آیپد HD و نیامدنش در تاریخ7 مارس و...
آیپد hd نام جدیدی هست که به نسل آیپد3 دادن:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که شکه شدم !آخه آیپد 3 اگه دارای صفحه رتینا باشه که فراتر از full hd هستش:31:اونوقت چطوری اسمش شده hd :31:شاید وضوح آیپد بعدی 1280 در 960 پیکسلی باشه ؟چرا؟
چون قراره راه برای نسل بعدی آیپد مینی باز بشه:21: چون آیپد مینی همیشه یک نسل عقبتر از آیپد خواهد ایستاد:5:اونوقت باید در نسل 4 از آیپد شاهد رتینا باشیم و احتمالا 3d :21: ومشخصه اسمش هم میشه ipad 3d:31: و آیپد مینی نسل دوم میشه همین آیپد3 با ابعادی کوچکتر:31:
هر کی در زمینه دلایل اومدن آیپد مینی و اینکه چرا مقلا آیفون مینی نداریم و نخواهد اومد و... سوال داشت بپرسه که جوابش طولانی هم میشود:31:توی پست جداگانه میگویم
خبر بعدی مربوط به این هست که قیمت ثابت میمونه:18:چند روز پیش خلافش را شنیده بودم و قرار بود 80 دلاری قیمت زیاد باشه:18:البته پیش بینی من آیپد نسل سوم افزایش 100 دلاری قیمت و آیپد مینی400 دلاری بوده
خبری قدیمی تر هست که میگوید آیپد3 نماید و مثلا آیپاد نانو معرفی میشه:18:
البته من مطمعنم آیپد3 زودتر از کنفرانس تیر ماه نمیاد به چند دلیل
برای آیپد3 سفارش65 میلیوتی برای ساختش داده شده
همون مشکلات تاخیر آیفون 4s برای آیپد3
اگر به زمان آمدن آیپاد تاچ دقیق بشین متوجه میشویم اپل برای تداخل نداشتن با آیفون و تضمین فروش و سود آیفون مدل آیپادتاچ را همیشه چند ماه بعد از آیفون معرفی میکند که با تاخیر برای آیفون4 من که صد در صد مطمعنم آیپاد تاچ 5 معرفی میشود و مثل همیشه با مشخصات آیفونی که قبلش اومده خواهد آمد فقط میزان حجم رم و باتری فرق داره
در ضمن اگر زمان اومدن آیفون4 سقید را بیاد بیارین و زمان اومدن 4s را بدونیدو بدونید که آیپاد تاچ سفید که همراه با آیفون 4s اومد اونوقت مثل من منتظر آیپاد تاچ خواهید بود
پس آیپاد تاچ ایپاد نانو می آید:21: و خبری از آیپد نخواهد بود
ویزایش برای عکسها
دانلود 25 میلیارد نرم افزار
و بقیه عکسها