سلااام
ايووول بعد از عمري دوباره دارم اينجا پست ميدم خيلي خوشالم كه ميبينم تاپيك جون داره و دمو هم كه اومد دست گلتون درد نكنه
Printable View
سلااام
ايووول بعد از عمري دوباره دارم اينجا پست ميدم خيلي خوشالم كه ميبينم تاپيك جون داره و دمو هم كه اومد دست گلتون درد نكنه
مهندس خوب اگه برای pC هست بده ما هم دانلود کنیم ؟؟؟نقل قول:
:PES 2013 First Demo Download Links
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پست صفحه قبل لینک مستقیم رو گذاشتن...
ویرایش:نقل قول:
مسی شما از کدوم لینک داری دانلود میکنی ؟
برا دانلود هیلتر پکن لازمه!!
داداش ميگم اينكه نميره تو صفحش و دان نميشه خرابهنقل قول:
لینک مستقیم خود کونامیه..باید با هیلترشکن دانلود کنینقل قول:
اینم لینک مستقیم که سرعت دانش هم عالیه من دارم دانلود میکنم بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک های بالا مستقیم نیست که !!! با این سرعت پایین ما دانلود با لینک غیر مستقیم اونم تو این حجم خطر داره حسن :) اقا یکی زحمت بکشه لینک های بالا رو مستقیم کنه تا دانلودش کنیمنقل قول:
اگه هیلترشکن فعال باشه توش نمیره و با 1کلیک لینک دانلود میادنقل قول:
لینکی کهmessiTNT_2011 گذاشتن بدون هیلتر و سرعتشم خوبه!!