سلام
کسی dic با تلفظ برای k750 داره؟
سلام
کسی dic با تلفظ برای k750 داره؟
عزیز لینک اولی خرابه لطفا یه جای دیگه آپلودش کن که خیلی لازممه.
لینک اول (دیکشنری انگلیسی به فارسی)خرابه...
لطفا یکی دوباره بزاره
salam, mamnoon az barnameha, link dictionary 1 kar nakard vali dictionary 2 ruye gooshi Jamin install shod va kar kard.vali gooshi man yek moshkel dare ke agar kesi betoone komak kone kheili azash mamnoon misham.moshkel inke Farsi ro az chap be rast minivise va harf be harf!!lotfan nakhandid ke man hichi nemidoonam!!
salam, mamnoon az barnamehaye aali, link dictionary 1 kar nakard :question: vali dictionary 2 ruye gooshi Jamin install shod va kar kard.vali gooshi man yek moshkel dare ke agar kesi betoone komak kone kheili azash mamnoon misham.moshkel inke Farsi ro az chap be rast minivise va harf be harf!!lotfan nakhandid ke man hichi nemidoonam!!
کسی نیست که این دیکشنری اول رو دوباره آپلود کنه ؟
بابا به خدا لینکش خرابه ...
alex_pk جان لينك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه دادي كار نميكنه ارور The page cannot be found ميده
سلام دوستان من دانلود كردم روي گوشي من موتورولا كار ميكنه v3i ولي كتمات فارسي رو مربع نشون ميده بايد چه كنم؟مرسي
دوست عزيز چون پسوند اين فايل به اصطلاح ديكشنري!!! اجرايي(exe) هست كه روي هيچ گوشي موبايلي نصب نمي شهنقل قول:
مرسی از برو بچ P30world که این قدر به هم کمک می کنید !!!
بابا اینجا 50 نفر گفتن که لینک دیکشنری اول خرابه , یکی بیاد بزاره دیگه , یه هفتس که تو کفیم.
من این دیکشنری رو هفته پیش میخواستم ببرم تو امتحان باهاش تقلب کنم , ولی کسی نیومد لینک درستش رو بزاره !