خوب اسمشو چی می خوایم بزاریم زود تصمیم بگیرید که کاراشو انجام بدیمنقل قول:
Printable View
خوب اسمشو چی می خوایم بزاریم زود تصمیم بگیرید که کاراشو انجام بدیمنقل قول:
درود بر همه دوستان ... با تلاش تونستم این میدان آرادی را بسازم ..
آقای Sohel Green هم ساهته بود ... باز هم من راجب کار خودم نظر نمیدم ....
شما بگید هوب شده یا بد شده ... :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا . ایران :40:
فکر کنم الان 60 در صد کار تمام شده :20:
[quote=iil-iran-lii;1082560]درود بر همه دوستان ... با تلاش تونستم این میدان آرادی را بسازم ..
دوست عزیز کارت عالیه منتها فکر نمی کنی یه مقدار خود مدل برج آزادی باریک باشه
[quote=iil-iran-lii;1082560]درود بر همه دوستان ... با تلاش تونستم این میدان آرادی را بسازم ..
دوست عزیز کارت عالیه منتها فکر نمی کنی یه مقدار خود مدل برج آزادی باریک باشه
:31::31::31::31::31::31:
دوست عزیز نمی دونم شماها واقعا کمبود دارید اگه ندارید چرا اینقدر در مقابل یه انتقاد ضعف نشون میدید بسته دیگه بابانقل قول:
فقط اینکه یه ذره انتقاد پذیر باشید حالا اگه گفته شبیه کیک دوستم شده خوب بیچاره مگه گناه کرده. انتقادم چیز سازنده ایه منتها اگه اینجوری باهاش طرف نشیم
در ضمن گفتن می خواید اسم بازی رو عوض کنید درسته ؟ اگه درسته چی می خواید بزارید فقط زودتر بگید که کاراشو انجام بدیم
درسته اما انتقاد وقتي كارسازه كه با ادب و احترام باشه.نقل قول:
يعني چي؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رضا لينك عكسها براي من كار نكرد اما مال صفحه ي قبل رو ديدم. خيلي خوب بود.:31:نقل قول:
شما بگید هوب شده یا بد شده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم الان 60 در صد کار تمام شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا . ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن آقا محمد در رابطه با اسم يه فكري بكن.
سلام... .
خوبه...خيلي خوبه...آروز ميكنم موفق بشيد...فقط يه چيزي... .
چرا GTA Tehran...!!!!
مثلن چرا Iranian Rally ا چيز ديگه اي نه...حتمن بايد اسم يكي از بازيهاي معروف توش باشه... .
از T O O M A J ممنونم ..
من عکسو دوباره Upload کردم ...
ایمد وارم باز بشه :10:
( ولی خداییش زیاد روش کار کردم و انتظار داشتم که در بارش نظر بدید .. نه اینکه بحثو عوض کنید یا :31: :31: :31: :31: :31: :31: تحویلم بدید ) :41: یک کوچولو ( فقط یک کم ) از ادامه کار نا امید شدم ... ولی من به این کار علافه دارم و تا آخرش هستم :46:
رضا ایران :40:
مثل اینکه ما هرچی زحمت میکشیم به باد هوا میره!
بابا ما که از گروه رفتیم من شب تا صبح میشینم طراحی میکنم انگار نه انگار!:13:
بابا دست خوش.....کارت عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....خدائیش اگه همینجوری بری پیش شما و بچه های دیگه هم اینطوری کارکنند....یه بازی توپ میشه........از ته دل گفتم...واقعا کارت درسته....موفق باشی ایشالله همیشه کاهات اینطوری و بهتر حتی...باشند... فقط نمی دونم من اشتباه می کنم یا تکستچر خیلی بازشده ...منظورمو می فهمید که ؟ تکستچر یکم باز شده یعنی سبزه ها بزرگ به نظر میاند اگه بتونید کوچیک ترشون کنید خیلی بهتره به نظر من البته ....یعنی تعداد سبزه ها و تراکم اونها بیشتر به نظر بیاد .....مثل اینکه تکستچر Streach شده باشه....
اینم یه نظر که شاید مفید و شایدم مضر باشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
agha hala ke in hame chiz misazin
be barname commande in ke har jaye in jaha mire chi behse ro ham dadin
مگه چي شده؟؟؟نقل قول:
بلهنقل قول:
agha hala ke in hame chiz misazin
be barname commande in ke har jaye in jaha mire chi behse ro ham dadin
خيلي ممنون.نقل قول:
بابا دست خوش.....کارت عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....خدائیش اگه همینجوری بری پیش شما و بچه های دیگه هم اینطوری کارکنند....یه بازی توپ میشه........از ته دل گفتم...واقعا کارت درسته....موفق باشی ایشالله همیشه کاهات اینطوری و بهتر حتی...باشند... فقط نمی دونم من اشتباه می کنم یا تکستچر خیلی بازشده ...منظورمو می فهمید که ؟ تکستچر یکم باز شده یعنی سبزه ها بزرگ به نظر میاند اگه بتونید کوچیک ترشون کنید خیلی بهتره به نظر من البته ....یعنی تعداد سبزه ها و تراکم اونها بیشتر به نظر بیاد .....مثل اینکه تکستچر Streach شده باشه....
اینم یه نظر که شاید مفید و شایدم مضر باشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا محمد لطفا نام كاربري من رو در صفحه اول به T O O M A J تغيير بده.
littledemon عزیز ممنونم :10:
خوب تا چند روز دیگه این آزادی تموم میشه .. دارم روی چراغها و نیمکتهاش کار میکنم ... و یک حوض آب هم اون جلو هست ... اونو هم درست میکنم :20:
تا حالا 70 در صد شده ... نور پردازی هم مونده ... راستی M O H A M M A D جان ... خود بازی نور پردازی داره یا باید خودمون واسش این کارو انجام بدیم ؟؟؟؟
ممنون میشم جوابمو بگیرم .. و یک سوال دیگه اسم بازی آخر چی شد .. ( محمد جان زود تر جواب بده امثال T O O M A J عزیز منتظر شما هستن :10: )
بدرود
منتظرم ببينم.شما خودتون هم در مورد اسم بازي يه پيشنهادي بدين.در ضمن شما مطمئني كه ميدون آزادي رو درست ساختي؟البته من خودم نمي دونم چون اهل تهران نيستم.اميدوارم كه درست ساخته باشي(منظورم خيابونها و...هست)نقل قول:
دوباره سلام... .
من يه اسم دادم ولي كسي تحويل نگرفت...مشكلي نداره... . فقط براتون آروزي موفقيت ميكنم... .
درود .. من الان کمی فکر کردم دو .. سه تا اسم به ذهنم رسید مثل
Persian GTA
Pars GTA
دیگه نمیدونم :31:
فکر میکنم اگر چیزی به ذهنم رسید بهتون میگم .. و اما میدان آزادی .. من فقط میدان ر میسارم نه خیابون و ....
یعنی اینکه ساخت خیابون و .... بر عهده Map Editor گروه هست .. که اوشون باید اونو بسازن .و جای میدان آزادی رو هم مشخص کنند و این میدان آزادی که من ساختم یا اگر کسی بساره و از این بهتر بشه را توش فرار بدن
:46:
یک سوال هم میپرسم .. لطفا جواب بدین ... چه طور این نقل قول را میزارید ؟؟؟ :20:
شما نمیخواید کوهای تهران رو بسازید؟از هر جای تهران که رو به شمال یا همون بالا وایستیم کوها دیده میشن...
اگه تو بازی هم هر وقت به سمت northباشیم کوهای تهرانو ببینیم خیلی باحال میشه نه؟:31:
نقل قول:
اگه بتونید چندتا عکس از این کوهها بزارید شاید بشه ساخت!
نقل قول:
یک سوال هم میپرسم .. لطفا جواب بدین ... چه طور این نقل قول را میزارید ؟؟؟
در زیر هر پست میتونی کلمه نقل قول رو ببنی ولی اگر بخوای فقط قسمتی از پست دیگران نقل قول بشه بر روی عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بالا کلیک کن دوتا کد میاد که در {} قرار دارند بین اونها فاصله بده و متن مورد نظرت رو اونجا past کن اینطوری متنی که در اون past کردی مثل نقل قول در میاد!
سپاسگذارم . یاد گرفتم :20:نقل قول:
در زیر هر پست میتونی کلمه نقل قول رو ببنی ولی اگر بخوای فقط قسمتی از پست دیگران نقل قول بشه بر روی عکس در بالا کلیک کن دوتا کد میاد که در {} قرار دارند بین اونها فاصله بده و متن مورد نظرت رو اونجا past کن اینطوری متنی که در اون past کردی مثل نقل قول در میاد!
----------------------------------------------
این دیگه تمام شد ... اگه مشکلی داره بگید تا درستش کنم ... ( این عکس به خاطر وسعت و نور پردازی و .. 35 طول کشید تا فقط یکی از عکس ها Render بشه :46: )
آقا محمد به نظرم بهتره یه نظر سنجی برای تایپک درست کنی که شما خوشتون میاد شهر کوچیک باشه با گرافیک بالا یا بزرگ باشه با گرافیک پایین
جالبه خوبه خیلی خوبه
این کار رو کنید اونوقت من بازیتون و به دنیا معرفی میکنم.
ممکنه خیلی پولدار تر از این حرفا بشید.
فقط شما وقتی تمومش کردید شماره به من بدید یا من به شما شماره میدم تا بازیتون و معرفی کنم.
من حاظرم بازیتون و برای دانلود تو سایتم بزارم.(در صورت رضایت شما).
یکی بیاد تو کار وبلاگ کمک کنه من یه خورده مطالب جمع کردم ولی یه نفر لازمه برای همکاری راستی طراح قالب وبلاگ داریم یا نه یه قالب قشنگ تاثیر گذاره
ورزشگاه آزادی رو تموم کردم کی از دوستان طراح بیاد بگیره که خیلی خوب نشده یه دستی به سر و گوشش بکشه تا بزرایم آخرای نقشه باید خیلی قشنگ بشه
دوستان بالاخره مشاخص نشد اسم بازی رو چی می خوایم بزاریم در ضمن آقایونی که روی شخصیتهای بازی کار می کنن میشه بگن کی کارشون تموم می شه آخه حوصلم سر رفت از بس منتظر موندم
طراح قالبه چی من طراح قالب هستم ولی چه وبلاگینقل قول:
والله این کار گروهیه و اگه قرار باشه فروخته بشه ما با رئیس گروه طرفیم (با همدیگه مشورت میکنیم به توافق میرسیم که به کی بدیم که انتشار بده )نقل قول:
ممنون میشیم اگه معرفی کنن والی اگه الان معرفی کنین خیلی بهتره چون خیلی ها نظر میدن که صد در صد بازی رو خیلی بهتر میکنه
برای دانلود هم چون حجمش زیاده (1 تا 2 دی وی دی البته سیدیش هم هست) نمیشه گذاشت تازه ما برای فروش میخوایم بزاریم ابن همه زحمت حداقل باید به یه چیزی خوش باشیم
ولی برای تبلیغ بزرای ..... :31:
یه قالب میخوام برای بلوگفا یه چند تا عکس تبلیغی داشته باشهنقل قول:
ولی راست میگی شما که هیچی تو دستت نیست میخوای از چی عکس بزاری
حالا اگه نشد یه قالب رو ویرایش کن و یه چند تا از این ماشینهای ساخته شده رو توش بزار و یه شخصیت اول همون عکس اولی رو بزار (حالا بعدا میگیم عوض شده ) قربون دستت تا کی یتونی درستش کنی حالا که کار به این سرعت پیش میره بهتره یه خورده تبلیغات کنیم یه چند خطی در مورد بازی نوشتم که بگی نگی یه خورده آدم رو آتشی میکنه که بازی رو ببینه باید برم هر جا یمتونم تبلغات کنم برای بازی
راستی فتوشاپ کار ها چند تا تبلیغ خیابونی که مال تهران باشه بسازین منم چند تا ساختم
رئیس شرکت Alibaba ی اصفهان دوست بابام میدونید که بهترین کرک بازی ها مخصوص شرکت علیبابا هست من میتونم باحاش صحبت کنم که بازیتون و بخره با پول خیلی خوب و 25% از سود و به شما بده از این منسفانه تر دیگه چیه؟
واسه تبلیغ تو سایت ها هم با من.
ممنون مسعود جان :10: :11:نقل قول:
من واسه خوب جلوه دادن این بازی حاضرم تلاش کنم
پس به سوی GTA I.R. Tehran
آقا یکی تاکسی طراحی کنه دو نوع میخوایم یکی قدیمی و یکی جدید
فکر کنم پیکان و سمند خوب باشه برای این کار
به نظر من اگه شهر فقط از تمام خیابونهای اصلی و معروف تهران درست بشه هم کار شما آسون تره هم یه تهرانه کامل دارید هم میتونید بیشتر به جزئیات همین خیابونهای اصلی برسید و گرافیک بالایی هم داشنه باشه:20:.نقل قول:
در ضمن آقا یحیی هنوز این آموزش zmodeler تموم نشده؟حتی اگه فقط همون صفحه هایی که تا حالا ترجمه شده رو هم بزاری کمک بزرگی کردی.
خيلي ممنون.نقل قول:
به نظر من كه همون GTA Tehran خوبه.مجوز هم مي دن.مگه ما تهران رو نمي سازيم؟؟؟:5: پس بهتره اسمش همون جي تي اي تهران باشه.:10:نقل قول:
دوستان بالاخره مشاخص نشد اسم بازی رو چی می خوایم بزاریم در ضمن آقایونی که روی شخصیتهای بازی کار می کنن میشه بگن کی کارشون تموم می شه آخه حوصلم سر رفت از بس منتظر موندم
شايد من تونستم بسازم.البته اگه وقت كنم(به دليل امتحانات و ...)نقل قول:
آقا یکی تاکسی طراحی کنه دو نوع میخوایم یکی قدیمی و یکی جدید
فکر کنم پیکان و سمند خوب باشه برای این کار
به نظر من كه عاليه آقا رضا:10: :8:نقل قول:
این دیگه تمام شد ... اگه مشکلی داره بگید تا درستش کنم ... ( این عکس به خاطر وسعت و نور پردازی و .. 35 طول کشید تا فقط یکی از عکس ها Render بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در ضمن اگه مي شه اين دو فايل dff و txd ميدان آزادي رو آپلود كنيد و به اعضاي گروه لينك دانلود رو به صورت پيام شخصي بفرستيد:10:
كاملا مخالفم.اصلا خوب نيست.همون GTA Tehranنقل قول:
درود .. من الان کمی فکر کردم دو .. سه تا اسم به ذهنم رسید مثل
Persian GTA
Pars GTA
منم مخالفم .. یعنی با اسمهایی که دادم مخالفم .. نه با شما :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:نقل قول:
كاملا مخالفم.اصلا خوب نيست.همون GTA Tehran
ممنونمنقل قول:
اگر یک شهر کوچیک ولی با گراقیک بالا داشته باشیم خیلی بهتره .. همون طور که maxoud عزیز گفت :20:
آقای T O O M A J نام کاربری شما قبلا چی بوده ؟
نمیدونم کسی ورزشگاه آزادی را ساخته یا نه ؟ ... اگر کسی ساخته به من اظلاع بده که نسازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرود .. رضا ایران :20:
آقا رضا کارت عالیه عالیه:18: :46:
دوستان باید بگم تا بعد امتحانات خداحافظ:37: :45: :37:
پس این امتحانا کی تموم میشه؟:19:
ولی چیکار کنم نمی تونم بیام(باید درس بخونم):41:
دوستان اگه خوبی بدی دیدین باید حلال کنید:11:
ممنونم :46:نقل قول:
امید وارم که نمره هات خوب بشه :20:نقل قول:
دوستان باید بگم تا بعد امتحانات خداحافظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس این امتحانا کی تموم میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی چیکار کنم نمی تونم بیام(باید درس بخونم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه خوبی بدی دیدین باید حلال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرود ..
من بلد نیستم که فیل MAX را بکنم DFF & TXDنقل قول:
در ضمن اگه مي شه اين دو فايل dff و txd ميدان آزادي رو آپلود كنيد و به اعضاي گروه لينك دانلود رو به صورت پيام شخصي بفرستيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دو سه تا MaxScript گرفتم که این که این کارو میکردن و اتفاقا کارش همین بود ...
DFF Exporter ولی واسه من Export نمیکنه
جالا چاره چیه ؟