بله عاقا خرسوار ماهری بود. نمیشه به خاطر کارش ملامتش کرد. وقتی خر میبینی باید سوارش بشی دیگه. غیر از اینه؟!نقل قول:
یه فرق بزرگ داریم. من هیچوقت فحش ناموسی نمیاندازم وسط.نقل قول:
Printable View
بله عاقا خرسوار ماهری بود. نمیشه به خاطر کارش ملامتش کرد. وقتی خر میبینی باید سوارش بشی دیگه. غیر از اینه؟!نقل قول:
یه فرق بزرگ داریم. من هیچوقت فحش ناموسی نمیاندازم وسط.نقل قول:
دمت گرم که فحش ناموسی نمیدی. بخاطر اینکه فحش ناموسی نمیدی، جایزه هم میخوای؟!نقل قول:
دو قشر هستن که توی اینترنت فحش میدن:
- یک سریهایی که خیلی عصبانی هستن
- یک سریهایی که میخوان ادای ادمهای عصبانی رو دربیارن یا بقیه رو عصبانی کنن
بدی اینترنت اینه که خیلی سخت میشه تفاوت این دو رو فهمید چون احساسات رو درست منتقل نمیکنه.
به شمام پیشنهاد میکنم قبل از اینکه به فحش دیگران عکسالعمل نشون بدی اول مطمعن بشو جزو دسته اول هستن وگرنه نتبجه نداره.
عجیبتر اینه که اون کسی که شما بهش میگی بددهن، شاید اصلا ادم بد دهنی نباشه. ممکنه فقط بخاطر اقتضای کاری، اون هم خیلی دقیق و حساب شده الفاظ رکیک رو استفاده میکنه فقط برای اینکه دیگران رو عصبی کنه.
اون کاربر جنگ روانی راه میندازه و به بقیه انگ میزنه که حکومتی هستن و ... ولی من به خودش بیشتر مشکوک هستم.
یه همچین کاربری ممکنه حکومتی نباشه ولی احتمال اینکه سازمانی باشه، زیاده.
..................
متاسفانه من هر وقت خر می بینم و می دیدم تو کارم و تو زندگیم سعی در آگاه سازیش میکردم و هنوز هم می کنم البتهنقل قول:
وقتی خر میبینی باید سوارش بشی دیگه. غیر از اینه؟!
گرچه دیگه از سنم که از حدودای 40 رد شد دیگه سرد شدم در آگاه سازی ملت همیشه الاغ.............
ولی هیچ وقت سواری از کسی نگرفتم حتی وقتی دیدم واقعا لایق سواری گرفتن و کلاه گذاشتن سرشون هم هست هیچ وقت نکردم این کار رو.........
اشتباه کردی........ قانون طبیعت همینه. رحم یه کار غیرطبیعی و مردوده. خر را تا میتونی باید سواری ازش بگیری. اگه نگیری همون خر یابو ورش میداره و شروع میکنه به جفتک انداختن سمتت!.............. قانون طبیعت باید اجرا بشه.نقل قول:
عقلانی حساب کنید بله اشتباه کردم....دنیوی و طبیعی و مادی حساب کنید بله کاملا اشتباه کردمنقل قول:
اشتباه کردی........ قانون طبیعت همینه. رحم یه کار غیرطبیعی و مردوده
منتهی من موجود دنیوی نیستم من مال عالمی دیگری بودم یادم هم هست کجا بودم یادم نرفته..........هست تو خاطرم هنوز
و منو فرستادن اینجا گفتن برو اونجا بمون ببنیم تا کی و تا کجا و تحت چه شرایطی می تونی آدمیتت رو حفظ کنی
خودت خودت رو بسنجی ببنی چند چندی
حالا هم آخر های دوران تبعیدمونه دیگه ...............کم کم داریم آماده میشیم بیان دنبالمون برمون گردونن
موارد استثنا هم هستنقل قول:
رحم یه کار غیرطبیعی و مردوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم درست گفتم اوضاع داشت خطری میشد مجبور شدن بفروشن و قیمتذ رو بیارن پاییننقل قول:
امیدوارم حداقل به مدت چند هفته ثابت بمونه.نقل قول:
دلار ثابت نمیمونه ... همتی هم دوران حسن روحانی پرت شد بیرون هم دوران پزشکیان !!! :rambo: خلاصه تغییر مهره های سوخته زنگ خطر حوادث سیاسی زیادیه !!
- - - Updated - - -
این اقشار ادب و پرورش خانوادگی شونو تو نت میارن و نشون میدن !!! :rambo:نقل قول: