من مودم رو دادم بیرون یه کابل یو اس بی روش لحیم کردن و بعد ازون هیچ سیم کارتی رو قبول نمیکرد و چراغش قرمز میشد، این طبیعیه؟ ممکنه کابل رو بردارم درست بشه؟نقل قول:
imei هم دارم ولی imes یا یه همچین چیز جلوش خالیه
Printable View
من مودم رو دادم بیرون یه کابل یو اس بی روش لحیم کردن و بعد ازون هیچ سیم کارتی رو قبول نمیکرد و چراغش قرمز میشد، این طبیعیه؟ ممکنه کابل رو بردارم درست بشه؟نقل قول:
imei هم دارم ولی imes یا یه همچین چیز جلوش خالیه
خب برو به طرف بگو این چه وضعش هست ببین چیکار کرده الان مودم no service شده . اصلا طبیعی نیست .نقل قول:
شما کدوم شهر هستین؟ چقدر هزینه میگیرید بابت ردیف کردنش؟نقل قول:
ایشون با ناشی گری مودم رو باز کردن یا با ناشی گری لحیم کاری کردن باید بدید به تعمیرات سخت افزار مودم ببینه میتونه کاری بکنهنقل قول:
شما کسی رو مطمئن سراغ دارید که تعمیر کنه و منصف باشه و گوش نبره، معرفی کنید ممنون میشمنقل قول:
طرف هم که لحیم کرده بعید میدونم گردن بگیره و میخاد داستان بشه که از وقت و حوصلم خارجه
ممنون که راهنمایی میکنید
سلام خسته نباشید من مدل مودمم gp 2101 اینترنت ثابت ایرانسل است برای من راهی هست ؟
مودم های ایرانسل هم همه غیر قابل آنلاک قراره بشه
هرکی مودم داره
یا میخواد بگیره زودتر بگیره
دیگه از ایرانسل هم آپدیت نکنید
منبع معتبر ....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:n13:نقل قول:
این مدل فقط tdd هست و زیاد ارزش انلاک نداره و دوستان سراغش نرفتن چون فقط فرکانس های 3500 و 3600 رو میگیره .نقل قول:
منبع شرکتنقل قول:
تو پی وی گفتم