داداش فرکانس 11881 رو سرچ بزن gemsport 2 هم میاد واسط
Printable View
داداش فرکانس 11881 رو سرچ بزن gemsport 2 هم میاد واسط
ظاهرا که hd هستنقل قول:
Gem Sports 2 HD در فرکانس 11880
چند ساعت قبل که پخش نمیکرد ولی الان پخش میکنه که البته همون تصویر Gem Sports 1 HD رو پخش میکنه
برای من که لازم نشد :31:نقل قول:
ماهواره های ترک و ها.تبرد و ار.بست و یوت.لست تنظیم بودن که با یکمی تنظیم موتور یاهست هم گرفته شد
جم اسپرت 2 اچ دی رو ایر رفته.ولی هنوز خبری از شبکه های اسپرت اس دی نیست!!!!!
واسه اون عزیزی که میخواد یاهست رو بگیره پیشنهاد میکنم با قیچی روی ترکست بگیره خیلی راحت و سریع دریافت میشه.ال ان بی یاهست میاد سمت چپ ترک به فاصله 13 سانتیمتر و کمی پایینتر.
اینجوری خیلی سریع میتونی دریافت کنی.
موفق باشی....:40:
dubai sport hd تنها در ماهواره yahsat
خبرگزاری امروز:
با روی ایر رفتن 6کانال در فرکانس 12130 ماهواره بدر و حذف موقت کانال DUBAI SPORT HD در این ماهواره علاقه مندان این شبکه میتوانند این کانال رو روی ماهواره یاهست تماشا بفرمایند .البته باید از دیش و لنبی خوب استفاده نمایید :
11823
H
27500
s2
تا دو ساعت دیگه کانال های sd هم روی ایر میرن
منبع : فیس بوک gem sport
با فعال شدن بخش المپیک از ناظر انجمن تقاضا دارم در صورت امکان تاپیک را به بخش المپیک انتفال دهد
شایعه نیست اولا دوست عزیزنقل قول:
شبکه جم اسپورت 1 داره به طور مستقیم لندن رو نشون میده و شبکه جم اسپورت 2 داره فوتبال بانوان تو فرکانس 11880 پخش میکنه و کیفیت تصاویر عالی و بالتر از اسکای ایتالیا هم هست
در ضمن این لحن حرف زدن خوب نیس کسی اینجا به شما بدهکار نیست
فرکانس 12709-v-8999 لایو فید پکیج اسکای انگلستان در ماهواره یاه ست فعال شد شروع پخش این فرکانس از ساعت 7:30 به وقت محلی
این نوشته کپی هست و راست و دروغشو نمیدونم اینو هم موقع افتتاحیه یا قبل اون تست کنید ببینید جواب میده یا نه؟