بنده حتی صورت افرادی که در حال عبور از خط عابر پیاده بودند را به یاد دارم. آیا به نظر شما این اثبات نیست؟نقل قول:
Printable View
بنده حتی صورت افرادی که در حال عبور از خط عابر پیاده بودند را به یاد دارم. آیا به نظر شما این اثبات نیست؟نقل قول:
و باز هم یک پرسش تکراری . اگر این موارد بوسیله روح پدید میاد پس تکلیف رویاهایی که اتفاق نمی افته چی میشه ؟نقل قول:
این تناقضی در بدنه رویای صادقه و روحه .
وقتی با انواع و اقسام وسایل مادی میتونن رویای ما رو تحت تاثیر قرار بدن و یا رنگ پیش زمینه رویای شما رو عوض کنن یا این که شما رو وادار به دیدن یک رویای خاص کنن
الان هم که به دنبال روش هایی برای مشاهده رویای ما در ذهنمون هستن ... یعنی دقیقا چیزی که می بینیم رو دیکود میکنن و از اون تصویر سازی میشه ... هر چند هنوز در مراحل ابتداییه . ولی اثباتی است بر مادی بودن رویا و اگر این مورد خارج از ماده یا ماورا الطبیعه بوده پس نباید محصولات مادی و ماشین های آزمایشگاهی بتونن روی اون تاثیر بذارن یا از اون تاثیر بگیرن .
پس این نشون میده که رویاهایی که ما می بینیم در اصل از وضعیت ذهنی و فکری زمانی ما سرچشمه میگیره .
یعنی بسته به اتفاقاتی که برامون میافته و طبق دیده ها و شنیده ها و یا وسایل اطرافمون میتونه تاثیر مستقیم روی خوابی که می بینیم داشته باشه .
در حال حاضر هیچ مدرک قابل استنادی هم برای اثبات رویای صادقه ارائه نشده ولی بقیه دوستان کلی آزمایش و مطلب درباره آزمایشات و تاثیردهی اونا بر رویای انسان ارائه کردن که شک و شبهات نسبت به بُعد به اصطلاح ماورا الطبیعه رویا رو بیشتر میکنه .
دیکود رویاها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواب های سیاه و سفید و رنگی - رویای بازی تتریس - رویای قرمز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند مخالف خرافه پرستی و خرافه گویی هستم ولی عین همین قضیه برای بنده اتفاق افتاده.نقل قول:
اما رویای صادقه شما یک روز از خواب پامیشی برای مثال میگی من خواب دیدم پدربزرگم فوت شده و ... چند روز بعد چند هفته بعد عین خواب شما به وقوع بپیونده
تابستون سال پیش خواب دیدم که پدر بزرگم فوت کردند و چند روز بعد ایشون فوت کردند. ( من اصلا" خبر نداشم که ایشون مریض هستند یا قرار است فوت کنند)
بنده نفی کننده رویای صادقه نیستم ولی بجث من این هست ادعا رو باید ثابت کرد یا نه؟نقل قول:
فرق دژاوو با رویای صادقه؟
دژاوو رو بعد از اینکه صحنه ای رو دیدید بخاطر میارید! یعنی میگید ا من عین اینو قبلا دیدم! خب این همون خطای مغز هست
اما رویای صادقه شما یک روز از خواب پامیشی برای مثال میگی من خواب دیدم پدربزرگم فوت شده و ... چند روز بعد چند هفته بعد عین خواب شما به وقوع بپیونده
بقیه تعریف در چند پست اخیر رویای صادقه نیست
یا مثل این دوستمون بگیم من فلان چیز رو دیدم پس این مدرک و اثباتش هست؟
مورد خیلی خوبی رو در این پستتون مطرح کردین
رویای صادقه حتی برای یک مورد تا حالا ثبت نشده در حالی ثبت کردنش بسیار بسیار بسیار راحت هست
یک نفر چرا تا حالا خوابش رو جایی ثبت نکرده و بعد که به وقوع پیوست، بشه اثباتی برای این ادعا؟( در طول هزاران ساله تمدن بشری یک مورد هم وجود نداره مدرک معتبری همراهش باشه =البته افسانه ها بکنار)
تا چند مدت قبل همین دوژاوو رو هم اطرافیان رویای صادقه در همون مجموعه(مجموعه متافیزیک) ادعا میکردن ولی حالا که علم مادی بودنش رو اثبات کرده دیگه نمیشه همچنین ادعایی داشت
سلام .نقل قول:
تنها ارتباطی که بنده تا حالا پیدا کردم اینه که همونی شخصی که در خواب دیدم و دستهاش و صورتش سوخته بود , همون شخص , هم دستهاش از شرکت کوتاه شد و اخراج شد هم آبرو و اعتبارش ( وجهه اش یا چهره ی باطنیش ) پیش کارگران و کارمندان و صاحب شرکت سوخت و از بین رفت .
دیگه ارتباطی تا حالا کشف نکردم .
شکی نیست که عده ای از مردم فقط چیزهائی رو که کشف شده قبول دارند و دیگر هیچ .
این افراد حتی حاضر نیستند بگن شاید هم ارتباطی باشه اما ما هنوز کشفش نکرده باشیم .
بلکه با قاطعیتِ عجیبی میگن :
چون ما رابطه ای بین این دو پیدا نکرده ایم پس رابطه ای بین این دو وجود ندارد که ندارد .
اگر بنده علم و دانش امروز رو داشته باشم و با عده ای از این نوع , 1000 سال پیش دور هم نشسته بودیم و بنده میگفتم :
نیرویی از زمین بر بدنهای ما وارد میشه که بسیار قوی هست و بر همه چیز و بدنِ همه ی انسانها نیز اثر گذاشته و اونها رو به زمین چسبانده , به بنده میخندیدند یا اگه میگفتم چیزی به اسم اشعه های کیهانی و امواج الکترومغناطیسی از آسمان به زمین میرسه که از بدن همه ی انسانها عبور میکنه , به بنده میخندیدند .
یا اگر اندکی اورانیوم یا پلوتونیوم بهشون میدادم و میگفتم نیرویِ مرگباری از این ماده منتشر میشه که انسان رو نابود میکنه به بنده میخندیدند .
یا اگر بهشون آهنربائی رو نشون میدادم و میگفتم نیروئی ازش خارج میشه که بر برخی اجسام اثر داره اما ما با حواس چندگانه قادر به حس کردنش و وجود داشتنش نیستیم , باز هم میخندیدند .
بنده نه مدرکی دارم که قاطعانه ثابت کنه که شباهتِ بین خوابی که دیدم و آنچه که اتفاق افتاد کاملاً تصادفی هست , نه مدرک و دلیلی قانع کننده دارم که ثابت کنه یقیناً ارتباطی وجود داره بین این دو .
بهزاد گرامینقل قول:
من بارها نظرم رو در مورد انواع خواب در همین تاپیک بیان کردم
تایید کردم که بله وقتی فرضا من تشنه هستم خواب سراب میبینم خواب میبینم یک لیوان آب دستمه و....
تایید کردم که خوابهایی داریم که نشات گرفته از تفکرات روزمره ما هستند مثلا با مادرم بحثم شده شب ادامش رو درخواب میبینم یا در طول روز سگی دیدم ترسیدم شب خواب میبینم سگ دنبالمه و...
خوابهای بی ربط و کابوس وار مثل دزد و پلیس و این ماجراها رو هم تایید میکنم
اما دسته ای از خوابها هستند که برای من بارها اتفاق افتاده که پیش اگهی از زمان اینده و اتفاقاتش هستند بدون هیچ پیش زمینه ذهنی!
این خوابها شخصی هستند!چطور اثبات کنم؟ برم یک انجمن علمی بگم بنویسید من خواب دیدم دخترداییم میخواد عروس بشه؟
طرف به من نخواهد خندید؟
بله اگر خواب جنگ و صلح و ریاست جمهوری و غیره و اتفاقات عظیم عمومی بود میشد ثبت کرد:n06:
متاسفانه من دفاعی در مورد چگونگی رخدادش ندارم
حق انتخاب موضوع اون رو هم ندارم
بنابراین حرف دیگه ای نمیمونه فقط خواستم تعاریف دوستانه دیگه در اساس این نوع خواب خدشه ای وارد نکنه:n16:
شما اگه با مراکز علمی و دانشگاهی یه مقدار اشنا باشید اتفاقا این مراکز از خداشون هم هست همچنین تحقیقاتی توشون انجام بشهنقل قول:
این خوابها شخصی هستند!چطور اثبات کنم؟ برم یک انجمن علمی بگم بنویسید من خواب دیدم دخترداییم میخواد عروس بشه؟
خیلی از کشفیات از همین موارد شخصی به اثبات رسیده
حتی در حد یه پروژه دانشجویی میشه روش کار کرد و همین خوابهای شخصی رو افراد باورمند بیان بازگو کنن و بعد که اتفاق افتاد اونها ثبت بشه
ولی با وجودی که مراکز مذهبی میلیارها میلیارد دلار و ریال و روپیه و لیره و ... در طول سال خرج خیلی مسائل میکنن چرا روی این نوع مسائل کار نمیکنن تا اثبات بشه؟
جواب من فقط این هست که خوده این مراکز هم میدونن حتی اگر اینجور موارد اثباتی براشون پیدا بشه همگی اثبات مادی هست مثل همون دژاوو و نفی کننده متافیزیک خواهند بود
پس همون بهتر سراغش نرن ........
برای روشن شدن بحث شخص خودم با مواردی از رویای صادقه برخورد داشتم من هرگز نفی کننده چیزی نیستم
ولی مشکل اونجاست که افراد مذهبی میخوان این موارد که هیچ مدرک و دلیل و منطقی باهاش نیست رو به متافیزیک ربط بدن و عقیدشون رو پالایش کنن
در حالی که علم صدها هزار از این موارد رو اثبات کردئه کوچکترین ارتباطی با متافیزیک ندارن و کاملا دلیل فیزیکی دارن
از نظر من اگر رویای صادقه ای وجود داشته باشه بدون شک دلیل فیزیکی خواهد داشت مثل دژاوو و ....
کاری که شما می کنید تعبیر خواب است که ربطی به رویای صادقه نداره. می تونید یک تاپیک برای تعبیر خواب بزنید و اونجا دربارش بحث می کنیم.نقل قول:
مدرکی وجود نداره که ثابت کنه ارتباط بین دو پدیده در جهان کاملا تصادفی است. شما حتی نمی تونید ثابت کنید پخش شدن تبلیغ نوشابه اشی مشی در تلویزیون با سرما خوردن شما مرتبط نیست. شما پدیده ها رو مشاهده می کنید، بعد می بینید کدوم دو پدیده با هم مرتبط هستند.. پدیده هایی که ثابت میشه با هم مرتبط هستند رو ما فرض می کنیم مرتبط هستند، پدیده هایی که بینشون ارتباطی پیدا نمی کنیم رو فرض می کنیم مرتبط نیستند. هیچ کدوم یقینا نیستند چون در آینده می تونه اطلاعات و شواهد جدید بدست بیاد که آزمایش های گسترده تری رو بتونه شامل بشه و نتایج ممکنه متفاوت باشه با نتایج گذشته.
اون چیزی که شما بولد کردین (قسمت آبی) حرفی نیست که زده میشه، شکل صحیحش به این شکله: چون ما رابطه ای بین این دو پدیده پیدا نکردیم، دلیلی برای باور به وجود رابطه ای بین این دو نداریم و موضع ما عدم باور به وجود رابطه بین این دو است.
نکته: عدم باور به وجود رابطه بین دو پدیده مساوی با باور به عدم وجود رابطه بین دو پدیده نیست.
توصیه می کنم مفهوم Null hypothesis رو در علم و فلسفه مطالعه کنید که اساس Epistemology در این حوزه است.
اما چند تا نکته درباره سایر گفته های شما:
* در صورتی که شما در گذشته بدون ذکر دلیل و شواهد و مدارک می گفتید چیزی به اسم جاذبه وجود داره، حرفتون صحیح تر از این نبود که بگید تبلیغ نوشابه اشی مشی در تلویزیون باعث بروز بیماری ها میشه. شاید حرفتون صحیح می بود، ولی دلایل مناسب برای باور به صحت اون نداشتید و خندیدن اون ها به این حرف شما به همون اندازه برای اون ها منطقی بود که خندیدن شما نسبت به باور من درباره ارتباط تبلیغ نوشابه اشی مشی در تلویزیون و بروز بیماری ها لایق خنده است.
* در جهان میلیارد ها پدیده وجود دارن که نمی تونیم راه بیفتیم و بگیم "دلیل کافی برای مرتبط بودن آن ها به هم نداریم" ولی چون صرفا قادر نیستیم اثبات کنیم آن ها کاملا تصادفی هستند (این اثبات بر اساس تعریف غیرممکن است)، پس منطقی هست نسبت به مرتبط بودن یا نبودنشون به یک اندازه شکاک باشیم. Null hypothesis همیشه میگه باور منطقی همیشه عدم باور به ارتباط دو پدیده است مگه اینکه نشون داده بشه اون دو پدیده با هم مرتبط هستند. اساس تمام علم پزشکی و فیزیک و شیمی و زیست شناسی و ... بر همین یک جمله است.
من یک سئوالی برام مطرح هست که اگر دوستان معتقد به رویای صادقه توضیح بدن، ممنون میشم.
چون خودم تو زندگیم تا حالا رویای صادقه نداشتم و چند مورد فقط دژاوو بوده، اونم وقتی نوجوان بودم.
سئوالم اینست:
چه نهادی با بخشی برای یک انسان تصمیم میگیرد، که آن انسان یک رویای صادقه ای ببیند که در آینده اتفاق میافتد؟
مغز؟ روح به طور مستقل؟ فرشته؟ خدا؟ یا...؟
منظورم اینست رویای صادقه مسلما نباید تصادفی باشه، پس یک قانونی پشتش هست.
منشا آن قانون کیست که به بعضی مرتبا این موهبت را میدهد اما به دیگران خیر؟
سوال خوبیهنقل قول:
ولی اگر جوابش معلوم بود که دیگه رویای صادقه به عنوان یک فرایند ناشناخته مطرح نبود دوست گرامی!
18 صفحه از این تاپیک میگذره و این پست 180 اون هست
تا حالا کسی دلیل علمی و توضیح قابل قبولی برای این پدیده ارائه نکرده
بیشتر سعی در این بوده که بگیم همچین چیزی وجود داره چون بعضی ها کلا میگن وجود نداره:n13:
فقط میتونم در مورد خودم بگم که وقتی سنم کمتر بود به مراتب بیشتر میدیدم ولی رفته رفته کمتر شد:n01:
ولی خب موافقین این قضیه به بحث روح و سیر اون در آینده استناد میکنن ((لطفا از من نخواید اثبات کنم روح رو چون نمیتونم:n06:))