دوباره آپدیت و کرک رو بریزید و اینبار فایل های اجرایی بازی رو با Firewall بلاک کنید، بازی اجرا میشه! البته توی مسیر نصب و پوشه Installer هم هرچی بود نصب کن.نقل قول:
Printable View
دوباره آپدیت و کرک رو بریزید و اینبار فایل های اجرایی بازی رو با Firewall بلاک کنید، بازی اجرا میشه! البته توی مسیر نصب و پوشه Installer هم هرچی بود نصب کن.نقل قول:
سلام. رفقا کسی نیست جواب بده منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
مرسي بابت پاسخگويي:12:
سلامنقل قول:
من هم همین مشکل را دارم یازی را کامل نصب کردم ولی دبل کلیک میکنم بازی بالا میاد ولی صفحه سیا هست بعد از چند سانیه پنچره بازی بسته میشه .
چگونه در ویندوز 7 این بازی را در فیراوال بلوک کنم؟
مرسی
آموزش تصویری بلاک کردن firewall..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم ، منتها یه مشکلی دارم!
میخواستم بدونم چطور میشه کاری کرد که وقتی crouch رو میزنی به همون حالت بمونه ؟!(نیازی به نگه داشتن دکمه نباشه ! )
سلام دوستان.
اون ور که جواب نگرفتیم سه روزه.اینجا اگه کسی میتونه کمک کنه لطفا
بازی مدال رو نصب کردم میزنم اجرا بشه این ارور رو میده
the program cant start because MSVCP100.dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix this problam
گرافیکمو اپدیت کردم.دایرکس هم نصب کردم سی ++ 2008 رو هم نصب کردم حل نشد.بازم همون ارور رو میده
سلام دوست مننقل قول:
ببین این فایل مربوط میشه به c++ 2010 . ببین لینک زیر بدردت می خوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Send from my Black Galaxy S III
سلام بازی بد جوری افت فریم داره و همش گیر میکنه بعد ول میکنه راه حلی براش وجود داره؟
تشکر جونم. اجرا شد بالاخره. حالا میرم سراغ اون یکی بازیا.6 تا بازی گرفتم هر کدوم یه مشکلی داره
دمتون گرم.
نقل قول: