مانیتورهای 3D تو بازار ایران فعلا تاچ پد نیستن.نقل قول:
Printable View
مانیتورهای 3D تو بازار ایران فعلا تاچ پد نیستن.نقل قول:
بزرگترین مانیتور 3d چند اینچه ؟
مانیتور 40 اینچ چنده ؟
27 اینچ باید باشهنقل قول:
40 اینچ رو بهش میگن تلویزیون نه مانیتور
سلام دوستان،
من حدود 5 روز هست که مانیتور ml229h رو خریدم ولی وقی روشنش کردم متوجه شدم که تصویر دون دون هستش.یعنی صاف نیست و پر از دانه های نور هست.یک مشکل دیگه اینکه آرم ایسوس که در جلوی مانیتور چسبیده خیلی کج هستش و من با این مشکلاتی که دیدم حس میکنم این مانیتوری که من خریدم دیگه خیلی قلابی هستش.
از دوستانی که این مانیتور یا مشابهش رو دارن خواهش میکنم که راهنمایی کنن. شما هم مانیتورتون به این شکل هست ؟
راستی مانیتور قبلیم LED LG بود که اصلا این مشکلات دانه رو نداشت و صفحه کاملا صاف بود.آیا این مشکل پنل IPS هست؟
سپاس
سلام. از سلامت کارت گرافیک اطمینان حاصل کن.نقل قول:
مونیتور رو روی یه کارت دیگه تست کن.
یه شات هم از اون مشکلی که میگی داره بزار.
حامد جان مشکل حل شد !
این مانیتور واقعا معرکست !
سپاس
سلام.من می خوام برای کار گرافیکی مانیتور بگیرم.امروز رفتم دیدم می گفتن مانیتور asus IPS از همه بهتره.LG چطوره؟ بیشتر می خوام 24" باشه.samsung چطوره؟
من می خوام حتما تصاویر با کیفیت بالا باشن و رنگ ها طبیعی باشن ولی قیمت از 500 بیشتر نشه.
ممنون
سلام.نقل قول:
خرید مانیتورهای با پنلIPSرو در اولویت قرار بده تا بعذازخرید شاهد بهترین و زنده ترین تصاویر باشی.
میزان بودجه؟؟؟
ممنون.می خوام تا 500 برا مانیتور بزارم.امروز مدل ml259h asus رو بازار ایران می دادن 550 نمی دونم می ارزه یا نه.
ممنون.می خوام تا 500 برا مانیتور بزارم.امروز مدل ml259h asus رو بازار ایران می دادن 550 نمی دونم می ارزه یا نه.
بچشم رو درد نمیاره؟چون تو زمینه چشم خیلی حساسم.
این مدل با گرافیک 560TI msi همخونی داره؟