-
مثل اینکه در آزمایش های جدیدش که این یکی دو روز بوده فهمیدن سرطانش برگشته و به همین خاطر تیتو دیگه ادامه نمی ده (دوستان بارسایی و غیر بارسایی که قصد دارن با سرطان گرفتن یک نفر برای بار سوم، از آب گل آلود ماهی بگیرند یکم کم لطفی می کنند!)
باشگاه گفته در اوایل هفته آینده سرمربی جدید معرفی خواهد شد. :n03:
(راستش این بدترین خبری بود که در این چند ماه شنیده بودم، اصلا حرفی برای زدن ندارم... امیدوارم تیتو به سلامتیش برگرده)
-
-
ساندرو روسل: «تیتو ویلانووا به معاجلات بیشتری نیاز دارد و این مانع از ادامه کار او به عنوان سرمربی تیم می گردد. مربی جدید در آغاز هفته آینده معرفی خواهد شد!»
«سرمربی جدید یکی از دو دستیار فعلی نخواهد بود و از بیرون باشگاه خواهد آمد. باشگاه از قبل یک پلن B آماده کرده بود».
«سفر بارسا به لهستان که قرار بود فردا انجام شود، لغو می گردد».
fcbarcelona.ir
پ.ن.امیدوارم تیم با این همه ستاره به گند کشیده نشه.:n13:
-
تیتو ویلانوا دیگر با بارسا ادامه نخواهد داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راسل بعد از ظهر جمعه اعلام کرد که تیتو به دلیل ادامه درمان بیماری خود به ادامه فعالیت خود در بارسا پایان میدهد.
تیم سفر به لهستان را کنسل کرد.
راسل و زوبی زارتا اعلام کردند تیتو دیگر با باشگاه نمی ماند.
با توجه به دوره درمانی جدید او دیگر با تیم ادامه نمیدهد.
در پی این خبر ، بارسلونا سفر به لهستان در روز شنبه را کنسل کرد.
-
خوب این خبر هم به صورت رسمی اعلام شد.
دوباره بهونه ای دست یه سری از افراد افتاد تا شروع کنن.
ولی این تیم با اون همه مشکلی که داشت تو فصل پیش با اقتدار و ثبت چند رکورد مهمترین جام رو برد.
و مطمئنا این فصل هم با وجود تیم یک دست و پر ستاره میتونه خیلی از رکوردها و افتخارات رو تکرار کنه
در مورد تیتو هم باید بگم که خیلی ناراحت شدم از خبر منم مثل خیلی ها دوست داشتم که این خبر شایعه باشه!
این سرطان واقعا بد چیزیه !!!
امیدوارم هر چه زود تر به طور کامل درمان بشه
-
امشب ساعت 23:30 به وقت تهران یک مجسمه برزنزی از اینیستا در آلباسته ، زادگاهش نصب میشه .
مدیر نمایندگی باشگاه درباره این موضوع میگه:این موضوع بیانگر احساسات مردم در قبال یک قهرما به نام اینیستا است.چیزی حدود 3 هزار نفر حضور خواهند داشت تا ابراز احساسات خود را نسبت به وی ارائه دهند.ما هرگز کارهای او خصوصا در فینال جام جهانی و تقدیم گلش به دنیل خارکه را فراموش نخواهیم کرد .
من عاشق ماندن در اینجا و به موفقیت رسیدنم.
بعد از مسی و مونتویا امروز کریستین تیو کنفرانس مطبوعاتی داشت.
تیو گفت: "مدیر برنامه های من مشغول صحبت با باشگاه است. من از عاشق ماندن در اینجا و به موفقیت رسیدن هستم. من به پیشنهادات دیگر باشگاهها گوش نمیدم و به مدیر برنامه هام گفته ام که میخواهم تا هر زمان ممکن در اینجا بمانم."
تیوی 22 ساله که حالا تجربۀ تلاش برای رسیدن به ترکیب اصلی رو داره گفت:"من هر فصل در حال یادگیریم، رقابت سخته ولی من آمادۀ این چالش هستم. من میدونم که در بهترین باشگاه جهان با بهترین بازیکنان در پست خودم هستم. هر فصل تلاش میکنم دقایق بیشتری بازی کنم و امیدوارم بهش برسم"
تیو همچنین به نیمار خوش آمد گفت و با اعلام اینکه نیمار تلاشهای اون رو تحت تاثیر قرار نخواهد داد گفت:"من سخت تلاش میکنم تا مربی من رو در بهترین فرم ببینه"
اسپورت
خدانگهدار تیتو!
-
جدای از هر چیزی، امیدوارم تیتو هرچه زودتر بتونه سرطانش رو شکست بده و سلامتیش رو مجددا بدست بیاره..
مطمئنن در این بین حمایت تمام قشر فوتبال رو هم پشتش خواهد داشت...
پس میتونه...
+
امیدوارم دیگه اینطور اخباری رو نشنویم...
واقعا ناراحت کنندس...
-
مگه یه بارسایی چقدر ظرفیت داره
رفتن پپ
حالا هم شوک تیتو
بابت فصل که گذشت ازش ممنونم
امیدوارم خوب بشه
-
واقعا ناراحت شدم که این سرطان لعنتی باعث میشه یه مربی نتونه به کارش ادامه بده:n03:
امیدوارم اگر نمیتونه به مربیگری برگرده حداقل سرطانش رو شکست بده:n27:
Viva tito:n16:
-
واقعا این چند فصل فصل ما نبود رفتن پپ ، تیتو و از دست دادن چمپیونزلیک و شکست تحقیر امیز به بایرن و چند شکست به رئال