اختلاف قیمتش با i5 به خاطر ویندوز اورجینالش هم هست 100 تا 150 تومنش به خاطر ویندوزشهنقل قول:
Printable View
اختلاف قیمتش با i5 به خاطر ویندوز اورجینالش هم هست 100 تا 150 تومنش به خاطر ویندوزشهنقل قول:
داداش اونطوری که تو عکس معلومه باتری رو در آوردی !!!نقل قول:
من یه روز تو فکر این بودم که باتری رو دربیارمش یا نه !! یه دفعه دیدم یه دفعه بچه فامیلمون داشت راه میرفت یه دفعه پاش خورد به سیم شارژر و از پریز در اومد ! با خورم گفتم خوب شد درش نیاوردم
الان لپ تاپ من که بیش از 40 روزه خریدمش روزی هم بیش از 10 ساعت روشنه و تو برقه wear level باتریش هنوز صفر هست
یه جایی میخوندم که اگر دمای لپ تاپ حدود 50 درجه و کمتر هست احتیاجی نیس که باتری رو در بیاری اما اگر بالای 50 درجه برسه به باتری آسیب میزنه و استهلاکش رو بالا میبره
دوستان من واقعا دلیل اینهمه تفاوت رو بین مدلهای لبتاب ها نمیدونم برای چی هست!!
مثلا یه عکس بود تو همین انجمن که هارد طرف که 450 داشت از نوع مدل Toshiba بود،یه مورد دیگه دیدم،A-Data یه مورد دیگه هیتاچی و و و و و ....
برای من هم که از نوع Western Digital هست،من که نظر خاصی روی برند های مختلف هارد دیسک ندارم،اما تا اونجایی که پرسیدم میگن A-Data - Seegate - Western Digital بهترین های هارد ها هستند،اما من خودم اعتقادی به این قضیه ندارم...همشون یکین...
مثلا مارک رم ها هم مختلف بوده،یکی Kingmax،یکی دیگه A-data......حالا نمیدونم این دلیلش استراتژی کارخونه هاست یا مثلا دلایل تجاری داره یا دزدی هایی که تو ایران میشه یا هر چیز دیگه...
به هر حال اینم عکس از لبتاب من که ابهامی که در مورد هارد 450 ایجاد شده رو کامل از بین ببره...
عجب !! پس فقط برای 450 من SATA III هست :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته که خوب هارد که یه چیز مهمی نیست اصلا تو کانفیگ یا کاتالوگی که خود HP هم رو سایت میزاره هیچوقت نمیگه که میخوام هاردشو فلون مدل و رمشو بهمون چیز بزارم ! خوب هارد seegate تموم شده توشیبا میندازه روش
واسش مهم اینه که 750 گیگ باشه
هارد 450 منم مثل شماست.نقل قول:
رم هم سامسونگ
بله رم لپ تاپ بنده هم 4 گیگ سامسونگ هست:n11:نقل قول:
بچه ها این مدل رو کسی داره
450go
i5(4200m)/8 ram/1t hdd/2gb (8750)/ قیمت هم 2050
قیمتش خوبه؟
سلامنقل قول:
مطمئنی مدلش 450 هست ؟از کجا این کانفیگ رو بهت دادن ؟ من جایی ندیدم این لپ تاپ پردازنده هازول و هارد 1 ترا داشته باشه !!
اینا مشخصات لپ تاپ z510 هست!!!
البته پردازنده 4200M با 3230M زیاد تفاوت پردازشی با هم ندارن فقط 42000 یه خورده از 3230 قوی تره اما مهمترین مزیتش اینه که پردازنده نسل جدید هست. و بنظرم هم قیمتش خوبه
450 با پردازنده هازول؟:n04:450 همه سی پی یو هاش آیوی بریج نسل 3 هستن.:n04:البته hp probook 650 هست قیافش دقیقا شبیه 450 هست پردازندش هازوله گرافیک 8750 .450 هازول نیستنقل قول:
البته دیجیکالا الان جند مدل جدید 450 هم آورده اما نوشته به زودی ، مدلشون هم HP ProBook 450 G1 هست :n14:!!
مال ما ها G0 هست:n10: