به نظر من اين تاپيك بيشتر براي جنگ راه انداختن و تعصبه بيجاست
كسي ميتونه نظر بده كه با هر 4تا گوشي كار كرده باشه نه هر كس از گوشي خودش طرفداري كنه
Printable View
به نظر من اين تاپيك بيشتر براي جنگ راه انداختن و تعصبه بيجاست
كسي ميتونه نظر بده كه با هر 4تا گوشي كار كرده باشه نه هر كس از گوشي خودش طرفداري كنه
فقط ک800
بعد 73
سلامنقل قول:
والا رفیقم n73 داره.خودشم قبول کرده که عکس برداریه k800 بهتره.
بابا من که نمی گم n73 دوربینش ضعیفه یا موبایل بدیه.اتفاقا کیفیت عکسش عالیه و در بیشتر موارد از k800 پیشی گرفته.مثل کیفیت فیلم برداری یا سیستم عامل سیمبین و یا بلندیه صدا.
من می گم که k800 هر چیز دیگرش سرتر از n73 نباشه به خدا دوربینش بهتره مدرک هم دارم
یعنی سایبر شات دره پیت از کارل زایس بهتره؟؟:laughing:نقل قول:
بازم n73 جلو زد
47
46
من از کسی هر دو تا گوشی رو باهم داره سوال کردم گفت از همه جهت n73 بهتره ... حالا شما هی بیا حرف خودت رو بزن...
همچنان در صدر 48 تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Only N73
ولی خدایی دوربین k800 از دوربین جلوییه N73 بهتره ها! نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم با این دوتا گوشی فراون کار کردم
به جز دوربین و طراحی ان73 بهتر بوده
ولی دیگه با این گوشی حال نمیکنم چون خیلی زیاد شده
قبول کنید دیگه یه چیز دیگه هم بگم زیاد شدن یه مدل گوشی صرفا
دلیل برتری نیست
مثل اینکه نمی خواین تعصب را کنار بزارید هیچ مدرکی رو هم که قبول نمی کنید. می گم سایت های خارجی k800 رو بهترین می دونن یا می گید داورو خریدن یا می گید حرف خارجی ها به ما چه. باشه بابا ما کم اوردیم خوبه؟حال کنین
یه پیشنهاد: یه k800 رو از نزدیک ببنید و یه عکس هم باهاش بگیرید.
ولی اگر این تعصب رو روی چیز های دیگه داشتیدوضع جامعه از این بهتر بود(البته ببخشیدا)