خیلی هم خوب ... :دی
امروز وقتی فهمیدم بازی رو شبکه 3 میزاره هوس کردم یاد قدیمها بازی رو از شبکه سه ببینم
همون اول بازی جناب صادقیان گزارش گر بازی من رو شوکه کرد با گفتن ترکیب تیم و بازیکنی به اسم "دیاز ": :دی
جدا چند لحظه فکر کردم دیاز کیه دیگه ؟ تا الان کوجا بوده ؟! لویز گوستاوو دیاز :دی . فقط هم کلید کرده بود روی قسمت دیاز ش !
از سوتی ها رو روی اعصاب بودن های دیگه این عزیز می گذریم . یه جا بنده خداها روبن و گومز رو پا به سن گذاشته خطاب کرد :دی . حالا بابای من بنده خدا زیاد فوتبالی نیست و هر دفعه این روبن کله تاس رو می بینه می گه این پیرمرد چرا بازی می کنه ؛ شما که دیگه گزارشری و با سابقه !
ژردان شکیری عزیز هم که کاملا سانسور شده و البته ایرانیزه شده تبدیل به " شاکری " شد :دی
حالا شگیری ، شقیری یا .. هم گاها خودمون می گیم ولی دیگه شاکری ؟! جدا کسی نمی دونست فکر می کرد یک لژیونر دیگه دوباره داریم تو المان .
اینا همه اثرات پخش نکردن بوندسلیگاست و البته عدم اطلاعات کافی و صلاحیت جناب گزارش گر عزیز!
درباره بازی که خیلی خوب بودیم با اینکه هم کروس و هم شواینی نبودند ولی انصافا بچه ها وسط زمین کم نمی ذاشتند . هم گوستاوو دیاز :دی و هم مارتینز خوب بودند و روبن هم خوب بود و به جز اخرهای بازی که می تونست کمتر خودخواهی کنه در مجموع بازی خوبی رو انجام داد . البته گل رو خوردیم و رکورد نویر کمی خراب شد که به نظر من بهتر. این نوع رکوردها جز ایجاد استرس برای دفاع و دروازه بان سود دیگری ندارند .
وگل اخر ریبری و پاسی که لام داد ... فوق العاده بود . ژاویشون هم عمرا بتونه اینچنین پاسی بده !:دی
اول بازی از هاینکس هم تجلیل شد و البته به قول بردیا ظاهرا باید بگیم : چرا داریم پپ رو می اریم ؟
چهارشنبه با دورتموند اینا با یوسف اینا ، به به ! :دی