این شبدیز گرفته pptp رو مختل کرده ،همون لحظه که با pptp متصل می شی بعد از 3 ثانیه دیسکانکت می شه، حالا نمی دونم از طرف پیشگامان بسته شده یا خود شبدیز بسته،با چند تا شرکت دیگه تست کردم ، شاتل و همراه اول و ایرانسل این مشکل و ندارننقل قول:
Printable View
این شبدیز گرفته pptp رو مختل کرده ،همون لحظه که با pptp متصل می شی بعد از 3 ثانیه دیسکانکت می شه، حالا نمی دونم از طرف پیشگامان بسته شده یا خود شبدیز بسته،با چند تا شرکت دیگه تست کردم ، شاتل و همراه اول و ایرانسل این مشکل و ندارننقل قول:
والا pptp ندارم که تست کنم ولی بعید نیست همین پیشگامان اینکارو کرده باشه ... یه سری ها که کلا وصل نمیشن بقیه هم سرعت جالبی نمیدننقل قول:
من رو pptp تو ویندوز درجا وصل میشم ولی تو روتر 10 دقیقه طول میکشه سرعتش بده ، ولی L2TP سرعتش عالیه چه تو روتر و چه در ویندوز اما تو روتر تلگرم و یوتیوب رو باز نمی کنه ، کسی میتونه تست کنه اگه روتر داره ببینه باز میشه یا نه ، مشکل بخاطر MTU هست .......
یک خورده بیشتر توضیح می دید که منظورتون از تو وینوز و تو روتر چی هستش؟ یعنی منظورتون حالت بریج و ppoe هستش؟نقل قول:
من کنار مودمم یه روتر دارم توش چیز پی ان ست می کنم تمام دیوایسام مثل گوشی و تبلت و تی وی و ... بدون شیلتر میشننقل قول:
این مشکلی که من با pptp دارم و باید چطوری حل کنم؟ کانکت می شه ، بعد از سه ثانیه کانکشن pptp دیسکانکت می شه،مشکلو چطوری حل کنم؟نقل قول:
رو L2TP ست کن ببین چی میشه یا مودمتو ریبوت کن بزار آی پی جدید بگیرهنقل قول:
رو l2tp کانکت می شم،مشکلی ندارم، اما با pptp اول کانکت می شه بعد 3 ثانیه دیسکانکت می شه ، فقط با شبدیز این مشکل و دارم ، رو شاتل این مشکلو ندارم،به نظرتون مشکل از کجاست؟نقل قول:
روتر چی دارید؟نقل قول:
ipبا یوز پس بدید تست کنم
تنظیمات امنیتی شو تغییر به ببین چی میشه یا آی پی سرور رو عوض کننقل قول:
ممنون ، قبلا تست کردیم باهم نشده مشکل از mtu بین مسیری هستنقل قول:
ایسوس هست