داداش شما دقت نمیکنی پسنقل قول:
من امروز برای اولین بار و به زور مهمون یک قسمت از این فاجعه رو دیدم کل سریال سوتی بود
اخه سگ ژرمن شپرد ملیونی دست شکارچی چی کار میکنه ؟
اون صحنه بالا کشیدن اهو که دیگه اخرش بود
و .....
tapatalk
Printable View
داداش شما دقت نمیکنی پسنقل قول:
من امروز برای اولین بار و به زور مهمون یک قسمت از این فاجعه رو دیدم کل سریال سوتی بود
اون صحنه بالا کشیدن اهو که دیگه اخرش بود
و .....
tapatalk
ای بابا ....
دوستان طنز و داستان شیرین و رایطه های بامزه شخصیتهارو رها کردن گیر دادن به شماره پلیس و آهو ....
این قسمت " پدر پنحعلی : معرکه بود..آخرای سریال زبونش باز شده....:n19:
واای !عاشق پنجعلی ام! مَنـِـــم می یام :n02: و ... اَ لِکـــی بود... که من واسه اولین بار خندشو دیدم ولی از نزدیک که نشونش میده دوربین زیاد
پیرش نکردن فقط یه عینکه.. از همه باحال تر خبر خوش شعله بود..این دختره معلوم نیس چشه انگار از خداشه ... از ارسطو انگار جدی خوشش میاد :n08:
داداش به این چیزا نیس که... شما به بزرگیتون ببخشید گیر ندید به این بدبختا ... تازه لازم نیس که شکارچیه حتما خریده باشدش که...نقل قول:
اشتباه بزرگ امشب میدونین چی بود؟ :)
سکانس قبل از اینکه ماشین خراب بشه راجع به سکسه پنجعلی بود ! اونجا ارسطو از خانوم فدوی تشکر کرد !
سکانسی هم که ماشین خراب شده بود ، تو پلانی که ارسطو اومد تو ماشین استارت بزنه ، پنجعلی داشت سـکســکه میکرد ، بعد زن نقی گفت: از خانوم فدوی تشکر کردی بابت نوشیدنیها؟ بعد ارسطو از خانوم فدوی تشکر کرد!
مطمعنم اون سکانس سکسکه و نفس گرفتن پنجعلی ، بعد از خراب شدن ماشین باید میومده ... منتها تو مونتاژ گــاف دادن! از این گافها زیاد داشت این سریال!
دیشب هم اون سکانسی که پنجعلی روی تخت بود ، با دوربینی که از نقی گرفته بودن ، رو به سقف خوابیده بود .... با دوربینی که از ارسطو گرفته بودن رو سرش رو بالشت بود !
این است سریالهایی که با عجله درست میشه!
در کل بد نیست سریالش ... ولی این اشتباهات رو هم داشت :n08:
* یه چیزی به اطلاع همه کاربران عزیز برسونم که بزرگترین سریال های آمریکا با سرمایه گذاری های کلون رو میبینی 100 تا گاف ازش میگیرن ..
مثلا همین فرار از زندان که پر بیننده ترین سریال آمریکا شد گلدفینچ ازش 32 تا گاف گرفته ،بعد شما انتظار دارید با این سرمایه و این زمان کم
یه سریال بدون سوتی ببینید؟؟ به نظرم با این همه محدودیت هایی که دارند و سختی که بهشون میدند خیلی هم عالی کار کردند تا اینجا یه خسته نباشید
دارند همشون به نظرم ...*
:n16:
من سلطان سوتی گرفتن هستم. از هری پاتر 7 ، 9 تا سوتی گرفتم . یه فیلمه 3 ساعته .نقل قول:
این صوتیی که من ازش گرفتم، خیلی تابلو بود .
ریا شد :sq_4:نقل قول:
مثلا همین فرار از زندان که پر بیننده ترین سریال آمریکا شد گلدفینچ ازش 32 تا گاف ازش گرفته
باید این گافها و سوتی ها به دست نویسندگان و سیروس مقدم برسه تا توی سریالای بعدیشون کارای بهتری ارائه بدن، خودشون هم باید از خداشون باشه که بیننده هاشون انقدر با دقت سریال رو میبینن و حواسشون به همه چی هست.اگه قرار باشه از همه چی سرسری بگذریم میشینیم روزنامه میخونیم.
یه سوتی دیگه امشب: کلاه سمت راست جاده پیدا شد، ولی وقتی از کنار چاه ماشینو نشون داد ماشین اون طرف جاده بود(طرف مقابلی که کلاه بود)!
آخ آخ آخ شما چقدر ایراد میگیرین :n02: