امشب ساعت 9 آخراش رو دیدم
جالب بود
مخصوصا بخش پایانی وقت خوابیدن و آقای همسایه
:n08:
Printable View
امشب ساعت 9 آخراش رو دیدم
جالب بود
مخصوصا بخش پایانی وقت خوابیدن و آقای همسایه
چهارشنبه و جمعه هم ساعت 21 کلاهقرمزی داریم
خب همیشه قسمتای ویژهی بعد از عید نوروز معمولیتر بوده اما بازم کلاه قرمزیه دیگه
اما این دو شب همساده داغونمون کرد
از اون خاطرهی پزشک و پادتن شدنش تا این خوابیدنش:n09:
... بدن ما در مقابل ئی ویروس مهلکو یهی پادتن خاصی ر ترشح کرد. ئی پادتن ما بسیار قیمتی از آب دراومد! آقا از بیمارستانای مختلف سطح جهان اومدن رو ما تحقیقا کِردن فهمیدن هر سیسی از این مایع بدن ما یک ملیون دلار قیمتش هست، میدونی که دو سوم بدن هر انسانی رم آب تشکیل میده کل آب بدن ما تبدیل به ئی پادتنو شده بود یعنی ما دو سوم بدنمون هر قسمتش یک ملیون دلار ارزش داشت. ما فهمیدیم که آقا اصلاً پزشکی آیندهی ما نیست ما باید بریم بشیم مایع آزمایش اینا. داغون شدما آقا اینا ملیون دلار ملیون دلار از ما درمیآوردن تفم کف دست ما نمینداختن یعنی یک ریالشم به ما نمیدادن. میگفتم خب یهی قرونشم به خودُم بدین میگفتن نه ئی به خاطر خدمت به بشریت است تو نباید درآمد داشته باشی... :n08:
از نمایش خارجی جک و ساقهی لوبیا:
ارادتمند شما آقای همساده در نقش ننهی بدبخت جک (جک ننه)
فامیل: گاوهای فرسوهی شما را با لوبیا تازه عوض میکنیم
عمهزا: قُد قد قدا هووووو جک قرمزَه هووووو بیا منه نجات بده
قرمزی: یه تخم بذار بینم تو راستکی هستی؟
عمهزا: ها؟ قد قد قدا هوووووو بلینگ بلینگ بلینگ ... چن تا گذاشتم برو حالشَ ببر
:n09:
ساده: این گندهو چی چی هست؟
قرمزی: این! بیا یه ماچت کنم بیا یه ماچت کنم. این غول ماچیه
ساده: ماچی هست ها؟ میگما ننه جک! به نظر من تو دیگه خودت به سنی رسیدی که خودت رو پای خودت وایسی این هارپو (harp) و این مرغو رو بردار برو پی زندگیت من یه کار کوچیک خصوصی با این دیوو دارم هاااا:n10::n09:
امشب هم تیکههای باحال بیشتری داشت
احوالپرسی خواهرعمهزا و پسرعمهزا خیلی بامزه بود. (تنها برنامهی تی.وی که خواهر برادرش میتونن با هم روبوسی کنن:n09:)
کدخدا چجوره ... کره خرش بزرگ شده میگن ... کلاغ همسایه ببی... جوجه که ازدواج کرده بود بچهدار برمیییئه؟ هاع؟ هاع؟ هاع؟
خواهرعمهزا: ها خاله سیبیلو :n09:.... ها آقای مِرجی؟ :n07:
یه جا هم که دیوی گفت دخــتـــرعمهزاااا مااااااچ بعد پرید پسرعمهزا رو ماچ کرد :n08:
بخش خونههای کارتنی هم خیلی بامزه بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید شما بیاین بیرون
فامیل: مــن؟! شما مگه منو میبینی؟
آره اون دماغتون معلومه اون وسط! من دارم میبینم! :n09:
شما دماغ منو از این ارتفاع میبینید؟ شما از شهرداری تشریف آوردین؟:n30:
فامیل: آقای مجری این پنت هاوس خیلی خطرناکه ها! من پنت هاس گرفتم میدونی؟
عمهزا: همسایهها! مواظب باشید فامیل دور پنتاس گرفتهَ واگیر داره نگیرید یه وختی :n09:
- شما چه خونهایه داری؟
عمهزا: من خونَه به تپه یِم ! ها یک لقمه سرسره ایه با خانوم و بچهها میخوریم. :n09:
- به! آقای همساده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ها از روی خونهـم منو شناختی نه؟ ه هه هه هه داغونه اصلاً! میدونم...
آقا از شهرداری هستین شما؟ قربونت برم خواهش میکنم این مشکلات ما رم منعکس بکنید...
یکی از این مسکن قسطیا ما ثبت نام کِردیم ما هم قسط اولش که پرداختیم این پیمانکارو فرار کرد رفت اه هه هه داغون شدیم با این خونه نیمهکاره ها له له است! :n09:
آقا باور کنین هیچکودوم از این شیرای آب ما یهی چیکه آب نداره بعد از سقف ما همینجور شر شر آب میاد :n02:
و از قسمت خوابیدنشون:
مجری: چرا آب خونتون قطع شد؟
همساده: نَمیدونم آقا این سه چار سال اخیر هر کی هر جای دنیا آب زیاد مصرف میکنه ها خونهی ما آب قطع میشه!
چرا؟
نَمیدونم ما به آب جهانی وصلیم چیشی هست نَمیدونم...
:n09:
آآآآآآآها ها ها آه آه ووی ووی ووی وی اوی
چی شد؟
آقا ظاهراً یهی سنجاق قفلیای تو این رختخوابو باز بود تا دسته رفت توو روونوم ...
طوری نیست کشیدمش بیرون فقط داغون له له شدم :n09:
مجری: بدشانسه دیگه این آقای همساده :n29:
- نه آقا شانس که اصلاً وجود نداره یه چیز تخیلیای هست. انسان سرنوشتشو خودش میسازه آقا آه ها ها هه:n08:
آآآآآآآها ها ها آه آه
دیگه چیه؟
آقا این پتوئو ظاهراً رسانای جریان الکتریکی یه جِرقهای زد آقا روون تو پای ما کبود شد :n02:
عزیزم: آقای مجری این واقعاً اینقد بدبخته یا اداشو درمیاره؟! :n04:
مجری: نمیدونم! آقای همساده میشه بخوابین استراحت بکنیم؟
همساده: آقا فقط من یه سوالی برام پیش اومد. این دیو شما یه خرده ماچ پسند هست ظاهرا نه؟
تو سه چار ساعت اخیر آقا ما یازده هزار و چارصد سی و دوتا اینو ماچ کِردیم از گردن به بالامون کاملاً بیحس هست لبام تاول زده یه خردهی رو رفتارش کار بکنین...
دیوی: ماچ ماچ همه ماچ! ماچ ماچ! :n02:
هَه هَه هَه هَه ....
شما دیگه برای چی میخندی؟
فامیل: یاد اون سنجاقه افتادم آقای مجری! اصلاً پتوی من سنجاق نداره این چجوری :n08:
- راس میگه اصلاً پتوی ما سنجاق نداره :n04:
همساده: آقا این اولین بار نیست من چارصد پونصد بار تو پتوهایی که سنجاق نداشته سنجاق تا دسته رفته تو روونام :n08:
حالا مگه اینا خوابیدن تا آخرش کلی خندیدن دمشون گرم. فقط حیف بازم خندیدن کلاه قرمزی رو ندیدیم... : (
امشبم مگه داشت؟:n03::n04:
بازم تکرارش ساعت11صبحه؟:n13:
خواهشا بگید من بی صبرانه منتظرم.:n16:
اره امر.وز ساعت 11 تکرارشهنقل قول:
چند تا از عروسک ها نظیر دیو و ... واقعا چندش اور هستند . دیگه مثل اون اولا بییننده نداره . از بس عروسک ها رو زیاد کردن دیگه بدرد نمیخوره .
به نظر من که از بین این عروسک جدیدا دیوی باحال تره ولی دختر همسایه و گابی چیز خاصی ندارن.نقل قول:
یعنی عالی بودااا.:n02:
بهترین دیالوگ :
آقای همساده :نه آقا . شانس اصلا وجود نداره. یه چیز تخیلیه:n09:
رکب خوردیم شبکه 2 زده بود نه و نیم شروع میشه شانسی زدم دیدم نه شروع شده :n27:
اون دیالوگه سنجاق قفلی رو به نظرم اگر پسر عمهزا میگفت جالب تر میشد با اون طرز حرف زدنش، ماهی رفتت تو تنبونم :n02:
سلام دیروز حدود ساعت 12 و خورده ای ظهر بود زدم کانال جام جم3 دیدم داره تکرار قسمت های نوروزو نشون میده من که خوشم اومد.
هر چند بار هم که ببینم برام تکراری نمیشه!:n02::n06:
گفتم اگه شما هم دوست دارید برید ببینید.فقط ساعت دقیقشو نمیدونم اگه کسی میدونه که دقیقا کی از کانال جام جم پخش میشه بگه.
حدود ساعت 1وربع هم دیروز تموم شد.
خلاصه داره از جام جم هم پخش میشه برید ببینید حال کنید.:n02::n05::n26:
باتشکر.
سلام دوستان
خسته نباشید
خوب هستید؟
یه سوال داشتم در مورد سری قسمت های کلاه قرمزی!
آیا صداپیشه ی کلاه قرمزی و پسر خاله همون صدا پیشه ی کلاه قرمزیِ ورژن قدیمی (همون اولین قسمتی که از کلاه قرمزی اومده بود) هستش در این مجموعه ی "کلاه قرمزی 93" یا اینکه عوض شده صداپیشه اش؟!!آخه احساس میکنم که صدای کلاه قرمزی عوض شده !! :n27:
راستی؛مگه حمید جبلی به جز نویسندگی سری داستان های کلاه قرمزی،خودش صداپیشه نبود؟!
پس چرا تو تیتراژ اسمی ازش نبرده شده و فقط به عنوان نویسنده هست؟!!