میگم update service رو هر وقت دانلود کنی فرق داره؟ و رو update تاثیر داره؟ من سه هفته پیش دانلود کردم اینه: Update_Service_Setup-2.7.4.8-2
Printable View
میگم update service رو هر وقت دانلود کنی فرق داره؟ و رو update تاثیر داره؟ من سه هفته پیش دانلود کردم اینه: Update_Service_Setup-2.7.4.8-2
دیروز . بدون گارانتی . 370 تومننقل قول:
من گوشيمو (p990) رو همين ديشب آپ کردم.ميخوام تجربه ي خودمو اينجا قرار بدم :
اول اينکه گوشي من وقتي که به کامپيوتر وصلش ميکردم در حالت Phone Mode . بعد از اينکه کارم تموم ميشد و کابل رو از گوشي جدا ميکردم . سيستم ريست ميشد و هيچ راه حلي هم براي اينکه ريست نشه وجود نداشت ..
خب چه ربطي به آپ داشت ؟؟ (بقيشو بخون)
اول بايد نرم افزار Update Servise رو از سايت سوني اريکسون قسمت پشتيباني دانلود کنين.من ورژن 2.7 که جدیدترین ورژنش هست رو دانلود کردم با حجم حدود 24 مگ ...
بعد به نت کانکت ميشين و خود برنامه بقيه ي کارا رو انجام ميده و فقط شما کارايي رو که برنامه ازتون ميخواد انجام ميدين (مثل انتخاب گوشي و ... )
بعد دانلود شروع ميشه و اگه در طي دانلود (که البته گوشي هم در اين مدت بايــــــــد به سيستم وصل باشه) ديسکانکت بشين ميتونين دوباره کانکت بشين و دانلود رو ادامه بدين و هيچ مشکلي براي گوشي پيش نمياد ...
ولي بعد از اينکه دانلود تموم شد شروع ميکنه به ريختن فايل ها روي گوشي که در اين مدت اگه برق بره يا سيستم ريست بشه يا به هر دليلي ارتباط گوشي با کامپيوتر قطع بشه گوشي شما مشکل پيدا ميکنه و وقتي که روشنش ميکنين اين ارور رو ميده :
no software organizer
که البته براي من هر دو مشکل پيش اومد . بار اول حدود 23 درصد دانلود شده بود که برق رفت و دوباره از همون 23 درصد دانلود رو ادامه داد .
و بار دوم موقع ريختن فايل ها روي گوشي به خاطر مشکلي که چند سطر اول نوشتم کامپيوتر ريست شد و مجبور به فلش کردن گوشي شدم ...
و بعد از فلش کردن دوباره گوشي رو آپديت کردم البته قبلش اون مشکلي رو که اول گفتم رو حل کردم .
و آپدیت رو هم با دیال آپ انجام دادم و حدود 6 یا 7 ساعت طول کشید البته بدون دانلود Update Servise که خودش 24 مگه ...
و اين هم جديدترين اطلاعات گوشي که ميتونين براي مقايسه با گوشي خودتون ازش استفاده کنين :
---------------------------
phone
cxc162037 r9f011
Blutooth
cxc162058 r5a01
Organizer
cxc162036 r5a17
CDA
cda162008/66 r8a01
اگه سوالی بود در خدمتم ...
من که چند روز پیش Update Servise رو دانلود کردم 2.7 بود ولی با هر ورژن آپدیت کنی فرقی نمیکنه.فقط ظاهر برنامه تفاوت داره ... با 2.6 هم کار کردم ...نقل قول:
تقریبا مثل بقیه ی گوشیهاست.چیز خاصی نداره.اگه مشکلی داشتی بگو ...نقل قول:
میشه یه عکس از صفحه اصلی اپدیت سرویس ورژن 2.7 بزاری
خواهش میکنم
سونی اریکسون برای گوشی های uiq3 پی سی سوئیتی ساخت که ویندوز ویستا هم ساپورت کنه
:18:
PC Suite for Smartphones 1.3.19
The PC Suite for Smartphones is free software that will enhance the functionality of your Sony Ericsson mobile phone. The PC Suite for Smartphones supports the P1i, P1c, P990i, M600i, M608c, W950i and W958c mobile phones. Release 1.3.19 of PC Suite for Smartphones supports Windows Vista.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال !!!
یه 990 دیدم که زیر کی پدش به جای P990i بارنگ قرمز نوشته بود SWISSCOM ...
رجیستر اصلی هم هست
ساخت فرانسه
به نظرتون خوبه بخرم یا ؟؟؟؟!!!
فرق jad با jar چیه؟کدومو باید نصب کنم؟
تو مموری گوشیم یه آنتی ویروس بود با پسوند sis که نصب شد . مشکلی باهاش پیش نمیاد؟
سلام برنامه ياهو مسنجر براي 990 دارين به غير از im+ چون داخل گوشه هست ولي رجيستر شده نيست
به همين خاطر ماله خو ياهو رو دارم جاوا هست ولي نصب نميشه
باید jar رو نصب کنی. البته این پسوند فایلهای جاواست.نقل قول:
فرمت اصلی برنامه های سیمبین، همون sis هست.
نقل قول:
update کردن سخته؟ من با هوشمند دانلود کنم یا با کارت چون adsl ندارم؟با update گوشی چه تغییراتی میکنه؟:20:
سلام
میگم مگه چقدر می گرن گوشی رو آپدیت کنن اگه می ارزه بیدیم بیرون بهتر دیگه اینقدر هم درد سر نمی کشیم تازه اگه بلایی سر گوشی بیاد با مغازه داره
این ممیگم برای دوستانی که با صدای p990 مشکل دارن یکم هزینه کنن و راضی باشن گوشی باز بشه مشکلشون حل میشه با نصب یک بیزر زنگ مدل p910 صدای گوشی دوبرابر میشه البته من خودم امتحان نکردم ولی بعضی از دوستام که عشق صدا بلن داشتن این کارو کردن
نقل قول:
اولاّ اگه شما تشریف ببرید کافی نتadsl دار زیر یک ساعت کارتون به اتمام میرسه(من دوستم رفته بود یه کافی نت نزدیک میدون جمهوری تازه میگفت خیلیم معطل شدم و شلوغ بود با این اوصاف 40 دقیقه ای کارش تموم شده بود. میگفت adsl اونجا 512 بوده )
دوم اینکه اگه بدین بیرون یه دو سه روزی الافتون میکنن
فرقشم اینکه اگه خودت اپدیت کنی حداکثر با دو هزار تومن سرش هم میاد
اما اگه بدی بیرون ده تا 15هزار تومن میگیرن که هیچ , کلیم گوشیتون انگولک میکنن
نقل قول:
گفتم اینو بگم که اگه رفتید به کسی بگید یه وقت:31:
safir_filthy جان اشتباه لپی داشت:10:
باززر درسته :11:
سلام
میشه در مورد wifi که تو گوشی P990 هست یک کم توضیح بدین؟
1- تنها استفاده اش برای اتصال به اینترنت هست یا نه؟
2- میشه دوتا P990 رو با این روش به هم وصل کرد و فایل گرفت و فرستاد؟
3- اگه من یه اکانت اینترنت وایرلس بگیرم می تونم با این گوشی به اینترنت وصل بشم؟
4- بعضی لپ تاپ ها WLAN دارند و با این wifi میشه به اون ها وصل شد؟
5- اگه میشه شبکه درست کرد، سرعتش چقدره؟
دقیقاً از چه آدرسی دانلود کردی؟نقل قول:
نقل قول:
من خودم بخاطر آپديت گوشي رفتم براي خودم Adsl گرفتم چون داخل كافي نت نشد چون بايد دستگاهايشان را ريست ميكردند.
ديشب گوشيم را آپديت كردم با سرعت 64 تقريبا دو ساعت و ربع طول كشيد.سري بعد هم سرعت 256 را خواهم گرفت .
بهرحال اگر آدم خودش كارها را انجام دهد خيلي پيشرفت ميكند.بيرون 10 تا 15 هزار تومان ميگيرند گوشي را آپديت كنند.بخاطر آپديت گوشي از شر ديال آپ راحت شدم و لذت اينترنت را بعداز 5 سال الان با Adsl احساس ميكنم .
موقع ریختن فایلها روی گوشی اگه ارتباط قطع بشه چطوری باید گوشی رو فلش کنی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون.آخه یه عکس اینترنتی هم کنارش بود.
خو.دت نمی تونینقل قول:
باید بدی برات بیرون این کارو بکنن
نقل قول:
چقدر هزینه بر میداره؟
سلام یه سوال که تو تمام این کلوپ نبود
میشه تم که واسه پی 990 میزاریم باعث شه ایکوناش تغییر کنه ؟
آخه من این رو تو سایت جی اس ام خوندم !!
اگه میشه به ما هم بگید .
من خودم انجام ندادم ولی تو تفاوت پی 910 با پی 990 این رو نوشته.که یک مزیت مهم هستش.
بعضی از تم ها هم پسوندشون زیپ هست ولی از زیپ که خارج میکنی utz نمی شه این هم توضیح بدید !
تم ها (پوسته ها) Themes :
یک بخش جدید که در UIQ ایجاد شده ، همین قابلیت می باشد که به شما تنها اجازه ی تغییر تم به صورت تغییر رنگ و تصویر را نمی دهد ، بلکه امکان تغییر نوع نشان دادن آیکن ها و شکل و شمایل کار و صداها را نیز می دهد و در جمع ، یک تم جدید را بسته به سلیقه شخصی شما ایجاد می کند
نحوه اتصال BT PAN گوشی های UIQ 3 به کامپیوتر برای به اشتراک گذاشتن اینترنت :::
تا حالا کسی با بلوتوپ همچین کاری کرده ؟
من هر دو رو شبکه کردم وصلم شدن ولی تو انترنت گوشی نمی رفت !
اگه میشه توضیح بدید !
کامپیوتر با گوشی کامل شبکه شد.تو گوشی واسه باز کردن پیج یه کم لود می کرد ولی سایتو باز نمی کرد !
کجای کاره من با توضیحی که دادم اشتباه بوده ؟
(((((((((((((((( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))))))))))))))))
این سایت مورد نظر هست !
ببخشید نمیتونم کمک کنم آخه سرم خیلی شلوغه.این امتحانا هم ......
لطفا نظر تون رو واسه همه بدین
خوشحال میشم
دوستدار پی 990 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه تم زیبا !!
میدونم الان صدا همتون بلند میشه ولی :5:
من منتظر یاری گرم سبزتان می مانم.(چی گفتم :2: )
شوخی کردم جو کلوپ عوض شه ناراحت نشید :40: :40: :10: :40: :40:
:13: :18: آقا جون مادراتون کمک کنید من در پشت گوشی رو باز کردم خمش کردم شکست بگین چیکار کنم از کجا بگیرم فوری لطفا!!!!
آقا جون مادراتون کمک کنید من در پشت گوشی رو باز کردم خمش کردم شکست بگین چیکار کنم از کجا بگیرم فوری لطفا!!!!
سلام دوستان
اگه کسی تا حالا وایرلس P990 رو راه اندازی کرده و نصب کرده بیاد اینجا یه توضیح بده . ممنونش میشم .
من توی شرکت که وایرلس سرچ میکنم با گوشیم 4 تا دکل آی اس پی وایرلس میشناسه و Vpn هم نصب کردم . یوسر و پسوردمو که میدم لوگین نمی کنه .
اگه کسی بلده و باهاش کار کرده ممنونش میشم .
گفتم شاید از آپدیت گوشیم باشه که آپدیتش هم کردم اما بازم کانکت نمیشه .:41:
من نمی دونم تهران جرا اینقدر گرونه بابا من که اهوازم 5000 تومن میگیرن گوشی رو آپدیت می کنن تازه 20 دقیقه بیشتر طول نمی کشه.نقل قول:
راستی ارین بابت رفع اشکال دستت درد نکنه پیر شی الهی جوون:10:
سلام بچه ها اطلاعاتی دقیق درباره p990 می خواستم به نظر شما چه جور گوشییه!!!!
سلام /من نیازمند فوری به آنتی ویروس هستم : هم واسه خود گوشی p990i هم واسه مموری کارتم ؟!
--------------------------
فریاد یک روزنامه نگار
سلام دوستان
اگه کسی تا حالا وایرلس P990 رو راه اندازی کرده و نصب کرده بیاد اینجا یه توضیح بده . ممنونش میشم .
من توی شرکت که وایرلس سرچ میکنم با گوشیم 4 تا دکل آی اس پی وایرلس میشناسه و Vpn هم نصب کردم . یوسر و پسوردمو که میدم لوگین نمی کنه .
اگه کسی بلده و باهاش کار کرده ممنونش میشم .
گفتم شاید از آپدیت گوشیم باشه که آپدیتش هم کردم اما بازم کانکت نمیشه :41: .
سلام...
چرا وقتی p990 رو خاموش می کنم و به شارژ می زنم LCD گوشی خاموش نمیشه و به صورت نیمه خاموش میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
دلیل خاصی نداره دوست عزیز
این کلاس کاره p990i هستش:31:
کمک کمک
یکی کمک کنه گوشیم ویروس گرفته ، هرچی تو مموری بود پاک شده و واسه خودش فولدر میزنه .
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:10:
برو بکس مثکه Firmware جدیدی برای p990i ارائه شده:19:
کسایی که امکانات آپدیت دارن (اینترنت) خوب خواهش مندم آپدیت کنند و خبرشو به ما هم بدن که چه تغیراتی کرده و ما هم بریم کافی نت و حالشو ببریم
(Generic World 1 که آخرین Firmware رو داشته به آپدیت پاسخ مثبت داده حالا مال کسایی که مثل من و metapex که Generic World 2 162007/2 هست رو نمیدونم) :31:
metapex این حرفم یعنی اینکه خاهشن آپدیت کن و بخبر عزیز:31:
:11: