این بازی که میگی داش گلم گرافیک اصلا نداره و راحت هم گل میخوری بازم به فیفا منجیر گرافیکش از این بهتره ولی این فقط مربیگریش یکم بهتر هست اما بقیه اش در حد صفره باید برای دوستانی که عاشق مربی گری هستند گرافیک بالا درست کنندنقل قول:
Printable View
این بازی که میگی داش گلم گرافیک اصلا نداره و راحت هم گل میخوری بازم به فیفا منجیر گرافیکش از این بهتره ولی این فقط مربیگریش یکم بهتر هست اما بقیه اش در حد صفره باید برای دوستانی که عاشق مربی گری هستند گرافیک بالا درست کنندنقل قول:
من یه دوسال هست با هردوشون بازی کردم اوایل فهمیدن اینکه چی به چیه سخت بود تا یکم بهتر شدم:n06:نقل قول:
اره گرافیک زمان بازی برای هرکدومش افتضاحه مثل بازی های پیس و فیفا نیست:n02: ولی این بازی مدیریتی اون قسمتش زیاد اهمیت نداره فکر کنم یه حجم گنده ای میبرد اگه پر گرافیک بشه حتی بیشتر از خود فیفا و پیس...
این تو هرسیستمی اجرا میشه راحت:n12: نیاز به سیستم بالا نداره:n02:
حتی برای مک و لینوکس هم اومده برای ایفون و اندروید هم هست که نسخه اندروید رو هم دارم...:n24:
من که هردوتاشونو دارم بازی میکنم ولی فوتبال بیشتر:n12:
آقا دستتون درد نکنه که لینک بازی رو گذاشتین
برا من یه مشکلی پیش اومده بعد اکسترکت کردن وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه اول که آرم شرکت هست رو میاره بعد از اونم آرم لیگارو ولی بعدش صفحه سیاه میشه دیگه هیچی نمیاد کسی میدونه مشکل از کجاست؟
این بازی نیاز شدیدی به گرافیک نداره مهم دیتابیس این بازیه که واقعا کامله من خودم فیفا منیجر رو دوست دارم اما امسال بیخیالش شدم چون واقعا ناامیدم کرد ، فیفا منیجر درسته گرافیکش بهتره اما دیتابیس ناقصی داره و این آزار دهنده است ، انشاالله روز به روز پیشرفتشون رو شاهد باشیم
دوستان من همچنان منتظر لیگ ایران هستم ممنون میشم یکی دست به کار بشه و بسم الله رو بگه:n12:
اقا چه طوری بازیکن بخرم هرچی پیشنهاد میدم نمیادنقل قول:
اما اگر گرافیکش را بهتر کنند بیشتر ادمها بازی میکنند این بازی باید حتما گرافیکش بهتربشه واخرش باید رم را بالا ببریم وگرا فیک را مهم نیست حداقل از بازی لذت میبریم بعد تو فیفا منجیر راحت تر میشه فهمید همه چی را اما برای این خیلی سخته وپیچیده اما باید بهتر کنند وبعد اصلا ارم باشگاه هم درست نیست انصافی باید درست کنند یکسال وقت دارند دیگه باید کی این را درست کنند انصافی اگر به ما میدادند خودمون بهتر درست میکردیمنقل قول:
ارم باشگاه به خاطر اینه لایسنس نیست اون باشگاه و لایسنس انگلیس خیلی گرونه پس شرکت سازنده بازی لایسنس اونجا رو نخریده
من که از سایتی که دوستان دادند تمام لباسا و ارم ها رو درست کردم حتی یه تم خوشگل هم روش ریختم که محشر شده...نقل قول:
چرا این تیم ملی المان رو ندارههههههههههههههههههههه هههههههه
چینش منوها در فیفا بهتر از فوتباله دسته بندی درستی توی فیفا هست اما فوتبال دقیقا یه شبیه ساز عالی مربیگریه خب میتونید پیشنهادهاتونو بهشون میل کنید:n01:نقل قول: