کاملا با حرفهات موافقمنقل قول:
Printable View
کاملا با حرفهات موافقمنقل قول:
محتوای مخفی: پایان بازی
یادش بخیر شما یادتون نمیاد یه زمانی فروم های این سایت خیلی شلوغ بود و بحث داغ!!:n02: الان بیش از 24 ساعته این بازی اومده حتی یه نظر هم کسی نذاشته ، یه خبر از کرک بازی نداریم:n07::n05:
سلام دوستان :n16: عصر زمستونیتون بخیر
گویا بازی چند روزیه که برای ps3 هم لیک شده.
در مورد کرک اطلاع زیادی ندارم ولی یه کرک سه روز پیش ریلودد برا بازی داده بیرون و..
تو فرم همسایه par dis g@me از بازی روی کنسول خیلی تعریف کردن اینطور که معلومه طبق گفته سازندگان واقعا از نهایت قدرت کنسولا استفاده شده و بازی خوب از آب دراومده اینم یه عکس باحال که از همونجا برای شما دوستان آماده کردم:n02:
[HTML]http://upcity.ir/images/17959332265283369194.jpg[/HTML]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون موقع دلار ارزون بود :n02:نقل قول:
حالا گذشته از شوخی بذار بازی به صورت رسمی عرضه بشه
الان از 10 نفری که بخوان این بازی رو انجام بدن شاید یک نفر تونسته بازی رو انجام داده باشه
فعلان که نسخه انلاک اومده صبر کنید چند روز تا نسخه درست حسابی بیاد
اگه میخواین قدرت واقعی این بازی رو ببینید فقط روی پی سی بازی کنید
به نظر من هم قسمت اولش خوب بود دومش افت کرده یه دمو از نسخه سوم دیدم فکر کنم این قسمت هم خوب شده باشه
بازی رو تهیه کردم و تا مرحله سوم جلو رفتم.
اولین چیزی که از کرایسیس به چشم میاد گرافیکش هست،باید بگم روی کنسول واقعا گرافیک خیلی خوبی داره.مسلما گرافیک نسخه کنسولی نسبت به PC ضعف های خیلی زیادی داره ولی روی کنسول واقعا گرافیک خیلی خوبی داره.طراحی چهره ها و انیمیشن ها و توجه به جزییات محیط بازی فوق العادست،فیزیک محیط هم در حد خیلی خوبی قرار داره.
تنها مشکلی که میشه به بازی در این مورد گرفت ثابت نبودن فریم ریت بازی هست،کاملا مشخصه که فریم بازی زیر 30 هست و به نظر من فریم بازی تقریبا 24-25 هست،ولی در کل طوری نیس که آدم رو اذیت کنه.
در کل در مورد گرافیک نمیتونم چیز زیادی بگم چون گرافیک اصلی بازی رو باید روی PC دید.
گیم پلی بازی نسبت به قبل تغییر خاصی نکرده فقط محیط های بزرگتر دست گیمر رو برای مبارزه به سبک های مختلف باز گذاشته.
اسلاح های جدید بازی خیلی خوب طراجی شدن،استفاد هاز تیرکمون خیلی لذت بخشه فقط تنها مشکلش کمبود تیر هست.(توی بازی میتونید 9 تا تیر معمولی حمل کنید که میشه دوباره از جنازه دشمن ها این تیر ها رو جمع کرد و از هر کدوم از تیر های مخصوص هم میشه 3 تا حمل کرد.)
این Typhoon واقعا هیولای ترسناکیه!:n02:
fire rate فوق العاده بالایی داره،توی تریلر زیاد معلوم نمیشد که این اسلحه چقدر سریع هست ولی وقتی خودتون با این اسلحه شلیک کنید fire rateـش واقعا متعجبتون میکنه!
هر خشاب این اسلحه 750 تیر داخلش داره که این 750 تیر توی مدت زمان خیلی کمی شلیک میشن......
هوش مصنوعی بازی هم بهتر شده ولی بازم دشمن ها از فاصله خیلی دور شما رو میبینن و شروع میکنن به تیر اندازی!حتی بعضی از مواقعی که پشت یه جسمی نشسته باشید بازم دشمن ها میبیننتون.
به نظر من بازی همونطور هست که انتظار میرفت باشه،چیز خاصی نداره که از حد انتظارات بالاتر باشه..............(البته منظورم گرافیک PC نیست)
بازی های جدید فقط pc من فارکری 3 رو تو pc خودم بازی کردم حال کردم رو xbox 360 هم دیدم حالم بهم خورد مثل 800*600 میمونه فریم هم بسیار پایین
crysis 3 رو هم من موندم برای کنسول چجوری ساختن با اون گرافیک های مسخره ضعیف
Cevat Yerliریاست کمپانی Crytek انتظار ندارد که در اوایل نسل بعد، بازی ها از نظر کیفیت، تفاوت چندانی با Crysis 3 روی کنسول های همین نسل داشته باشند.
در مصاحبه ای با CVG، یرلی گفت: "اکثر پروژه های این کمپانی، همیشه فراتر از سطح فعلی کنسول های نسل بوده اند.
بطوری که وقتی مردم اولین بازی های کنسول های نسل بعد را خریداری کنند، متحیر می شوند که بازی ها فرق چندانی با Crysis 3 ندارند."
بازی در کمتر از 24 ساعته دیگه برای سیستم عامل ویندوز Relase میشه. با اینکه گیمیر هم نیستم و بیشتر برنامه نویسی می کنم ولی بدجور منتظر این بازی هستم واقعا باید نمره 10/10 رو بهش داد.