پونه خانم
در مورد قسمت سوالاتون و در مورد زیبایی چهره فکر میکنم جاوید عزیز و حمید خان به اندازه کافی گفتن و توضیح اضافه تر ندارم
در مورد اینکه ترک ایشون دردناکه.شاید شما تجربه کردید یا نه.من نمیدونم اما میتونم بگم که دردناک واسه یه دقیقه اش هست.من 6 ماه فقط از دوری اون تو خودم بودم و هنوز هم همینطوری هستم.دلم نمیخواست با اینکه ارشدقبول شدم برم.واقعا حالم اصلا خوب نیست.کسی که تمام عمرتو و مخصوصا سال های جوونیت که بهترین سال ها هست رو بپاش ریختی و اونم اینطوری جوابتو داد.من فقط برای خودم نبود.چندین نفر دیگه روهم دیدیم که همین بلا سرشون اومده.قبول کن دخترای این دوره و زمونه تقریبا همشون لنگه همن و واقعا میتونم بگم از هر 200 نفر شاید دو سه نفر هستن که اینطوری نیستن.همه دخترا راحت طلب شدن.اونا شوهر نمیخوان یه بابای دیگه میخوان که هی شوهر (بابا) رو تیغ بزنن.حاضر نیستن سختی بکشن.اما کسانی هم مثه دوست خواهرم بوده که خودش به نامزدش گفته که عروسی نگیره(با اینکه خیلی ها هست که آرزوشون گرفته عروسیه)و حتی گفته به پسره که من از تو طلا و جواهر نمیخوام ولی در عوض هرچی پول در آوردی باید بزاری یه خونه بخریم نه اینکه اجاره کنیم.پسره هم خونه خریده و الان وضعشون اینقدر خوب شده که میتونه بجای یکی ،10 تا عروسی واسه زنش بگیره.به نظر من اگه اون موقع پول عروسی میداد و کلی خرج طلا میکرد و کلی بریز و بپاش دیگه الان به اینجا نرسیده بود.
در مورد زیبایی ظاهر هم گفتم برای من نگفتم مهم نیست.مهمه اما معیار های دیگه ایی برام مهمه که زیبایی در درجه چندم قرار میگیره.بلاخره شما وقتی کسی رو میخوای برای اولین بار ببینی که به ناخن شست پاش که توجه نمیکنی .بلاخره شما هم صورت طرفو اولین بار میبینی.پسرایی که فقط دنبال زیبایی هست بیشتر به یه عروسک احتیاج دارن تا همسر که فکر میکنم تعدادشون خیلی کم هست.اغلب دنبال کسانی هستن که یارو شریک زندگیش باشه
مطمئن باش اینقدر مرد قدر شناس هم داریم که واقعا ببینه اگه زن پا به پاش داره تو زندگی میاد جلو و سنگ جلو پاش نمی اندازه حاضره هر کاری برای زن بکنه.من خیلی از دخترا رو دیدم که با مهریه سنگین اومدن و بعد از عروسی تمام مهریه رو به مرد بخشیدن و مرد هم در عوضش هر روز با کلی طلا و جواهر برای زنش گرفته.من میگم تعداد زن هایی که این از خود گذشتگی رو دارن بسیار بسیار کمه.اما تعداد مرد هایی که قدر شناس باشن کم نیست.لا اقل اکثر دور اطرافیان من اینطوری بودن