هر سروری امتحان کردم همین طوره البته من ظرف حداکثر 15 ثانیه بستمش چون قبلا توی حداکثر 6 7 ثانیه preparing پر میشد و میرفت ولی الان میمونه فقط باز دوباره معلوم نیست این حروم زاده ها به چی دست زدن تو فیلترینگشون که این خراب شدهنقل قول:
Printable View
هر سروری امتحان کردم همین طوره البته من ظرف حداکثر 15 ثانیه بستمش چون قبلا توی حداکثر 6 7 ثانیه preparing پر میشد و میرفت ولی الان میمونه فقط باز دوباره معلوم نیست این حروم زاده ها به چی دست زدن تو فیلترینگشون که این خراب شدهنقل قول:
نه مياد به دقيقه نميرسهنقل قول:
فكر ميكردم مشكل از طرف من باشه
هر روز ي فيلمي سر ( م ل ت ) در ميارن
واقعا خسته كننده شده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
قبلا ۶-۷ ثانیه اوکی میشدنقل قول:
الان شما حدودا ۱ دقیقه وایسین تست شروع میشه
یه کاری کردن که تست طول میکشه تا استارت بخوره
اینم از سرعت خجالت آور همراه آخر با شبکه : 3G
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
واسه 3G خوبه این سرعتنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
این حتی دوال کریر هم نیست الان پس 8 مگابیت کاملا استاندارد هست با توجه به این که سرعت آزمایشگاهی HSPA+ بیست و یک مگابیت هستنقل قول:
من تا قبل عید با تری جی تا2.700 مگ دانلود می زدم الان شده 400-500کیلونقل قول:
تاپیک جالبه.خوشم اومد
نقل قول:نقل قول:کجاش خوبه ؟ تا قبل گسترش و اومدن 4G به سراسر کشور ما اینجا یعنی شهرستان خودمون همیشه دوال کریر داشتیم و راحت تا 2.7 مگابایت میگرفتیم ولی با اومدن 4G کلا دوال کریر را برداشتن و الان اصلا وجود نداره . به جاش همون HSPA رو گذاشتن با سرعت 1 مگابایت بر ثانیه . این سرعت اعصاب خورد کن هستش و اصلا صرفه اقتصادی و زمانی برا دانلود نامحدود نداره . آقایون اومدن همون سرعت دوال کریر رو تبدیل کردن به 4G اونم با پایداری و ثبات خیلی کم .نقل قول: