره که yes رو انتخاب کنم ومجبورم همونجا پی اس پی رو خاموش کنم .
سم فيشر جان شما به ما لطف داري .نقل قول:
جاوید جان واقعا خسته نباشی و ممنون که به کاربرا تو این تاپیک کمک میکنی و سوال هاشون رو با حوصله جواب میدی. اگر فیل هریسون این تاپیک رو ببینه حتما یه PSP از این جدیداش رایگان واست میفرسته . همیشه این تاپیک رو نگاه میکنم و واسه من که خیلی مفید بوده. بازم ممنون به خاطر زحماتی که میکشی و امیدوارم هر چه زودتر PS3 هم بخری .
سلامنقل قول:
سلام دوستان برای پی اس پی من یه مشکلی پیش اومده من وقتی پی اس پی رو روشن می کنم مستقیم میره توی ریکاوری یا همون تنضیمات من چک کردم دکمه Rهم گیر نکرده به نظر شما چشه وباید چیکارش کرد. باتشکر Rassool
راستی یه مشکل جدید وقتی میخای از بازی با دکمه هوم خارج بشی هم روی no هست وبه چپ وراستم نمیره که yes رو انتخاب کنم ومجبورم همونجا پی اس پی رو خاموش کنم .
ممكنه دكمه R اتصالي داشته باشه احتمالا آب يا يه چيز مايع رو PSP نريخته ! اتفاقي نيافتاده كه بعد از اون اتفاق اين مشكلات پيش اومده باشه ! البته من با منو ريكاوري زياد ور نرفتم ببينيد اون تو گزينه اي رو فعال نكرده باشين ! در مورد منو هوم نمي دونم چي بگم ! راستي از چه فريم وري استفاده مي كنيد ؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام
ممكنه دكمه R اتصالي داشته باشه احتمالا آب يا يه چيز مايع رو PSP نريخته ! اتفاقي نيافتاده كه بعد از اون اتفاق اين مشكلات پيش اومده باشه ! البته من با منو ريكاوري زياد ور نرفتم ببينيد اون تو گزينه اي رو فعال نكرده باشين ! در مورد منو هوم نمي دونم چي بگم ! راستي از چه فريم وري استفاده مي كنيد ؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد[/QUOTE]
فرم ویر من 3.10oe هست. چیزی روی psp نریخته.
ایران حذف شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر همه چیز در مورد این psp slim روشد وبیشتر شایعات هم رد شدند .....مثل بعضی از رفقا که اسمشو نمیبرم توی یکی از تاپیک ها نوشته بود psp جدید هارد8 گیگ داره و بعضی از این خالی بندیها.....
psp slim فقط مشخصات زیر رو داره....
New slimmer PSP is indeed in the works. Hardware is essentially the same, and will NOT have any big speed increases.
- There’s no longer a UMD Tray, but a slot loader instead. Design is supposed to have an even “cleaner” look, much like the DS Lite.
- The screen is the exact same size, and is sidekick-esque. This means that there’s some sort of a flip-factor, making the overall system even smaller.
- The screen is still LCD, not LED. Either way, battery-life will obviously be improved.
- Sony is considering bluetooth capabilities.
- Underneath the screen is the home button, the brightness controls and the volume button. This revision will also include all-new controls for chapter skipping with UMD movies and music tracks.
- Not 8GB of on-board memory. 4GB is more likely. However, the storage capacity could change.
- Sony is still deliberating on the issue, but the PlayStation Portable name should stay put. This could eventually replace existing PSP models.
- Pricing is currently the same, and a release date is more likely for Fall 07.
- Other news: Killzone is looking real hot, and could have some screenshots before E3 actually happens. The game will, for sure, make it to E3 in some form, which I would guess is playable.
ده آخه پسر جان اول بورو انگليسی خوندن ياد بگير بعد اینا رو بزار. اسم هم ببر من بودم.سره حرفم هم هستم.بورو از اون آقا رسول که سايت سونی رو بلده(خوش به حالش:31::46:!!!) بگير ببين چی نوشته.بعد يه ميل به سونی بزن بگو اشتباه نوشتين:27:!!! ما هم کلی ميخنديم:31:نقل قول:
رسول جان يه اطلاعات کامل در باره مموری 2 گيگ و 4 گيگ بده.(قيمت و مدل) حتما اصل باشه و های اسپيد. ممنون
راستی در مورده اینکه گفتی مموری های اسپيد يا معمولی اشکال پيش مياره به حرفای جاويد جان اضافه ميکنم اگر مموری معمولی بگيری تو بازی هايی مثل Prince Of Pershia مشکل جدی پيش مياد.دمو هارو نميتونه روان اجرا کنه و صدا هم پخش نميشه.
خوب پس من ديگه نمي دونم مشكل چيه !!!! شرمنده !نقل قول:
فرم ویر من 3.10oe هست. چیزی روی psp نریخته.
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام
من حدود یک هفته است یه psp گرفتم به خاطر اینکه همه بازیهایی که تو کامپیوتر میریختم مخصوصا بازی های جدید به خاطر عطیقه بودن کامپیوترم!! هنگ میکرد
ولی الان که psp گرفتم اکثر بازیهایی که ریختم بالا نمیاد مثلا عشق من gta!! که یه صفحه سیاه میاد و دیگر هیچ مشکل از کیه یا چیه
در ضمن مدل دستگاه اینه : system software : 3.40 OE-A
یه سوال دیگه اینکه من وقتی دستگاه رو گرفتم نه umd داشت نه رم 32 که فکر میکنم باید باشن! سرم کلاه رفت یا نه! 233 تومان هم پول دادم
مرسی از توجه شما عزیزان!
شما براي اجراي بازي ها حتما بايد يه umd تو دستگاهتون باشه احتمالا به همين علته كه بعضي از بازي ها رو نمي آره . در مورد اينكه شما سرت كلاه رفته يا نه همه دستگاه ها تو پكشون يه umd داره ( كه بيشتر وقتا دمو) ولي در مورد مموري 32 اگر دستگاهتون وليو باشه مموري 32 توش داره اگه دستگاهتون استاندارده مموري 32 توش نيست !نقل قول:
سلام
من حدود یک هفته است یه psp گرفتم به خاطر اینکه همه بازیهایی که تو کامپیوتر میریختم مخصوصا بازی های جدید به خاطر عطیقه بودن کامپیوترم!! هنگ میکرد
ولی الان که psp گرفتم اکثر بازیهایی که ریختم بالا نمیاد مثلا عشق من gta!! که یه صفحه سیاه میاد و دیگر هیچ مشکل از کیه یا چیه
در ضمن مدل دستگاه اینه : system software : 3.40 OE-A
یه سوال دیگه اینکه من وقتی دستگاه رو گرفتم نه umd داشت نه رم 32 که فکر میکنم باید باشن! سرم کلاه رفت یا نه! 233 تومان هم پول دادم
مرسی از توجه شما عزیزان!
پيشنهاد مي كنم اگه umd ندارين و نمي تونين بخرين اين فريم ور جديد m33 رو بريزين به همراه آخرين پچش چون امكاني داره كه بسياري از بازي ها رو بدون umdاجرا مي كنه ! (ريسكش نصب فريم ور پاي خودتونه )!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
مرسی از راهنماییتوننقل قول:
من از فروشنده که اتفاقا ادعای نمایندگی ه سونی هم میکرد پرسیدم که umd داره یا نه گفت چون کپی خور شده دیگه umd نداره
پس سرم کلاه رففتتت!!!
میشه کاری کرد؟!! یا توی این خراب شده هیچ قانونی نیست!!!
خواهش مي كنم اون نمايندگي به نظر من رسما كلاه بردار بوده ! چون نمايندگي هاي واقعي سوني psp رو كپي خور شده نمي فروشن به هيچ عنوان ! و بهتون هم مي گن اگه دستگاه رو كپي خور كنيد گارانتيش باطل مي شه ! دوم دستگاه هاي كپي خور شده حتما نيازمند يك umd براي اجراي كليه بازي ها هستن در غير اينصورت يه سري بازي ها رو محدود اجرا مي كنن ... كاري هم كه فكر نكنم بتونين بكنين !!!چون صد در صد مغازه دار زير بار نمي ره !نقل قول:
مرسی از راهنماییتون
من از فروشنده که اتفاقا ادعای نمایندگی ه سونی هم میکرد پرسیدم که umd داره یا نه گفت چون کپی خور شده دیگه umd نداره
پس سرم کلاه رففتتت!!!
میشه کاری کرد؟!! یا توی این خراب شده هیچ قانونی نیست!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
فريم ور 3.52 هم از طرف سوني ارائه شد يه وقت آپديت نكنين به اين ورژن ها حواستون باشه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد