دقیقا درست میگی شما ولی این برند اسمش دیگه خیلی جا افتاده تو ایران و به جای اسپری مو خیلیا میگن تافت حتی خود مغازه دارا . درستش همون اسپری نگهدارنده نیوآ هست ولی اگه بری مغازه بگی تافت نیوآ رو میخوام همون اسپری نیوآ رو بهت میدن نه اسپری مارک تافت
Printable View
دقیقا درست میگی شما ولی این برند اسمش دیگه خیلی جا افتاده تو ایران و به جای اسپری مو خیلیا میگن تافت حتی خود مغازه دارا . درستش همون اسپری نگهدارنده نیوآ هست ولی اگه بری مغازه بگی تافت نیوآ رو میخوام همون اسپری نیوآ رو بهت میدن نه اسپری مارک تافت
اينو استفاده نكردم ولي ultra strong خيلي نگهداري خوبي داره.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من دنبال یه واکس هستم که حالت خیس بودن به مو بده .چی استفاده کنم
موهم رنگش روشنهست زیاد نمیخوام کدر بشه موهام
واكس تافت رنگ بنفش فكر كنم براتون مناسب باشه.البته واكس ها چرب ميكنن.نقل قول:
اگه ميخواين موهاتون خيس باشه ژل خيس نيوا استفاده كنين.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ژل چسب بیوتی رو هم امتحان کنین
منظورم هم ژل و هم چسب نیستش
بهش میگن ژل چسب
ژل خوب چی پیشنهاد میکنید ؟ من یه ژلی میخوام که وقتی میزنیم بعد خشک شدن معلوم نباشه زیاد که ژل زدیم
یه ساله ژل نیوا ultra strong رو میزنم از نظر سفت نگه داشتن خوبه ولی خوب من که فقط جلوی موهام ژل میزنم بعدش که خشک میشه موهام جلوش با بقیه قسمت ها زیاد فرق میکنه .زیاد جالب نمیشه
سلام این حالت مو رو چجوری میشه درست کرد منظورم براقی و نرم بودنش به اضافه حفظ حالت
یا مدل های کوتاه تر
<br>حتما تافت هم میخواد؟ کلا روشی هست که سفت نشه خیلی مو ولی حالتش حفظ شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ، یه کرم مو هست به نام hanz de fuko که تو یه کلیپ های آموزش مدل مو خیلی دیده میشه و نگه دارنده هست ، تو تهران همچین محصولی موجود هست؟ کرم موی نگه دارنده اصلا اینجا میتونم تهیه کنم؟
یه سوال هم راجب موس مو دارم ، من موهام بعضی هاشون تقریبا نازک و نرم هست و مشکل دارم باهاش، حالا اگر از موس مو استفاده کنم موهام رو نرم تر میکنه؟
سلام
این تحریمها درست برداشته بشه بنظرتون چند ماهه دیگه 4 تا مارک درست حسابی تر از الانیا وارد میشه ؟
- - - Updated - - -
سلام
این تحریمها درست برداشته بشه بنظرتون چند ماهه دیگه 4 تا مارک درست حسابی تر از الانیا وارد میشه ؟
ژل مو خوب چی پیشنهاد میدید ؟
اورآل از نیوآ بهتره ؟
- - - Updated - - -
ژل مو خوب چی پیشنهاد میدید ؟
اورآل از نیوآ بهتره ؟