شما از نرم افزار easy bcd استفاده کردی؟ با این نرم افزار می تونی هر سیستم عاملی که بوتش مشکل داره بشناسونی. خیلی هم کار باهاش راحته. فقط اول آموزشش رو بخون بعد انجام بده.نقل قول:
Printable View
شما از نرم افزار easy bcd استفاده کردی؟ با این نرم افزار می تونی هر سیستم عاملی که بوتش مشکل داره بشناسونی. خیلی هم کار باهاش راحته. فقط اول آموزشش رو بخون بعد انجام بده.نقل قول:
سلام
به تجربه به من ثابت شده که کامپیوتر را باید با ویندوز ستآپ کرد. (متأسفانه!)
یعنی همه درایوها را اول با ویندوز ردیف کنید و بعد لینوکس را نصب کنید.
مگه اینکه اصلاً ویندوز نخواهید که دیگه از اول با لینوکس کامپیوتر را ستآپ میکنید.
سلام
1- کسی تقویم فارسی Jcal را داره؟ من نصب کردم. ولی فقط تو ترمینال خوانده میشه. میخوام روی دسکتاپ دیده بشه.
2-کسی با Squid کار کرده؟ چطوری باید ستش کرد؟ با دستورهای ترمینال؟
انجمنی که تعداد اعضاش کمه، نباید زیاد شاخه شاخه بشه.
این که ما اینجا مطرح میکنیم بدرد اوبونتو هم میخوره و حتا توزیعهای دیگه.
دوستان سوال قبلی من هنوز پاسخ داده نشده . + یه سوال جدید دارم:
من درایور لپ تاپمو برای لینوکس دانلود کردم. البته برای suse هستش. اما می خوام روی mint نصب کنم. پسونداش .rpm هست. چطوری باید نصبشون کنم ؟
دوست من سلام. درایوی که لینوکس روی آن نصب شده است در بخش پارتیشنها با نام System File قرار دارد. (نام پارتیشن system file هستش)نقل قول:
برای تبدیل بسته های یک توضیع به توضیع دیگر هم برنامه هایی هست که اسمشون رو باید بپرسین.
خیلی ممنون دوست عزیز بابت پاسخ .نقل قول:
داخل فایل سیستم فقط محتویات پوشه linux min که داخل درایو d قرار داره رو نشون میده ولی خبری از خود درابو نیست.
دوست عزیز داخل لینوکس لپ تاپم خیلی داغ میکنه. نمیدونم چرا. داخل ویندوز اصلا اینطور نیست حتی روی بازی های سبک. ممنون بازم :n12:
----------------------
امکان داره مشکل از درایوهام باشه ؟ اونی که نشون داده نمیشه با رنگ سبز مشخص شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا شما دو تا کارت گرافیک ندارین؟ یا حتی کارت ATI که درایورش درست نصب نشده باشه. میتونه از اینها باشه. اگر دو تا کارته هستین میتونین کارت ATI رو خاموش کنید و از اینتل استفاده کنید.نقل قول:
بله دوتا گرافیک دارم اما فکر کنم گرافیک اصلی غیر فعال باشهنقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم. بهترین نرم افزار دانلود چیه ؟ uget رو گرفتم. اما با ۸ تا کانکشن روی ۱۳ دانلود می کرد. اما با idm همیشه روی ۳۲ دانلود می کنم.
و یه مشکل دیگه: خیلی روی waiting گیر میکنه نرم افزارام. مجبور میشم ببندمشون. فکر می کنم لینوکس بهینه نیست روی سخت افزارم.
اگر غیرفعال بود که نباید داغی احساس می کردید! داغی ناشی از کارت گرافیک قوی تر ATI حالا یا NVIDIA هست. ولی این کارت چون Default نیست مورد استفاده قرار نمیگیره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصلا چنین کاری را پیشنهاد نمیکنم چون این درایور برای اون توزیع با نگارش کتابخانه هایی که بر روی آن نصب است ساخته شده است. ساده ترین مثال برای توضیح این موضوع می تواند تفاوت نگارش کرنل در این دو نگارش توزیع باشد حالا از کتابخانه های دیگر بگذریم به احتمال خیلی خیلی خیلی زیاد این درایور اصلا لود نشده و حتی ممکن است به بالا نیامدن سیستم عامل منجر شودنقل قول:
من درایور لپ تاپمو برای لینوکس دانلود کردم. البته برای suse هستش. اما می خوام روی mint نصب کنم. پسونداش .rpm هست. چطوری باید نصبشون کنم ؟
حق با شماست (البته من بیشتر درباره nvidia صحبت میکنم ولی ATI هم همین طور است) nvidia برای کارتهای گرافیکی که در لپ تاپ قرار میدهد از فن آوری اپتیموس استفاده میکند که یعنی تا زمانی که به کارت نیازی نیست در حالت خاموش می ماند و وقتی نیاز شد آن را روشن میکند. اما این فن آوری تنها برای ویندوز هفت به بالا در دسترس است و برای لینوکس نیستنقل قول:
اگر غیرفعال بود که نباید داغی احساس می کردید! داغی ناشی از کارت گرافیک قوی تر ATI حالا یا NVIDIA هست. ولی این کارت چون Default نیست مورد استفاده قرار نمیگیره.
فرض کن که انویدیا داری و درایور متن بسته آن را هم نصب نکرده ای با این که سیستم اعلام میکند که گرافیک اینتل در حال استفاده است ولی خروجی دستور زیر
نشان میدهد که درایور انودیا هم لود شده پس در نتیجه کارت انویدیا هم برق مصرف میکند که نتیجه اش می شود تولید حرارتکد:lsmod | grep nouveau
برای کارتهای انویدیا راه حل موجود استفاده از پروژه bumblebee است و آدرس آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که لینک زیر آموزش خوبی برای آن داده است
بعد از نصب دیگر کارت انویدیا به صورت پیش فرض خاموش است و اگر خواستید برنامه یا بازی را با کارت انویدیا راه اندازی کنید با دستور
این کار را انجام میدهیدکد:optirun name_barname
البته اگر کسی خواست برای سیستم 64بیت این کار را انجام بدهد یا این که مثل من lenovo داشت و می خواست روی آن این نرم افزاررا نصب کند این آموزش چند نکته گنگ دارد که بگوید تا من برایش توضیح بیشتری بدهم
یک نکته دیگر هم بگویم که این نرم افزار دقیقا خود اپتیموس نیست و تنها یک راه حل است تا زمانی که هم xserver و هم درایور انویدیا بستر لازم برای اجرای واقعی این فناوری را آماده کند باز هم اگر کسی علاقه مند بود بگوید تا توضیح بیشتری بدهم