نه هم لبش هم ماهیچه های زیر لبش تغییر کرده! :31:نقل قول:
بینیش هم توی نیم رخ کوتاهتره.
انتظار نداشتم تغییر نکنه ولی این تغییر خیلی زیاده. خیلی تغییرش دادن. گرچه این تغییرات از کپکام بعید نیست :27: ( مثل کریس که اصلا یک قیافه دیگه شد توی نسخه ی 5)
Printable View
نه هم لبش هم ماهیچه های زیر لبش تغییر کرده! :31:نقل قول:
بینیش هم توی نیم رخ کوتاهتره.
انتظار نداشتم تغییر نکنه ولی این تغییر خیلی زیاده. خیلی تغییرش دادن. گرچه این تغییرات از کپکام بعید نیست :27: ( مثل کریس که اصلا یک قیافه دیگه شد توی نسخه ی 5)
به نظرتون ارزش بازی کردن رو داره ؟
به هیچ وجه!!!نقل قول:
میگم میخواین یه زحمت به خودتون بدید مشرف بشید به پست اول این تاپیک بعد حساب و تفکیک کنید ببینید ارزش داره یا نداره!
من چند وقت قبل نسخه 5 رو دانلود کردم نشستم بازی کنم..اخری نفمیدم چطوریه...از در و دیوار زامبی میومد تیرهامم مدام تموم میشد...یه وضعی بودااا
ولی در کل داستانش برام مهم بود که به نظرم باید از نسخه یکش بازی رو شروع کنیم که داستانش رو بگیریم..البته تا جایی که میدونم بازی داستانش با خود فیلمهاش متفاوته..
حالا یه سوال بی ربط..کسی داستان این بازی رو جایی سراغ نداره؟میخوام از داستانش مطلع بششششم..
بالاخره قبول داری استیو ــــــه یا نه؟
خوب اشتباه کردی :31:نقل قول:
بابا این یارو خیلی پیر شده ! استیو متولد ۱۹۸۱ هستش که تو سال ۲۰۰۸ میشه ۲۷ سال !نقل قول:
اون یارو کجاش شبیه یه آدم ۲۷ ساله هستش ؟ بیشتر شبیه بابا بزرگ استیو هست .
تازه استیو توی ورونیکا با T-Virus ای که الکسیا ساخته بود آلوده شد و هوشیاریش رو از دست نداد ، یعنی ویروس خیلی خوب با بدنش سازگاری پیدا کرده بود و نکشته بودش . حالا به نظر شما این میتونه استیو باشه ؟
شاید استیو توی این بازی باشه ، ولی این بابا نیست .
حالا ارزش داره بازی کنم یا نه ؟ کدوم نسخه بهتره ؟نقل قول:
خوب اشتباه کردی
باید از اول بازی کنی ، این بازی یک بازی که هر نسخه اش یک داستان رو بگه نیست .نقل قول:
باید همش رو بازی کنی تا خط داستان دستت بیاد .
از شماره ۱ شروع کن (البته باز سازی شده ۱ رو بازی کن چون خط داستان بعدا کمی عوض شد) بعد ۲ ، بعد ۳ ، بعد Code Veronica بعد ۴ ، بعد ۵ .
اون وسط ها نسخه ۰ اش رو هم بازی کن .
دو تا هم سوروایول داره که بازی کنی بهتره - نکنی هم چیز زیادی از دست ندادی .
کی حوصله داره این همه نسخه رو بازی
ممنون
کسی که به بازی کردن علاقه داره :46:نقل قول: