چلسي در سومين بازي خود در ليگ برتر انگليس منچستر يونايتد را در اولدترافورد متوقف کرد و با يک اميتاز ارزشمند به لندن برگشت.
ژوزه مورينيو، سرمربي آبي پوشان لندن معتقد است که نه تيم او و نه تيم مويس شايسته پيروزي در اولدترافورد نبود.
آقاي خاص گفت: بر اين باورم که نتيجه عادلانه بود. هيچ کدام از تيمها شايسته پيروزي بر ديگري نبود. بارها در ديدار امشب توپ و ميدان را در اختيار گرفتيم. با توجه به اين که در ورزشگاه اولدترافورد بازي ميکرديم عملکرد خوبي داشتيم و زياد به مشکل بر نخورديم. بازيکناني را به ميدان فرستادم که ميتوانستند با توجه به سرعت و مهارت بالايشان در کارهاي هجومي خطرناک ظاهر شوند. بايد اعتراف کنم که قدرت حفظ توپ بازيکنان چلسي خوب نبود. در بسياري از صحنه ها توپها را به راحتي از دست مي داديم که اين تعجب من را بر ميانگيخت. اشتباههات زيادي داشتيم. نتوانستيم انتظارات را برآورده کنيم و بازيي را که ميخواهم به نمايش گذاريم.
مورينيو درباره اين که قبل از شروع بازي در رختکن به شاگردانش چه نکاتي را تذکر داد اين گونه پاسخ داد: به بازيکنان گفتهام که پيروزي در اين ديدار بسيار مهم و ارزشمند است. براي پيروزي و کسب سه امتياز به ميدان رفتيم، اما نتوانستيم به اين هدف خود برسيم. چلسي چيزي را از دست نداده است. بازيکنان هم اين مساله را به خوبي مي دانند، چرا که ما در اولدترافورد يک امتياز به دست آوردهايم. در ضد حملات دروازه منچستر يونايتد را تهديد کرديم. چندين بار به خوبي از دفاع به حمله منتقل شديم اما بايد بگويم که در اوج نبوديم.
او افزود: در5- 10 دقيقه پاياني خستگي در بازيکنان دو تيم به چشم مي آمد. بازيکنان چلسي در کارهاي دفاعي خوب ظاهر شدند و اين براي ما بسيار خوب است. خوشبختانه توانستيم در اولدترافورد يک امتياز را به دست آوريم. همه ما ميخواستيم در اين ديدار به پيروزي برسيم، اما مهم اين است که چيزي را از دست نداده ايم و گلي نخوردهايم که شکست را بر ما تحميل کند. ما از دو ديدار خانگي شش امتياز کسب کردهايم و در ديدار برابر منچستر يونايتد در اولدترافورد هم يک امتياز به دست آوردهايم. عملکرد خوبي داشتهايم ، اين در حالي است که رقيبان ما مثل آرسنال، منچسترسيتي و منچستر يونايتد امتياز از دست دادهاند. وضعيت چلسي خوب است و همه چيز طبق روال پيش ميرود.
هر چند باشگاه منچستر يونايتد بارها تاکيد کرده که وين روني را نخواهد فروخت اما به نظر مي رسد که ژوزه مورينيو دست بردار مهاجم شياطين سرخ نيست. تماشاگران در ديدار دوشنبه شب اولدترافورد مورينيو را به خاطر دست برنداشتن از وين روني هوو کردند و صداي اعتراض خود را به گوش او رساندند.
آقاي خاص در واکنش به رفتار منچستريها گفت:نمي دانم چرا آنها ضد من هستند. مويس اعلام کرد که روني گزينه دوم او در اين فصل است. چرا آنها ضد من هستند؟ ما مي خواهيم بازيکني را که گزينه دوم سرمربي اش است و در ترکيب اصلي بازي نمي کند جذب کنيم. چرا ما به دنبال فان پرسي نيستيم؟ چون مي دانيم که او گزينه او تيمش در خط حمله است. اگر من بگويم که راميرس گزينه دوم من در خط هافبک است و تنها زماني که لمپارد مصدوم و يا خسته باشد به بازي گرفته مي شود چه دليلي دارد تا از پيشنهاد ديگر تيم ها به او ناراحت شوم؟ اگر روني وضعيت مشخصي در منچستر يونايتد ندارد اين کوتاهي از مويس است و به من هيچ ربطي ندارد. ما آرام هستيم و هيچ تماسي با روني نداشته ايم .مطمئن باشيد سه شنبه هم هيچ اتفاقي نخواهد افتد.
چلسي در جدول رده بندي ليگ برتر انگليس با 7 امتياز صدرنشين است البته شاگردان آقاي خاص يک بازي بيشتر نسبت به ديگر تيم ها دارند. |