کسی نمیدونست بچه ها؟ :mellow:نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونست بچه ها؟ :mellow:نقل قول:
شما سعی کن که کمک دستش باشی کارا مسجدو و کارای سالگردو انجام بدی براش این خودش کمک خوبیهنقل قول:
بالاخره یه سری حرفای کلیشه ای هم هست که باید بگی
اما بعید میدونم بعد چندسال اونقدرا ناراحت باشه
آقا مشکلی دارم [زدانشمند مجلس بازپرس!] با کسانی که "نمیفهمن" چطور باید رفتار کرد؟!
با طرف دعوات شده کلی داد و بیداد و جر و بحث... و حالا به خاطر یک سری مسائل کاملاً جدی و مهم ازش دلخور هستی.
اما فرداش جوری رفتار میکنه که انگار نه انگار اتفاقی افتاده! انگار نه انگار ازش دلخوری، حرمتها شکسته شده، کدورت به وجود اومده...
فکر میکنی باهاش حرف نزنی بلکه به اندازه یه سر سوزن فکر کنه ولی می بینی بی فایده ست
اگرم بهش بگی عصبانی هستی دوباره دعوا شروع میشه (آدمی نیست که بشه با گفتگو قضیه رو حل کرد)
شاید اول فکر کنی خودشو به نفهمی میزنه ولی بعد متوجه میشی انگار واقعا نمیفهمه
میمونی چی کار کنی! فقط مواظبی یه وقت از کوره در نری از عصبانیت!
چه بری دانشگاه یا نری همه جا دختر هستش از یه جایی هم باید شروع کنی خیلی فکر مکنن تو دانشگاه حلوا خیرات میکنن که صبر کنی بری دانشگاه بعد رابطه ایجاد کنی اگه به نیت دختر بخوای بری دانشگاه اصلا نری بهتره از همین الان با هر کی میخوای رابطه داشته باش فقط حواست رو جمع کن که جو گیر نشی یا یدفه مثل خیلی ها که میگن مامان عاشق شدم برو برام خواستگاری نشی این برا این میگم که تا حالا تجربه نداشتی و ممکنه یهو وابسته شی یا برات دردسر پیش بیادنقل قول:
کلا یا اصلا بیخیال شو یا اگه دوست شدی باید پای همه چیز وایستی اما سعی کن فقط دل نبندی حواستم باشه ازت سو استفاده نکنن چون تجره نداری میگما:40:
آقا این اصلا چه معنی داره که 2 تا مرد یا 2 تا زن همدیگرو ببوسننقل قول:
تو خارجکه اصلا این طوری نیستش فقط مردها بعد از سلام صورت خانم مقابل رو میبوسن اونم 1 دونه یا نهایت 2 تا
حالا اگر کسی بودکه چند سال بود ندیده بودیش اگر هم جنس خودت هم بود مشکلی نداره ببوسش چون از رو دلتنگی هستش اما دلیل نمیشه که برای بازدید های سالانه یا کمتر هی تالاپ تالاپ صورت هم جنش خودت و ببوسی اونم چی 3 بار خدا بده برکت
من که چون خودم خوشم نمیاد فقط صورتم رو میچسبونم اصلا بوس نمیکنم
فقط یه سوال داشتم موقعه ای که صورتت رو میچسبونی باید صدای ماچ کردنم از خودت در بیار ی یا نه ؟ :31:
اتفاقا تو دانشگاه حلوا خیرات میکنن!! یعنی این اقا بره دانشگاه، بعد به اولین خانم پیشنهاد دوستی میده، بعد اون خانم ایشون رو حلوا حلوا میکنه و پخش میکنه بین دوستان.... حراست هم از خجالت ایشون در میاد و ایشون درس عبرتی میگیره برا همیشه که چجوری باید رفتار کنه!!نقل قول:
خیلی فکر مکنن تو دانشگاه حلوا خیرات میکنن
منم دوست ندارم این مسئله رو.... ولی چیکار کنیم که رسم ایران اینجوریه!!نقل قول:
آقا این اصلا چه معنی داره که 2 تا مرد یا 2 تا زن همدیگرو ببوسن
نیازی نیست!! بعضی ها در میارن... بعضی ها نه!!!نقل قول:
فقط یه سوال داشتم موقعه ای که صورتت رو میچسبونی باید صدای ماچ کردنم از خودت در بیار ی یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد بوس کردن هم معمولا همون دوتا انجام بدن دوستان.... و صد البته بهتره کم کم این حرکت حذف بشه... من از بغل کردن متنفرم!!
کسی جوابی واسه این سوال نداره؟نقل قول:
منم یه همچن مشکلی دارم
سردی رابطه هم بد نیست... اما انگار بازم طرف نمیفهمه!
به نظرم شما بیا و بزرگواری کن و طرف مقابلو ببخش درسته سخته اما غیر ممکن نیس!نقل قول:
بعد بعدا سر فرصت بهش بگو جریانو واینکه نباید اینقد بی تفاوت باشه
دوست عزیز بوسیدن تو خارج یه جور دیگست پس حتما نتیجه میشه که بوسیدن در ایران کاملا غلطه و جای انتقاد داره؟ خب لابد عید نوروز هم چه معنی داره چون تو خارج همه کریسمس دارن . به دنبالشم باید بگی اسامی ایرانی جماعت چه معنی دارن آخه مثلا کوروش و نرگس و رامین و بابک و ... یعنی چی آخه ؟.تو خارج همه اسمشون جرج و جک و جان و مری و لوگان و جنیفر و اینچیزاستنقل قول:
دوست عزیز من دنبال نتیجه گیری نیستم که بخوام تعیین کنم چی درسته چی غلطهنقل قول:
فقط نظرم رو گفتم و از نظر من غلطه و نظر هر کسی برای خودش محترمه
کاری هم به رسم رسوم ندارم و فعلا خودم هم دارم طبق همین رسم و رسوم عمل میکنم چون چاره ای ندارم
عید نوروز هم اصلا ربطی به قضیه آداب و معاشرت نداره مگه کسی حرفی از عید نوروز زدش عید نوروز که رسم باستانی هستش که هر کشوری برای خودش یه سری روزهای خاص داره
با اسامی ایرانی هم کسی مشکلی نداره ولی فعلا همین ثبت احوال خیلی از اسامی ایرانی رو اگر بری براحتی برات عوض میکنن ولی اسامی عرب رو نه برو یقه اونارم بگیر :31: