میشه گفت ترکیب سه نوع اختلال: ترس و پانیک, اختلال وسواس فکری , افکار پارانوئیدی . ( که ما اون رو با اسم جامع وسواس میشناسیم)نقل قول:
خراب شدن تجزیه تحلیل و تجربه مغزم.
سلام سال پیش به خاطر یه مسائلی و یسری دوره افسردگی و اضطراب قوی داشتم.و درمانش کردم اما
الان تحلیل مغزم بهم خورده پارسال اگر شما تو اتاق کنارم یه حرفی میزدی تحلیل میکردم ببینم صدات میرسه به گوش فردی که بیرون از تاق یا نه. مثلا حرف خصوصی میزنی. الان دیگه نمیتونم تحلیل کنم سریع میگم هیس حرف نزن میشنون.
پارسال خیالم راحت بود با که این تن صدا وقتی حرف میزنی فردی که 10 متر فاصله داره نمیشنونه ولی امسال همش فکر میکنم الان میشنوه اون فرد . یه جور ترس.
تحلیلم خراب شده. تجزیه و تحلیل و تجربه مغزم خراب شده.
مثلا تجاربم رو از دست دادم تا پارسال راحت همیشه رانندگی میکردم اما امسال میگم از کجا معلوم رو سرعت 120 تا لاستیکم مثلا در نره. تجزیه و تحلیلم خراب شده.بیشتر محتاط شدم .آروم میرم.
میدونی می خوام مشکلم رو بگم ولی نمیدونم درست گفتم و شما متوجه شدی یا نه.
آیا یه نوع اظطرابه که من فکر میکنم خراب شدن تجزیه و تحلیل مغزمه؟یا یه نوع افسردگی که به این شکل من حسش میکنم به شکل از دست دادن تجزیه و تحلیل.تو هزاران موارد دیگه هم مصداق پیدا میکنه اما دیگه فکر کنم مثالهام کافی باشه.
در صفحات قبل درموردش حرف زدیم.
معممولا" این نوع اختلال بسیار عالی به دارو پاسخ میدهد , با چند دوره دارو درمانی و رواندرمانی درمان میشوید.