دقیقانقل قول:
محله ما 4g داره اما فقط 3g رو می زنه
Printable View
دقیقانقل قول:
محله ما 4g داره اما فقط 3g رو می زنه
قانون تسویه صورتحساب فقط برای سیم کارت های دائمی هستش.نقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستان کسی کامل از اعتباری رایتل به ایرانسل ترابرد کرده بدونیم چقدر طول کشیده؟؟
فرق نمیکنه از چه اپراتوری بری به اپراتور دیگه اعتباری تا سه روز و دائمی تا پنج روز طول میکشهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
آقا داشتم سرج می کردم توی نت ..... سهام این همراه اول از 3495 تومن شده الان 3000 تومن ( که ترابرد نبوده و کلی هم سرمایه گذاری کرده ) ... پیش بینی کنید بعد ترابرد چند میشه .....
قبلا 3495 بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«هرکه را مال هست و عقلش نیست// روزی آن مال مالشی دهدش// وآنکه را عقل هست و مالش نیست// روزی آن عقل بالشی دهدش» عمادی شهریاری
خب طبیعیه،تعداد زیادی از افراد به ایرانسل رو بیارن که بیشتر اون هارو جوون ها تشکیل میده، اما بعد از مدتی که کیفیت پایین مکالمات و نوسان و کندی اینترنت ایرانسل رو تجربه کردن،احتمال داره پشیمون بشن، به نظر من با ترابرد تعداد مشترکین ایرانسل و رایتل جهش بزرگی پیدا میکنه و مشترکین همراه اول هم کاهش و اغلب همراه اولی ها افراد میانسال و افرادی که بیشتر مکالمه مد نظرشون هستنقل قول:
عذر میخوام اینجوری جواب میدم ولی سگ ایرانسل به همراه اول ی که ابتدایی ترین اصول مشتری مداری رو نمیدونه شرف دارهنقل قول:
سیم کارت اعتباری نیاز به تسویه ندارهنقل قول:
ولی هر چقدر که توش اعتبار داشته باشی میپره پس بهتره قبل درخواست اعتبارتون کامل استفاده کنی.
Sent from my iPhone 6s+
من خودم طرفدار ایرانسل نیستم اما چیزهایی دیدم که می گم ایرانسل هیچ مشکلی براش پیش نمی یاد ... مثلا 2 سال پیش ایرانسل محله ما 4g و 3g نصب کرد در صورتی که در آن موقع محله ما همراه اول نسل 1 بود . تنها گزینه ما هم ایرانسل شد که نتش خوب بود برام تقریبا ....نقل قول:
بعد من سیمکارت رایتلم رو می خواستم بندازم دور چون ایرانسل کافی بود برام کلا اما همین 1 سال پیش سریع دکل 3g برای محل ما کذاشتن و خیلی هم خوب شده که الان دارم با رایتل نت می گیرم .. باز هم همون 1 سال پیش همراه اول خواب هست و هنوز محله ما نسل 1 همراه اول بود .... بعد امسال عید همراه اول 3g نصب کرد محله ما که سرعتش اول خراب بود ... بعد ... خوب شد رفت روی 500 کیلوبیت ....... بعد حدس بزیند چی شد ! فقط حدس بزنید :n04:
این همراه اول کلا اومد تجهیرات 3g رو باز کردن بردن جای دیگه که حتما براشون واجب تر بوده خب :n22: ... یعنی ..... ؟؟؟؟ :n04: ....... قسمت جالب اینه که ایرانسل 2 تا دکل دیگه اومد توی محله ما نصب کرد ... الان دکل ایرانسل شده 3 تا ......
الان محله ما های وب هم اینجا 4g آورده .... اما همراه اول ....... جی بگم :n34:
بقیه سرمایه گذاری می کنن مشکلی ندارن .... همراه اول 40 ثانیه پیام سرمایه گذاری می کنه با سرمایه گذاری میکنه که چجوری 3000 تومن هم به خاطر بسته اضافه تر از ترابرد شده ها بگیره ...... من که عاشق 3000 تومنشما .. :n33:
اما انصافا من یه جا دیدم همراه اول 4g بود ..... اونم نمایشگاه کتاب بود .... خیلی تعجب کردم چون بسته 10 هزار به بالای آلفا پلاس فعال نکرده بودم ... و بسیار تعجب کردم وئ شاخ در آوردم :n36:
نتیجه شکایت به ۹۹۹۰ بابت پیغام سی ثانیه ای
با سلام
مشترک گرامی در زمینه مورد اعلام شده، تیکت با شماره 20160717003879 تشکیل گردیده است. لطفا تا زمان پایان پیگیری پرونده منتظر بمانید. نتیجه بعد از اتمام بررسی از طریق پیامک اطلاع رسانی خواهد گردید.
با تشکر از ارتباط شما
همراه اول