بله میشه .وقتی تصویر اومده دیگه کار تمومه.فقط ممکنه کمی کیفیت خوب نباشه.نقل قول:
بله میشه .وقتی تصویر اومده دیگه کار تمومه.فقط ممکنه کمی کیفیت خوب نباشه.نقل قول:
يعني بهتره vga ميشه؟
سلام
من یه مانیتور – LG smartFLAT T710PU – دارم برای وصل کردن XBOX360 به مانیتور چه کابل هایی لازم هست تا بخرم ؟ پست اول هم خوندم لطفا نام کابل هایی که باید بخرم رو بگید – ممنون
كابل vga مخصوص ايكس باكس (هرجا ايكس باكس بفروشه اينو داره )نقل قول:
مبدل دو سر ماده vga (اينو كامپيوتري ها دارند)
مدل مانیتور من این هستش(SYNCMASTER B1750-narrow&slim color tft lcd display)-ایا کسی میدونه resolution این مدل از مانیتور های samsung چند هست؟و نوع کابل هایی رو که با اون باید xbox 360 به مانیتور وصل کنم بهم بگه و طریقه ی وصل این کابل ها رو بهم بگه؟ممنون
iنقل قول:
شما ميتوانيد از كابله hdmi to dvi استفاده كنيد و تا رزولوشنه 1600 *1380 را داشته باشيد
نقل قول:
با تشکر از اقای shab_2008 و یک سوال دیگه اینکه این کابل رو از کجا میشه تهیه کرد؟بازهم ممنون
خواهش میکنمنقل قول:
شما میتوانید این کابل را از کامپیوتریها بخرید
من یه سئوال دارم، یکی از دوستان قصد داره یه Xbox 360 تهیه کنه و با یه ال سی دی ال جی W2261V می خواستم ببینم این بنده خدا Xbox رو به مانیتور که وصل میکنه برای صداش نیاز به کابل یا قطعه ی اضافی داره یا همون کابل های درون خود پکیج کنسول کفایت میکنه؟ چون مانیتور که اسپیکر نداره و باید Xbox به اسپیکر جداگانه ایی وصل بشه.
شرمنده اگر سئوالم مبتدی هست ولی خوب نه خودم تا حالا Xbox داشتم نه این دوستم . :)
پشت W2261V یک خروجی Aux یا همون پورت 3.5 میلیمتری صدا هست که میتونه با یک کابل که 2 سر آن Jack 3.5 mm داشته باشهنقل قول:
راحت میتونه صدا رو هم داشته باشه.