حالا محتمشیان بد نیست. ولی نمیدونم چرا این گزارشگره که اسمش "کرده" بود نیست. خیلی خوب بود گزارشش
Printable View
حالا محتمشیان بد نیست. ولی نمیدونم چرا این گزارشگره که اسمش "کرده" بود نیست. خیلی خوب بود گزارشش
تنها مشکل اقای محتشمیان زیاد حرف زدنشهنقل قول:
خدایی کل بازی رو همین جور حرف میزنه جوری که اخر بازی دهنش کف کرده:دی
در کل خیلی خوبه البته اگه یکم کمتر صحبت کنه:دی
برای من جای سوال پیش اومد که این تیم چرا این قدر پیره؟نقل قول:
لوکارلی 22 ساله رو که فاکتور بگیریم طبق اون چیزی که محتشمیان میگفت تیم اصلیشون دور و بر 32 سال سن داره!!
حالا این لیگ جهانی هیچی، قهرمانی جهانِ 3 ماه دیگه رو چیکار میخوان بکنن با این تیم؟!
تو گروه دیگه هم صربستان و آمریکا، روسیه و بلغارستان رو درو کردن
امشب اگه صربستان باز هم بلغارستان رو ببره (که احتمالا میبره؛ بازی دیروز 3-0 شده، امتیازی:78-57!) اون وقت آمریکا و صربستان 4 برده میشن و روسیه و بلغارستان 4 باخته
در مورد محتشمیان:
همیشه حرف های تکراری میزنه
این چند سال رو نبینید ها من از وقتی که یادمه (شما بگو بوسان 2002) همین حرفا رو زده
همیشه توضیحات اضافه میده، همیشه در حال یاد دادن والیبال به بیننده هست ولی من هیچ وقت از شنیدن حرفاش خسته نمیشم:n01:
نمی دونم چرا ولی گزارش کردنش به دلم میشینه و مثل آقایان (!) گزارشگر فوتبال نیست
یه خوبی هم که داره اینه که قوانین رو به خوبی بلده و بروز هست در این مورد
البته اشتباهاتی هم داره (مثل ویدئو چک که هنوز هماهنگ نیست باهاش)
نمیدونم چرا احساس میکنم یجوری گزارش میکنهنقل قول:
خوبه که گزارشگریش
صداش هم خاص خودش هست و به نظرم مناسب والبیاله مثه هادی عامل در کشتی و یکی از گزارشگرای بسکتبال که اسمشو یادم نیس
با روحیاتم سازگار نیست:دی
نمیدونم چجوری بگم یجورایی حماسی گزارش میکنه تن صداش و ....
خلاصه هرکس سلیقه ای داره من با گزارشش مشکل دارم دست خودم نیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنابر اعلام فدراسیون والیبال ایران، ورود بانوان به سالن ۱۲ هزار نفری آزادی برای تماشای بازیهای تیم ملی ایران در لیگ جهانی والیبال ممنوع است.
بلیت لیگ جهانی ۲۰۱۴ که در تهران برگزار می شود روی سامانه ی عضویت و فروش بلیت الکترونیک فدراسیون والیبال قابل خریداری است. با این حال، در یکی از مراحل ثبت نام ذکر شده است "توجه کنید که خانمها نمیتوانند در ورزشگاه حضور یابند."
تیم ملی والیبال ایران پیروز چهارمین بازی خود در لیگ جهانی والیبال مقابل برزیل شد. مصاف بعدی ایران بازهم در مقابل برزیل و در تهران خواهد بود.
ایتالیا 3-1 لهستان رو برد.بازی عجیبی بود.ایتالیایی که در دوست اول لهستان رو تحقیر کرد و هر کاری دلشون میخواست توی زمین میکردن در ست سوم شانس اورد تونست 15 امتیاز بگیره ولی باز ست چهارم ایتالیا، همون ایتالیا قبلی شد.
یه نکته جالب این بازی، زیمن بازی بود که استادیوم سر باز بود چیزی شبیه به زمین بازی والیبال ساحلی.شاید هم زمین بازی ساحلی بوده که برای این بازی آماده اش کرده بودن.
بنظرم تنها تیمی که میتونه توی این گروه ایتالیا را ببره ما هستیم...
4تا بازی پشت سرهم با برزیل واقعا از هیجان بازی کم میکنهنقل قول:
تیم ملی والیبال ایران پیروز چهارمین بازی خود در لیگ جهانی والیبال مقابل برزیل شد. مصاف بعدی ایران بازهم در مقابل برزیل و در تهران خواهد بود.
حتی بازی دوم ایران با اینکه بردیم ولی جذابیتش کمتر شده بود
درسته بازم بازیها هیجان دارن ولی قبول کنید دیگه 4بار پشت سرهم زیاده
اگه جمعه با لهستان بازی میکردیم هیجانش خیلی بیشتر میشد
ولی خوب از طرفی هم شانس آوردیم برزیل فرصت کمی واسه تمرین بیشتر داره!
مطمئن باشید تو بازی آینده این برزیل همون برزیل قدرتمند میشه که نمیشه به سادگی شکستش داد
ولاسكو ميگفت ايراني ها بعد از هر موفقيت مدت زيادي از خود بيخود ميشن (البته خودمون هم ميدونستيم ولي اگه يه خارجي بگه بيشتر به چشم مياد).نقل قول:
بعد از پيروزي مقابل برزيل كواچ چند ثانيه شادي كرد و بعدش ديگه تموم شد ولي بازيكن ها و ساير عوامل كادر فني مشغول رقص و پايكوبي بودن به طوري كه مجبورش كردن اون هم به جمعشون بپيونده.
اين چند روز هم مدام داره از برتري مقابل برزيل حرف زده ميشه.
من هم خيلي خوشحالم كه تونستيم برزيل را 3-0 تو خونه خودش ببريم ولي همونطور كه همه ميدونيم برزيل الآن در حد كوباي پارسال هم نيست و فقط اسم برزيل را يدك ميكشه. بنابراين ما نبايد اينقدر زياد تو باد اين پيروزي بخوابيم. بازي هاي ديگري در پيشه و راز موفقيت در ليگ جهاني تداوم برتري هاست نه تمام شده فرض كردن بازيها به محض برتري در يك بازي.
بله دوست عزيز! ما در مقابل برزيل در تهران به مشكل خواهيم خورد اما درصورتي اين اتفاق ميفته كه اونها رو به خاطر باخت 3-0 در خانه خودشون دست كم بگيريم و برزيل رو تمام شده فرض كنيم و نه مسائل فني.
محتشمیان خیلی خوبه ولی توی اسم بازیکنای خارجی باید بیشتر دقت کنه :دی
بهتر از گزارشگرای بازی اوله
دیشب استادیومی که بازی ایتالیا لهستان بود سرپوشیده نبود :n13: اینجوری رو ندیده بودم . ظرفیتشم خیلی زیاد بود به نظرم . جای سوزن انداختن هم نبود