فکر نکنم
باید ببریش جمهوری تو علاالدین طبقه همکف
اونجا بپرس که کی این کار رو میکنه ...
من با 4 تومان انجام دادم...
Printable View
فکر نکنم
باید ببریش جمهوری تو علاالدین طبقه همکف
اونجا بپرس که کی این کار رو میکنه ...
من با 4 تومان انجام دادم...
آیا این نرمال هست که بعد از انتقال برنامه مین در حالت موزیک اونلی صدایی از گوشی خارج نمیشه ؟؟؟
لطفا دقیقا توضیح دهید
وقتی هم استارت فون میزنم مینویسه incert curect sim card
با تشکر از دوستان خوبم
دوست عزیز به نظر بنده شما رجیستر پروندی !
پست قبلیم رو بخون ( تنها کمک من به شما )
تایید میشهنقل قول:
دوست عزیز به نظر بنده شما رجیستر پروندی !
پست قبلیم رو بخون ( تنها کمک من به شما )
یکم تو زحمت افتادی
:20: چند تا سایت توپ معرفی میکنید که بشه منو فلش دانلود کرد؟
بهترين سايت براي دانلود تم و منوي فلش (بايد در سايتش عضو بشيد) http://ismoe.freehostia.com
من برای گوشی w810 خودم درایور صدا و تصویر رو با phone xs alfa 5 ریختم ، همه چی خوب کار می کنه ، ولی زوم دوربین کار نمی کنه... باید چه کار کنم
توی se-nse.com هم یه دوری بزن چیزای خوبی پیدا میکنینقل قول:
چند تا سایت توپ معرفی میکنید که بشه منو فلش دانلود کرد؟
نقل قول:خوب اینکه رجیستر پرونده درست اما میگه هیچ صدایی خارج نمیشه .احتمالا هنگ میکنه . نتیجه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
احتمالا آکوستیک رو اینجوری ریخته
FS/ifs/settings/acoustic/acoustic
آخه یکی از دوستام همین مشکل رو داشت
سلام.کسی میتونه به من کمک کنه؟
وقتی میخوام با برنامه my Phone Explorer از اس ام اس هام بک آپ بگیرم تاریخ اس ام اس ها رو نمینویسه.در حالی که قبلا مینوشت.ولی بعد از اینکه یه بار فلش کردم اس ام اس های inbox رو با تاریخ ولی اس ام اس های Sent رو بدون تاریخ نشون میده.و همین باعث میشه ترتیب اس ام اس ها به هم میخوره و اعصاب خورد کنه!!!
کجا رو باید دستکاری کنم تا Sent message ام تو برنامه my Phone Explorer با تاریخ نمایش داده بشند؟
من هر دفعه با برنامه Phone XS 2.1 alpha3 یا alpha6 آکوستیک را نصب کنم برنامه در قسمت Wait for EsB هنگ میکنه و جلوتر نمیره ) XS++ روی گوشیم کار نمیکنه )این هم ده خط آخر لوگ برنامه :
| proto: 3.1در ضمن گوشی من Z530 هست
| ***** sending PRODUCTION_ID_LOADER
| sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin
| QH00 Header
| Wait for EsB
| Wait for EhM
| QA00 Prologue 6532 bytes
| Wait for EaTEbS
| sending loaders\CID49_RED_25.LDR
| QH00 Header
| Wait for EsB
تـــــورو بــــــــــــــــــه خـــــــــــدا کــــــــمــــــــــــــک کــــــــنـــــــــیـــــ ــــد
قبلآ هم همین جوری بود یا جدیدآ این جوری شده ؟نقل قول:
من هر دفعه با برنامه Phone XS 2.1 alpha3 یا alpha6 آکوستیک را نصب کنم برنامه در قسمت Wait for EsB هنگ میکنه و جلوتر نمیره ) XS++ روی گوشیم کار نمیکنه )
منوی فلش رو چطوری تو گوشی W810i عوض میکنن من هر کاری کردم نشده.
اگه میشه یه توضیح مختصر بدین.
ممنون
توضیح که توی صفحه ی اول کامل داده شده!نقل قول:
منوی فلش رو چطوری تو گوشی W810i عوض میکنن من هر کاری کردم نشده.
اگه میشه یه توضیح مختصر بدین.
ممنون
فایلهای swf که لینک دانلودشون تو صفحه اول هست رو به آدرسی که تو صفحه اول هست میریزی
بعد تمهای مربوطه رو هم مثل بقیه ی تمها میریزی رو گوشیت
میبینی که منوت تغییر کرده
اوایل گوشی بعد از 2 ساعت روشن می شد ، الآن ویندوزم را عوض کردم برنامه هنگ میکنه و جلوتر نمیرهنقل قول:
با ورژن جديد ++xs امتحان كن شايد درست شد اين ورژن 1.5 هست.از آدرس زير دانلودش كن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم مشكلت حل بشه.
موفق باشيد
گوشی بنده (z530 ) با ++XS کار نمیکنه
خب منم ميدونم قبلا هم گفتيد ولي فكر كنم شما با ورژن 1.2 كار كردي اين ورژن جديده و نويسنده گفته بود خيلي از باگهاي نرم افزاريش حل شده.نقل قول:
به هر حال كمكي بود كه ميتونستم بكنم و اينم بگم ممكن بازم جواب نده بايد صبور باشي و حوصله كني.امتحانش ضرري نداره
آقا منظورتون از چنج شده و سری اصلی چیه؟
گوشیهای رجیستر اصلی به طور رسمی و قانونی تو مخابرات ایران به ثبت رسیده ولی گوشیهای چنج سریالشون به طور دستی با سریال یه گوشی رجیستر اصلی عوض شدهنقل قول:
آقا منظورتون از چنج شده و سری اصلی چیه؟
با این ++XS ورژن 1.5 کار کردم ولی بعد از زدن star fsx این پیغام رو در لوگ میده وجلوتر نمیرهنقل قول:
You must choose a way in!Error: FSX failed.
++ Error: FSX failed
Disconnected... Unplug the phone
Shutting down...
با برنامه phone xs هم انقدر هنگ دیدم ، خسته شدم
تـــــورو بــــــــــــــــــه خـــــــــــدا کــــــــمــــــــــــــک کــــــــنـــــــــیـــــ ــــد
من نتونستم usb flash رو نصب کنم میگه اینستال نمیشه باید چیکار کنم؟
گوشی را از USB جدا کنید (البته اگه وصل هست)...نقل قول:
به فولدر ویندوز رفته اینجا Windows folder > system32 و کلمه "ggsemc" رو تو فولدر system32 سرچ کنید و اگه فایل یا فولدری پیدا شد اون رو پاک کنید(این کلمه باید اسم فایل یا جزئی از اسم یک فولدر باشه) اگه فولدری هم نبود مشکلی نیست....به مرحاه بعدی بروید......
روی start و سپس Run کلیک کنید و در پنجره run کلمه "cmd" رو تایپ کنید...پنجره dos بالا میاد......
درون پنجره dos این عبارت set devmgr_show_nonpresent_devices=1 رو تایپ کنید یعد enter بزنید....
بعد عبارت devmgmt.msc رو تایپ کنید و enter بزنید....بعد از این کار پنجره device manager باز میشود....
رو قسمت view کلیک کرده وسپس Show hidden devices رو انتخاب کنید.
به این قسمت Universal Serial Bus controllers رفته و Sony Ericsson USB Flash یا usb flash رو unistall کنید...(اگه اینها اصلا نصب نبودند مشکلی نیست به مرحله بعدی برید)
پنجره device manager رو نبندید.......کلید c رو نگه داشته و کابل usb رو به گوشی وصل کنید...یه آیکن مثل usb یه device manager اضافه میشه که روش علامت سوال زردرنگ هست.....
روی اون راست کلیک کرده و این مراحل را طی کنید update Driver" > "No not at this time" > "install from a specific device or location
روی browse کلیک کرده و آدرس فایلی رو که از اینجا دانلود کردید رو بهش بدید( آدرسی رو که بهش میدید حتما باید شامل فایل ggsemc.sys و فولدر x86 باشد).... (قبلش از حالت فشرده خارج کنید) و همنگام نصب یه پیغام میده روی Continue anyway کلیک کنید تا مراحل نصب پایان یابد.....
کد:http://bandar.110mb.com/New_usb.zip
DJ_IT_110 جون امروز يه z530 كه مال دوستم بود گرفتم با همه ورژنهاي xs امتحان كردم جواب نداد ++xs كه همون اول گير ميكرد با phone xs هم به جايي نرسيدم:41: :41: :41:نقل قول:
این علامت سوال زرد رنگ دقیقا کنارش چی نوشته؟
آدرسی که میدم هم اصلا نمیشه ok کردمگه نباید از زیپ بگیرم و فایلی که گفتید رو بکشم بیرون و همون ادرسو بدم؟
فايل zip رو تو درايو :d اكستركت كن و بعد آدرس \:d رو بده درست ميشه.نقل قول:
سلام
من c رو می گیرم کابل وصل می کنم ولی بعد 30 ثانیه می گه ارتباط برقرار نشد.
می شه کمکم کنید
از جوابت ممنون... ولی مهدی موسوی رو z530 امتحان کرده ( البته با Phone XS چون می گفت با++XS گوشی روشن میشد .. جالب اینجاست که گوشی را در ده دقیقه حک کرد )نقل قول:
یه یکی به من بد بخت کمک کنه
درسته من با دقیقآ این ورژن هک کردمش: PhoneXS_2.10_Alpha6 خودم هم کفم برید 10 دقیقه ای !!!:18:نقل قول:
USB FLASH رو نصب کردی ؟؟ کابلت سالمه ؟؟نقل قول:
باتری رو دربیار دوباره جا بزن .
تو رو خدا یکی به من کمک کنه
من که تو خماری حک موندم :41: :41: :41:
اندکی صبر سحر نزدیک است
به اطلاع دوستان میرسانم که آموزش هک بوسیله نرم افزار ++xs بصورت کاملا تصویری تا 95% تکمیل شده مونده اون 5% آخر + آپلود کردنش
سعی می کنم هرچه سریعتر حاضرش کنم
من که دیگه دارم بی خیالش میشم وقتی usb flash نمیخواد نصب بشه من چیکار کنم ؟ حالا ادرس رو میپذیره ولی آخرش میشهcan not نمیدونم چرا!!!!!
این علامت سوال زرد کنارش چی نوشته شاید من اشتباه انتخابش میکنم
دستتون درد نکنه فایل usb ناقص بود
الان شروع کردم ولی 3 ساعت داره کاره خودشو می کنه و هی یه متن رو تکرار می کنه.
می خوام ببینم این برنامه ورژن بالا تر نداره اگر داره دستتون درد نکنه بذارید.
اگر نداره حداکثر زمانی که طول می کشه رو نمی دونید چقدر.
سلامنقل قول:
يه سر به آدرس زير بزن.توش تمام ارور هايي كه موقع كار با xs بوجود مياد رو توضيح داده كه چطوري رفعش كرد
بالا خره آموزش هک گوشی های سریال چنجی بوسیله ++xs آماده شد
خدایش خیل سعی کردم کامل باشه
همه برنامه های لازم هم اونجا هست
در ضمن usb flash driver رو هم از همونجا دانلود کنید :33:
این هم لینکش :3:
نظراتتون فراموش نشه
چیز های دیگه هم اونجا گیر میاد که به درد موبایل بخوره
نقل قول:
خسته نباشي دوست عزيز
زياد روش كار كردي و وقت گذاشتي دستت درد نكنه
ولي چيزايي كه آموزش دادي خيلي ساده هستن و با همون آموزش متني هم ميشه ياد گرفت.
در ضمن مثل اينكه خود شما زياد وارد نيستي!
اولا مسير درايو صدا رو اشتباه نوشتي بايد اينطور باشه :ifs\settings\acoustic و نبايد فولدر fs رو ايجاد كرد
و داخل اين پوشه بايد فايلها رو ريخت نه پوشه acoustic رو!
كلا اگه اون اشكالاتشو اصلاح كني به درد تازه كارها ميخوره.:21:
آقای tohid shamspour شما درست می گی این آموزش برای تازه کار هاست ولی اگه یه بار دیگه به همین تاپیک نگاه کنی میبینی که خیلی ها مشکل دارند من هم نگفتم این آموزش برای شماست
اما مسیر درایور صدا 100% درسته من خودم این تاپیک رو بیش از 3 بار از اول تا آخر خوندم ادعایی هم ندارم که آخر این کار ها هستم
راستی فعلا لینک برای سرعت پایین مثل اینکه مشکل داره سعی میکنم یه جای دیگه آپلود کنم
در ضمن برای اثبات ادعای حرف هام هم فایل notepad یکی از هک هایی که کردم میذارم میتونی ببینی که به راحتی فایل های آکوستیک رو تو همون مسیر تو گوشی آپلود کرده
19:26:32| Try #1000 and counting...
19:26:44| Try #2000 and counting...
19:26:51|
19:26:51| ***** AuthB (cmd 05-43)
19:26:51| *** Binary answer is ***
19:26:51| 05-02 4500
19:26:51|
19:26:51| Phone should be unlocked now
19:26:51| ...2682
19:26:51| Matches: 0:0002531, 1:000150, 2:0000, 3:1
19:26:51| Totals : 0:0187701, 1:012367, 2:0060, 3:1
19:26:51| Theory : 0:0187620, 1:012460, 2:0048, 3:0
19:26:51| ***** Read GDFS (cmd 04-01) variable 02-0c8f: phone name (e.g. K750i)
19:26:51| *** Binary answer is ***
19:26:51| 04-ff 5700380031003000690000
19:26:51| 00BABE6E00670075006100670065002D
19:26:51| 00D8FFFFFF180000106100BABE016E39
19:26:51| 4C1DAC3CB0F8B6BA4C3C319D4C000000
19:26:51| 0000000000BABE4345B0FFFFFF
19:26:51| *** Clear text answer is ***
19:26:51| W810inguage-an9L<L<1LCE
19:26:51| This loader is UNLOCKED
19:26:51| ***** FS activation, please wait
19:27:01| Sucess! CS-loader has been unlocked!
19:27:01| +++ Deleting files...
19:27:01| +++ Uploading /files_to_upload to phone...
19:27:01| Upload ./files_to_upload/Fs/ifs/settings/acoustic/acoustic/bdss_call.apf to Fs/ifs/settings/acoustic/acoustic/bdss_call.apf
19:27:01| Make directory (cmd 03-07) Fs
19:27:01| Make directory (cmd 03-07) Fs/ifs
19:27:01| Make directory (cmd 03-07) Fs/ifs/settings
19:27:01| Make directory (cmd 03-07) Fs/ifs/settings/acoustic
19:27:01| Make directory (cmd 03-07) Fs/ifs/settings/acoustic/acoustic
19:27:02| Delete file (cmd 03-04) Fs/ifs/settings/acoustic/acoustic/bdss_call.apf
19:27:02| Upload file (cmd 03-0C) Fs/ifs/settings/acoustic/acoustic/bdss_call.apf
19:27:02| Done uploading
19:27:29| ++ Sending shutdown command to phone...
19:27:29| ++ Customizing was SUCCESSFUL!
19:27:29| ++ Disconnecting phone...
19:27:29| ++ You may now unplug your phone.
19:27:29| ++ FSX was successful
19:27:31| Disconnected... Unplug the phone
20:25:07| Shutting down...