به نظرم هرکس هر طور راحته عکسش رو بذاره .. همین که لطف میکنن عکسشون رو اینجا میذارن دستشون درد نکنه :n26:
Printable View
به نظرم هرکس هر طور راحته عکسش رو بذاره .. همین که لطف میکنن عکسشون رو اینجا میذارن دستشون درد نکنه :n26:
خیلی جالبه .. من به شخصه تو زندگیم از عکس گرفتن و نشون دادن عکس به کسی فراری بودم ..
این انجمن منو آزاد کرده از قید و بندهایی که برای خودم ساختم
عکس قبلی بنده سرباز بودمو تا حدودی کچل ..
تو این عکس که برای حدودا 4 سال پیش و دوران دانشجوییمه موهام بلنده (22 سالم بود فکر کنم ).. به اتفاق همخونه ایم سجاد به قلعه رودخان در استان خودم گیلان رفته بودیم .. دقیقا جلوی درب اصلی قلعه رودخانه
اون موقع شدیدا در دنیای خودم بودم و تقریبا همیشه در حال گوش کردن به موزیک بودم .. هدفون تو گوشم بود سحاد به زور منو کشوند پیش خودش تا یکی دیگه از دوستان عکس بندازه ..
نفر سمت چپ بنده هستم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیلیپ دو تا عکس گذاشتی که هیچ شباهتی بهم ندارنا:دی
خواب معلموه بهرحال عکس قبلی واسه یه سال پیشه .. این جدیده واسه 4 یا 5 سال پیشه ..نقل قول:
عکس قبلی کچل بودم و چاقتر .. اما اینجا مو دارمو لاغر تر
طبیعیه شاهزاده ..
حالا کدومش تویی ؟:دی
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
هر دو .. مشخصه که چهره کاملا یکیه بابا ..
داداش ببخشید که عکس بدون شمارو گذاشتم نمیخواستم ناراحتت کنم!! :n01:نقل قول:
حالا این عکسو از الانم میذارم که تو هم توش نباشی!!!! :n16:
اینم جدید ترین عکس من :
مال پنج شنبست !
امروز عصر رفتم و موهای نازنینمو کوتاه کردم...!:n03: :n02:
چن ساعت پیشم یکی از رفقا اومدو گفتم تا هستی یه عکس بگیر ازم (گوشیش فلاش نداشت و خودم کنتراستشو درست کردم! :n02:) ، منم رفتم تو حس و این شد دیگه ... :n02:
2 تا عکس از پسر پسرخالم میزارم :n02: که نمیدونم تو این عکس چن سالش بود ولی الان حدودای 7 سالشه! :n02: (گفتم دور همیم و بخندیم... :n02: بعضی از دوستان خرده نگیرنا چرا عکس کس دیگه ای رو میزاری...:n02:)