جام PL رو هنوز ندادن بچه ها انگیزه نداشتن. علی ایحال کما فی السابق باید امیدمون رو حفظ کنیم.نقل قول:
Printable View
جام PL رو هنوز ندادن بچه ها انگیزه نداشتن. علی ایحال کما فی السابق باید امیدمون رو حفظ کنیم.نقل قول:
سلام ...
من مجموع امتیازاتم شده 211 ولی تو لیگ زده 183 ... یعنی چطور میتونه باشه؟:n13:
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااا
یه چک کردم دیدم اگه انگلیس نیاد بالا خیلی از تیمای فانتزی به قهقرا میرن ! :n09: همه 5 6 تا از انگلیس گذاشتن ! :n02:
نقل قول:
اتفاق خاصی نمیوفته ، میره رده بندی اونجا بازی میکنه !!!
همونطور که دوستمون هم گفتن در این مرحله هیچ تیمی به قول شما به قهقرا نمیره:n39:نقل قول:
چون نیمه نهایی مثل حذفی نیست و تیم های بازنده میرن برای بازی رده بندی یعنی بازیکنا بازم بازی میکنن:n05:
و ممکنه حتی بازیکنا در بازی رده بندی نسبت به فینال امتیاز بیشتری بگیرن ...
نقل قول:این رده بندی لعنتی گند زده به همه چی . :n21:نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یواش تر :n02:
این دومیو از ما نگیر لااقل :)
البته میدونستم بلژیک راحت میبره . ولی دستم برا دفاع و گلرش باز نبود . این تریپیر بازی قبل نمیتونست راه بره . امروز فیکس بود !!! همین دو به شکم کرد لعنتی .
نفر اول لیگ فانتزی vs بقیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02:
:n02::n02:نقل قول:
با انتخاب کاپیتان خوبی که داشتی و سه امتیاز بیشتر و تعداد بازیکنایی که از فینال داری هنوز شانست بیشتره (:
آره توی 4 تیم انگلیس از همه بیحالتر بود که هفت تا بازیکن فیکس از بلژیک گرفتم :n02:
دیگه فینال خیلی حساس شد :n02:
آقا انقدر مدال برنز لیگ جزیره رو ندادین که شد دوتا، حالا باید دوتا گردن آویز برنز همزمان بدین:n02: تبریک به نفرات اول و دوم :n06:
منم چهارم شدم و احساس ونگر بودن خاصی بهم دست داد :n02:
راند نیمه نهایی برق رفت نرسیدم ترکیبم رو درست کنم مونیر محروم بود صفر گرفت و دفاع شیش امتیازیم موند روی نیمکت و سکو رو ازم گرفت همه رو پپ میگیره ما رو ونگر نفتی :n02: