سریال اشتباه رو دادی فکر کنم سریال pro دادی که این پیغام اومدهنقل قول:
Printable View
سریال اشتباه رو دادی فکر کنم سریال pro دادی که این پیغام اومدهنقل قول:
دوستان از این برنامه هم میتونید استفاده کنید که مزیت این برنامه اینه که وضعیت سرور رو بدرستی نشون میده که آیا آن هست یا اف ::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما این سرور اکتیوسازی بر روی پرتکل IPV6 قرار گرفته که متاسفانه آدرس بلاک میشه و باید از این روش تبدیل IPV6 to IPV4 استقاده بشه .
بدلیل همین مورد اکثر اکتیوسازی ها با شکست مواجه میشه . مثلا من خودم بطور معمول با اولین تلاش بدون بهره بردن از این برنامه ها تونستم اکتیو کنم .
در حال حاضر هم سرور برخلاف تصور اکثر دوستان فعاله برنامه بالا رو بهمین خاطر گذاشتم تا دوستان بدونند سرور آن هست و مشکل از جای دیگست .
اما شخصی توی یکی از فروم ها تونسته با روشی سرورهای IPV4 رو آماده کنه اونو براتون میذارم چک کنید و اطلاع رسانی کنید برای این آی پی هایی که میذارم نیازی به هیچگونه تغیری توی dns یا نصب برنامه ای نظیر gogoclient tunnel ندارید .
همه رو آف کنید و بصورت معمول از این آدرس ها استفاده کنید :::::
theliel2.no-ip.org:62000
theliel.http01.com:62000
theliel.mooo.com:62000
دوستان دیگه سعی نکننـــــــد سرور بالاخره بعد از 2 روز آف شـــــد :
benderrodriguez-1-pt.tunnel.tserv28.waw1.ipv6.he.net - ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) - OFF-LINE
kms-c.no-ip.org:1688 - (IPv4) - OFF-LINE
91.149.135.121:1688 - (IPv4) - OFF-LINE
فعلا تمامی سرورهای اکتیو آف شدند .
8.4ثانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من برام هیچ تفاوتی نکرده با سون سرعت بوت شدن، سرعت خوده ویندوزم تفاوت چندانی نداره...یه مشکل دیگه هم داره خیلی لگ داره یعنی یه نرم افزار یا صفحه باز میکنی چند ثانیه طول میکشه تا باز بشه.نمیدونم مشکل از چیه.
نقل قول:
سرعت استارت آپ برای شما تفاوتی نداره چون این ویندوز بالاترین عملکردش رو بر روی نسل جدید بایوس ها یعنی UEFI داره .
بر روی لپ تاپ خودم بعد از شات دان - توجه کنید شات دان نه ری استارت - حدودا 3 ثانیه زمان میبره تا کاملا بالا بیاد یعنی پاور که میزنم تقریبا یه پلک که بزنم اومده بالا و این فوق العاده است .
در مورد ایراد سرعت پایین اجرای برخی نرم افزارها بخاطر از نو بازنویسی بخش های عمده سیستم عامل به نسبت ویندوز 7 فعلا کمتر نرم افزاری رو پیدا میکنید که بطور کامل با این ویندوز همخوانی داشته باشه حتی گوگل کروم هم بعضا لگ داره و به شدت سیستم عامل رو تا حد هنگ کامل پیش میبره .
پس فعلا به یک مقدار زمان نیاز داریم تا اکثر شرکت ها بتونند خودشون رو آپدیت کنند با تغییرات این سیستم عامل دوست داشتنی .
استفاده از 8 رو به همه دوستان توصیه میکنم توی اجرای خیلی از نرم افزارها واقعا سریعتر از 7 شده و صد البته سبک تر .
موقع بالا اومدن کامل سیستم عامل نهایت رمی که مصرف میکنه توی نسخه 32 بیتی حدودا 500 تا 550 مگ هست و این عالیه در حالیکه یک سیستم عامل موبایل همه گیر شده ای مثل آندروید 4 هم تقریبا همین قدر فضا رو موقع بالا اومدن اشغال میکنه و این شاهکار مایکروسافته که یک همچین سیستم عاملی رو با این مصرف پایین منابع طراحی کرده .
پس غــــــــر نزنید و لـــــــــــذت ببــــرید .
من فونت فارسی ویندوزم یه چیز عجیب غریبه...توی بعضی نرمافزارها فونت فارسی نشون نمیده و مربع مربع هست...اول خوب بود چندتا فونت نصب کردم عوض شد فونت خوده ویندوز، توی بعضی نرم افزارها هم مشکل داره
کسی میدونه چطوری باید درستش کرد؟؟؟؟
دوست عزیز اولا غــــــــر نزدیم و فقط مشکلات رو گفتیم که که شاید بشه حلشون کرد و راهکاری پیدا کرد..اگر قرار بر دنبال بهتر شدن نبود اصلا چرا باید مثلا ویندوز8 نصب کرد.همون xp هم هنوز خوب کار میکنه ومیشه باهاش ساخت و غـــــــــر نزد!!!!!!!!!!!!نقل قول:
یعنی واقعا بالا اودن ویندوز برای شما اینقدر سریعه؟؟؟یعنی یه پلک میزنی صفحه مترو جلوت میبینی؟؟؟؟؟؟
من روز اول حدود زیر 20ثانیه بالا میومد ولی الان نمیدونم چرا 40تا 50ثانیه طول میکشه تا کامل بالا بیاد.
نقل قول:
این جمله آخرم رو دوست عزیز جدی نگیر همین طوری گفتم .
اما در مورد سرعت باید بگم اگر به تنظیمات پیش فرض سیستمت دست زده باشید از این طریق چک کنید ببینید آیا تنظیماتش درسته یا نه ؟
برید به power otions بعد از پنل سمت چپ گزینه choose what the power button does رو انتخاب کنید تا به این صفحه پایین برسید ::
بعد اون قسمت مسطتیل قرمز رنگ پایین رو ببینید آیا چک مارک خورده یا نه ؟ باید باشه اگر نیست اون گزینه بالا که مشخص کردم رو بزنید تا چک مارک ها فعال بشه تنظیمات رو ذخیره کنید و سیستم رو شات دان - حتما شات دان نه ری استارت - تا تفاوت رو احساس کنید .
اما اگر تنظیمات پیش فرضه باید بگم متاسفانه سخت افزار شما شاید یه مقدار قدیمی باشه برای بهره بردن از حداکثر توان این ویندوز در قسمت استارت آپ .
در مورد نرم افزار هم گفتم که چون این ویندوز تازه چند روز قبل بدست شرکای سخت افزاری مایکروسافت رسیده و هنوز بصورت عمومی منتشر و در اختیار همه قرار نگرفته (خودمون رو نبین که راحت دانلود میکنیم و کرک میکنیم و ..) پس زمان لازم داره تا برنامه ها خودشون رو با این سیستم عامل سازگار کنند .
روی سیستم من واقعا همینقدر که گفتم سریع بوت میشه اگر باور ندارید تا فیلم اش رو بگیرم و بذارم چرا چون بایوس مادربورد از نوع UEFI هست و این باعث میشه فوق العاده سریع بوت بشه
اما همین ویندوز رو روی یه سیستم دیگم که یکم قدیمی تره نصبیدم و واقعا اونچنان تفاوتی توی بوت با 7 نداره .
شما هاردد ssd هست که انقدر سریع اطلاعات رو از هارد به رم انتقال میده ؟نقل قول:
روی سیستم من واقعا همینقدر که گفتم سریع بوت میشه اگر باور ندارید تا فیلم اش رو بگیرم و بذارم چرا چون بایوس مادربورد از نوع UEFI هست و این باعث میشه فوق العاده سریع بوت بشه
اما همین ویندوز رو روی یه سیستم دیگم که یکم قدیمی تره نصبیدم و واقعا اونچنان تفاوتی توی بوت با 7 نداره .
یعنی هم دکمه ی پاور رو میزنی در عرض یک چشم بهم زدن :18: سیستم به طور کامل بوت میشه و وارد محیط مترو می شید !!!!؟
مدل لپ تاپ چیه ؟
والا من که اینکه توی 3ثانیه سیستم بالا بیاد جایی نشنیده بودم.بهترین زمانی که من فیلمشم دیدم از زدن کلید پاور تا وارد شدن به مترو 14ثانیه بود، و زیر این زمان نشنیده بودم من..خوده مایکروسافت هم توی پیش نمایشش از بهبود 30تا40 درصدی گفته بود و به زیر 20ثانیه رسیدن زمان بوت،از 3ثانیه چیزی نگفته بودن!!!نقل قول:
برای من هیبریت و اسلیپ هم بیشتر از 3تا پلک زدن طول میکشه چه برسه شات دون توی یه پلک زدن!!!
دوست عزیز اگه لطف کنین فیلم بگیرین و بزارین خیلی خوب میشه.(البته بحث باور نکردن حرف شما نیست بحث اینکه مام ببینیم و لذت ببریم از همچین چیزی)
من یه نرم افزار رو پاک کردم بهتر شد زمان بالا اومدن.حدود 20ثانیه شده الان.