نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:به پاسخ قبلی نکته ای رو اضافه کنم:نقل قول:
ریتالین در افراد مضطرب غیرقابل مصرفه.
Printable View
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:به پاسخ قبلی نکته ای رو اضافه کنم:نقل قول:
ریتالین در افراد مضطرب غیرقابل مصرفه.
متاسفانه در کل منابع فارسی قابل اعتماد نیستند. به هر حال ویکیپدیا شاید یکم معتبر تر باشه.نقل قول:
ضمن تشکر بابت لینک،ویکیپدیا به هیچ عنوان منبع قابل اعتمادی نیست خصوصا ویکیپدیای فارسی.
اوضاع مصرف دارو در کشورمون بسیار خراب است و کمترین توجهی به " فروش فقط با نسخه پزشک" ندارند! بعضی دارو خونه ها حتی اگر اسید سیاندریک هم بخوای میدن.نقل قول:
این دارو رو فقط با نسخه پزشک باید مصرف کنید
نقل قول:
به نظر بنده ویکیپدیای فارسی خیلی افتضاحه(به رغم ارزش دانشنامه آزاد)-وبلاگ و وبسایت پزشکان در این مورد خیلی معتبرتره.
اگه داروی بدون نسخه هم ندن خیلی از افراد از خدمات پزشکی محروم میشوند.(نه اینکه موافق خود درمانی باشم اما همه افراد هم از نظر تفکر و هم از نظر مادی و اجتماعی به پزشک مناسب دسترسی ندارند)
آقا این ریتالین نخورید . من اکثر داروها یهو خودسرانه میزنم به بدن ببینم
برای شبای امتحان چند بار ریتالین خوردم اثر داشت . باعث تمرکز میشه اما فوق العاده آدمو عصبی میکنه
یعنی اگر یه نفر یک سوال کم و زیاد ازم میپرسید باور کن میخاستم بزنمش
نمیدونم چرا این دارو اینجوره
اما مثلن سیتالوپرام واقعن عارضه ای نداره . یکم آدمو نرمال میکنه
ولی ریتالین خوب نیست . برای کبد هم بده
منم واسه این 3-4 ماه میخوام که خوب بتونم درس بخونم زیاد هم تو اجتماع نیستم .کلا فقط میخوام درس بخونمنقل قول:
ریتالین اصلا هیچ جا بهم ندادن
اما فلوکستین رو یه مدت مصرف کردم خوب بود اما با تموم شدن قرص ها دیگه نتونستم گیر بیارم
الان میخوام سیتالوپرام رو شروع کنم.
هرچند امیدوارم فلوکستین دوباره گیرم اگه نبود سیتالوپرام
امروز برای اینکه خواب آلوده نباشم 12 تومن دادم از این نوشابه انرژی زا خریدم تازه خیلی هم تاثیر گذار نیست
ینی خداییش دیگه پولام ته کشیده:n02:
کلا توی شهرمون هم یک داروخونه فقط ریتالین داره که اونم دیگه اونقدر رفتم پیشش برا ریتالین میشناستم:n02:
روانپزشک شهرمون هم هیچی بارش نیست بابام یه مدت تحت نظرش بود به خدا داغون شده بود بیچاره.بعد یک ماه اومد تهران دکتر تهرانیه کلی تعجب کرده بود بابت تجویز این دکتر شهرمون.
بماند همین دکتری که هیچی بارش نیست تا یک ماه دیگه نوبت نداره !
خلاصه اینا رو گفتم برا اینکه بدونین شاید یه بدبختی مثل من تو شهرستان کوچیک باشه بدون امکانات مجبوره بره سراغ مصرف خودسر.
بخاطر اینکه با دز بالایی خوردی !نقل قول:
آره اولش نمیدونستم این بالاترین دوزهنقل قول:
بعد یکی بهم گفت این نمونه ی سوییسه بالاترین دوزش گرفتی
آقای محمد وارسته این قرص و مغازه های خارجی فروشی دارن ( مکمل فروشی های ) خارجی فروش دارن که قرص های ........ هم دارن
دوستان باور کنید از قشر تحصیلکرده ما بعیده
اینقدر خودسرانه داروهای اعصاب و روان رو مصرف نکنید
درست نیست
واقعا درست نیست
و این رو فقط از سر دلسوزی میگم
منظورت این مغازه هایی هست که قرص و مکمل های بدنسازی رو دارن ؟