اگر دائمی باشه 48 ساعت بعد از تحویل اتوماتیک فعال میشه. اعتباری هم همون لحطه فعالهنقل قول:
Printable View
اگر دائمی باشه 48 ساعت بعد از تحویل اتوماتیک فعال میشه. اعتباری هم همون لحطه فعالهنقل قول:
حضوری تهران جایی نیست بشه سریع خریداری کرد ؟!
من بعد از یکماه استفاده از رایتل از همه چیزیش کاملا راضی هستم و هیچ مشکلی نداشتم فقط و فقط و فقط بدلیل مصرف وحشتناک باتری مجبور شدم دیگه از رایتل استفاده نکنم...
سلام دوستان
من سیم کارت اعتباری رایتل گرفتم تا فردا و پس فردا میاد مودم 156 دارم میخوام با اون استفاده کنم حالا بگید تعرفه یک ماه برای اعتباری چقدر هست
2 گیگ داره یک ماه
البته این پنل دیتا هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یعنی برای اعتباری فرق داره
احتمالا فعلا 512 نداشته باشه...ولی 128 همینه..نقل قول:
دوستان عزیزی که میرید تاپیک زد رایتل میزنید با توجه به اینکه ناظم انجمن اون تاپیک رو بستن من جواب شمارو اینجا میدم ...یکمی منصفانه نگاه کنید... ایرانسل سرعت دایل آپ با پینگ تایم متوسط 1000 رو میده کیلوبایتی 2 ریال... همراه اول هم که ازون بدتره میده کیلوبایتی 8 ریال...رایتل سرعت 128 اسمی ( 256 واقعی ) با پینگ تایم متوسط 80 داخل ایران و 250 خارج ایران رو میده با تعرفه آزاد هر کیلوبایت 0.5 ريال ... بسته هایی هم که داره برای اینترنت با کیفیت همراه مناسبه... رایتل قابلیت ارائه پهنای باند تا 21 مگابیت رو داره .. اما بر گردید به قانونی که بیشتر از 128 به کاربرای عادی نمیدن... پس لزومی نداره سرعت های بالاتر رئ رئی سایت فعلا قرار بده...درخواست بدید با نامه واستون تا 6 مگ هم میدن در حال حاظر ... از لحاظ اینکه رایتل رو با ای دی اس ال و وایمکس مقایسه میکنید، این کاملا اشتباهه...رایتل قابلیت حمل داره و 100 % باید قیمتش بیشتر باشه... حتی در صورتی که کل ایران رو پوشش بده تا آخر سال دیگه شما اینترنت رو همیشه کنارتون دارید... من 9 ماه است که سیمکارت دائمی و دیتای رایتل رو دارم .. جدای اینکه 7 ماه با دائمی کاملا رایگان کار کردم ( هر دوره 2 ماهه اندازه 50 هزار تومان تلفن و اس ام اس و اینترنت استفاده میکردم که همرو هدیه زدن برای همه! ) کیفیت سرویسش نسبت به بقیه اپراتور ها خیلی خیلی بهتره ... از همون زمان که همراه اول تازه اومده بود تو ایران تا الان قطعی های هنگام مکالمش حتی در موقع آنتن دهی کامل داشتیم!!... اما شما با رایتل حتی جاهایی که 1 خط سیگنال دارید هم کاملا شفاف میتونید صحبت کنید..هم هیچ اختلالی تو اینترنتش بوجود نمیاد..من با سیمکارت دیتا سرویس 512 استفاده میکنم... بازی آنلاین مثل WarCraft و CS باهاش تست کردم حتی از بعضی ای دی اس ال ها و وایمکس ها بهتره..نه تاخیر داره نه لگ!! تو مکالمه صوتی و تصویری آنلاین هم همینطور! همه اینا تجربه شخصی من هست در چند شهری که تست کردم و نه چیز دیگه.. رایتل رو با همکارای خودش مقایسه کنید ، نه با ای دی اس ال ! موفق باشید.
دوست عزیز اون کیفیت تما حتی با یک خط سیگنال مربوط می شه به پروتکل های نسل سوم که ارتباطش با سیگنل پایین هم بر قرارهنقل قول:
وقتی اینا سرویس 128 رو با این محدودیت و قیمت بسیار بالا ارئه می دن هیچ وقت نمی تونن نسل سوم رو به طور کامل پیدا کنن چه منع قانونی 128 باشه چه نباشه !