ببین منم خودم xbox دارم اما خیلی زجرم داده شما بتونی خیلیییی مواظب باشی و خیلی لیلی به لالای xbox بزاری توصیه میکنم xbox بگیری اگر نه ps3 اما مشکل اینجاست هم قیمت oخود کنسول هم قیمت بازی هاش خیلی بالاهستشنقل قول:
Printable View
ببین منم خودم xbox دارم اما خیلی زجرم داده شما بتونی خیلیییی مواظب باشی و خیلی لیلی به لالای xbox بزاری توصیه میکنم xbox بگیری اگر نه ps3 اما مشکل اینجاست هم قیمت oخود کنسول هم قیمت بازی هاش خیلی بالاهستشنقل قول:
به نظر من اگر میخواهید همه ی بازی ها رو بازی کنید اول 360 و بعدش PS3 چون انحصاریهاش خیلی خوفه
بعدش هم اگر طرفدار دو آتیشه ی سونی هستید اول PS3 رو انتخاب کنید چون الان اگر توی تهران باشید دیگه مشکلی ندارید چون خیلی جاها واسه تعویض و اینا هستش
از نظره گرافیک PS3 !!!!!!!!!!!!! من تو ال سی دی سونی 42 اینچ فول HD خونه ی دوستم . گفتم بیا PS3 و XBOX 360 رو مقایسه کنیم . من GOD OF WAR 3 رو گذاشتم . اون هم هرچی بازی داشت گذاشت ولی هیچکدوم به پای GOD OF WAR و PS3 نرسید .............................
ميتونم بپرسم ايشون چه بازي هايي گذاشتن ؟!نقل قول:
GEARS OF WAR . PES 2010 . EVIL 5 . MODERN WARFARE 2 . GTA IV . .............................
GEARS OF WAR . PES 2010 . EVIL 5 . MODERN WARFARE 2 . GTA IV . .............................:46::46:
من کاری به مقایسه شما ندارم ولی هنو که God of war 3 منتشر نشدهنقل قول:
نکنه شده من خبر ندارم.:27:
من 120 هزار تومن خریدم از جمهوری ................. چه طور میگین منتشر نشده ؟؟
دوست عزیز اون بازی احتمالا God Of War Colection هستنقل قول:
God Of War 3 تقریبا توی ماه اسفند میاد
ماه March
من فكر كردم شما Demo بازي كردي داري اينجوري از گرافيك تعريف ميكني ! ! !نقل قول: