سربازتم :n02:
Printable View
سربازتم :n02:
سلام
من کلا دوست ندارم زیاد نقد کنم چون به هر حال پشت هر کار ضعیفی هم پای کلی کار و تلاش و کلی خستگی در میونه.
من کاری ندارم به خرج و برج و حقوق و زمان و انتظار بازیگرا و این حرفا ولی ما رو چی فرض کردن؟
یعنی 70-80 میلیون جمعیت ارزش یه ماه کار بیشتر نداره؟ یا یه متن قوی؟
باز به پایتخت 3. بقیه سریالا که با وجود این همه بازیگرا مثه حیایی و .. گل کاشتن واقعا !!!
من موندم الان اون دو تا بچه دقیقا چه نقشی تو کل 12 قسمت داشتن که با کلی سلام صلوات آوردنشون برای این قسمت؟
والا بچه 3 ساله واسه یه مسابقه منطقه ای هم کلی جیغ و فریاد میکنه نمیدونم این دوتا بچه بجز اون لبخند آخر که برای من
مثه یه سورپرایز بود هیچ شوقی نسبت به مسابقه جـهـ!نی؟!!? پدرشون نشون ندادن.
یا مثلا به قول خودشون همون راحله :n09:چانگ بنده خدا با این همه سابقه درخشان، نباید یه کارگردانی میشد بیچاره ؟!
کلا سریال معلوم نبود چه هدفی رو دنبال میکنه. ولی هنرپیشه ها مشکل آنچنانی نداشتن تو ایفای نقش البته حرفی هم واسه گفتن نداشتن در کل.
در آخر به جای اینکه برای تقویت سریال متوسل به لهجه یا تیکه های فراووون بشن میشد کاری کرد که تبدیل به یه سریال به یاد موندنی بشه.
با این حال همین پایتخت 3 بهتر از بقیه سریالا و برنامه ها بود.
البته به جز کلاه قرمزی:n09:
من از سریال راضی بودم و تنها سریالی بود که تو نوروز دیدم بقیه سریالها بدرد نمیخوردن اما شاید از موسیقی مازنی و کتولی چیز زیادی نفهمم اما موسیقی کردی کرمانجی که میفهمم و میدونم این موسیقی 90 درصدش موسیقی کردی خراسانه در ضمن توی استان ما ترکمن وجود داره و با موسیقی اونها هم آشنایمنقل قول:
آخرین عکس های پشت صحنه سریال «پایتخت3»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریما رامین فر
نسرین نصرتی
محسن تنابنده
پشت صحنه سریال پایتخت3
احمد مهران فر ، منگ هان ژانگ
علیرضا خمسه
لیندا کیانی ، منگ هان ژانگ
این دختره کیه تو همه عکسا هم هست !؟ ( مانتو قرمز )
من جمعا به اندازه یه قسمت ندیدم ولی تعریف بقیه رو شنیده بودم
از قسمت آخر نصفش رو دیدم تو این قسمتایی که تاحالا دیدم خوشم نیومد و به نظرم خیلی چیپ بود مثلا اونجایی که میخواستن برن برج میلاد براشون تو چارشنبه سوری کلی اتفاق افتاد یا همین قسمت آخر ... انگار یه سری ایده رو به هم چسبونده باشن
یه سوال: اسم کشتی گیر روس "راسکل نیکف" بود جایی اشاره میکنن که این اسم یه شخصیت معروفه؟
دوست عزیز که خیلی دارید دفاع میکنید از این سریالنقل قول:
در سریالهای خارجی سوتی وجود نداره ؟ مرغ همسایه غازه ؟
بالای 20 تا سریال خارجی دیدم اونا هم سوتی داری که گفته نداره نه اینجوری
چرا باید ما کشورهای دیگه رو مسخره کنیم وقتی با چین دوره اول بازی میکنه و چین رو میبره چطور چین میاد و سوم میشه دوستانی که ورزشی هستن متوجه حرف من میشن خوب این خیلی بد هست
من سریال رو ندیدم ولی خوب احتمال زیاد "راسکلنیکف" شخصیت مشهور رمان "جنایت و مکافات" داستایوسکی مدنظر میباشد.نقل قول:
یه سوال: اسم کشتی گیر روس "راسکل نیکف" بود جایی اشاره میکنن که این اسم یه شخصیت معروفه؟
سلام محمد جاننقل قول:
این مورد یه چیز معموله تو کشتی
اگه کسی ببازه، ولی حریفش به بازی نهایی صعود کنه، میره تو گروه بازنده ها و می تونه شانس سومی داشته باشه
از وقتي اطلس مال اطلس مال كردن ديگه رفت رو هوا........
ميدوني بيشتر تا سوتي داشته باشه مخاطب رو خر فرض كرده و فقط توهين ميكنه و سر مسخره بازي اينا ادم حرص ميخوره.
Sent from my iPad using Tapatalk