نقل قول:
شما چون هدفت نرم افزاره دیگه دغدغه نباید داشته باشی که کجا قبول بشی! شما نرم افزار ها رو بچین پشت سرهم بیا پایین. هرجا شد میری اونجا دیگه! واقعا اگه هدفت نرم افزاره. نرم افزار علم و صنعت هم نمیاری! بین خواجه و بهشتی یکش رو میاری. این که میگم یکیش دلیلش اینه که هر سال متفاوته! یه سال مثل 89 نرم افزار خواجه زودتر پر میشه یه سال مثل 90 نرم افزار بهشتی. بستگی به انتخاب بقیه داره! ولی شما چهار تا دانشگاه اول رو بزن بعد بیا بهشتی و خواجه! بین این دوتا اگه بومی تهران باشی به احتمال زیاد یکیش رو میاری! نشد هم عباسپور! ولی ایشالا بین خواجه و بهشتی! موفق باشید
خودم هم این فکر رو میکنم ولی طبق چیزی که قلم چی میگه هیچی قبول نمیشم !! چرت میگه ؟ شما کسی رو میشناسید که با 2000 خواجه نصیر یا بهشتی قبول شده باشه ( پسر )
نقل قول:
نرم افزار شهیدبهشتی یا خواجه نصیر احتمال قبولیش هست .
ولی اگه سخت افزارو انتخاب کنی احتمالای بیشتری برای قبولی هست ( علم و صنعت )
به نظر من سخت افزار رشته جالبتری هست تا نرم حداقل تنوعش بیشتره و چون درسای نزدیک به برق داره خیلیا به امید ارشد برق میرن سخت افزار . بعد از نرم افزارای تهران سخت افزار هاشم بزن ضرر نمی کنی
یه گرایش انقدر ارزش نداره که شهر خودتو ( که تهران هم هست ) بیخیال بشی و بری یه جای دیگه .
نه من فقط نرم افزار میخوام برم . حتی IT هم که خیلی شبیه نرم افزار هست رو شاید بزنم !!!