مشکل در اجرای بازی Quake 4
سلام دوستان .
من این بازی رو امروز بر روی کامپیوترم نصب کردم. بازی بدون هیچ مشکلی نصب شد و کوچکترین ارور یا گیری نداد.
چون این بازی رو من امروز صبح البته با کمک سودا جان دانلود کردم بنابر این هنوز فرصت نکردم که اینو بر روی
DVD رایت کنم. شاید اصلا نیازی هم به این کار نداشته باشم. چون همه بازی ها رو من از طریق Virtual Dirve
اجرا میکنم.
بعد از نصب بازی که در بالا توضیح دادم اومدم و توسط برنامه Alcohol 120% دو تا درایو DVD ساختم. تا اگر برای اجرای
بازی خواست که سی دی بازی رو داخل درایو قرار بدم مشکلی نداشته باشم. در عکس پایین درایو E درایو اصلی
کامپیوتر است. و درایو های F و H درایو هایی هستند که توسط Alcohol 120% درست کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از قرار دادن فایل ISO بازی در داخل درایو F بازی به این صورت اجرا میشه ...
اما همینکه میام و روی Play کلیک میکنم تا بازی اجرا بشه این پیغام رو میده و میگه که DVD بازی رو داخل درایو قرار بده
درحالی که من قبلا سی دی رو داخل درایوی که با Alcohol ساختم قرار دادم.
آیا باید از یک برنامه دیگه برای ساختن Virtual Drive کمک بگیرم ؟ یا اینکه این بازی فقط باید از روی DVD اجرا بشه؟
اگر راه حلی به نظرتون میرسه که بشه این بازی رو بدون استفاده کردن از DVD اجرا کرد لطفا راهنمایی کنید.
شاید هم با Virtual Dirve Alcohol مشکل داره؟ بهر حال به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه؟
منتظر راهنمایی شما هستم ... با تشکر.