در مورد عکس دقیقا بگین با چه برنامه ای عکس رو باز میکنین و مشکل داره؟نقل قول:
در مورد Xbox music من کلا کار نمیکنه برام و یه ثانیه اهنگ اجرا میشه و بعد میپره بیرون.......فکر میکنم چون کرک هست نمبشه استفاده کرد.
Printable View
در مورد Xbox music من کلا کار نمیکنه برام و یه ثانیه اهنگ اجرا میشه و بعد میپره بیرون.......فکر میکنم چون کرک هست نمبشه استفاده کرد.
به این بخش رجیستری برید
باید این باشه ورژن اگه اپدیت نکرده باشیننقل قول:
برای ریجستری برو این قسمت C:\Windows\regedit.exe
حالا مسیر زیرشاخه ها رو بگیر برو تا برسی :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsof t\Windows NT\CurrentVersion
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم اپدیت کرده باشین تبدیل به این ورژن میشه
دوستان من این سوال رو جای دیگه هم پرسیدم و کسی جواب نداد.
کسی می دونه چه جوری میشه فونت فارسی پیش فرض ویندوز 8 رو عوض کرد ؟خیلی فونت بدی داره.
سلام
میخواستم بدونم ویندوز 8 فاینال اومده دیگه؟؟؟؟؟
اگه لطف کنین اموزش نصب ویندوز هشت و واسمون کامل و دقیق بزارین عالی میشه...
من الان ایکس پی دارم...
میخوام ویندوز 8 رو نصب کنم و ایکس پی رو هم داشته باشم...
باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
اون که اره با تغییر نرم افزار میشه عکس ها رو پشت سر هم دید ، مهم اینه که با نرم افزار مترو نمیشه دید و دنبال راه حل برای اونیم...نقل قول:
پلیر موزیک خود مترو مد نظر بود....
ارائه انحصاری DirectX 11.1 برای ویندوز 8!
به نظر میرسد که مایکروسافت DirectX 11.1 را به صورت انحصاری برای ویندوز ۸ عرضه کرده است! مطمئنا این خبر خوبی برای کاربران از جمله کاربران اهل بازی در سیستم عامل های ویستا و 7 نیست و نسبت به آن اعتراضاتی نشان خواهند داد. میتوان گفت این کار مایکروسافت ممکن است جنبه ی تبلیغاتی برای سیستم عامل جدید این کمپانی قدرتمند ( ویندوز ۸) داشته باشد چرا که این نرم افزار یا واسطه گرافیگی (DirectX 11.1) برای همه کاربران ویندوز کارایی زیادی دارد و انحصاری کردن آن برای ویندوز 8 کاربران زیادی را مجبور به کار با این سیستم عامل خواهد کرد.
سوال این است که اگر این کار مایکروسافت جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد آیا این کار درستی است!؟ آیا واقعا این موضوع جنبه ی تبلیغاتی دارد؟
باید گفت طبق آمار و اخبار عنوان شده با این که کارایی و تست های انجام شده تا کنون نسبت به این سیستم عامل (ویندوز 8) خوب بوده ولی هیچکدام از این موارد دلیل موجه برای انحصاری کرد یک واسطه گرافیکی و پر کاربرد نیست!
همچنین از طرف دیگر نیز هیچ دلیلی که نشان دهنده جنبه تبلیغاتی این عمل باشد وجود ندارد و مایکروسافت در خیلی زمینه های دیگر همچنان سیستم عامل های قدیمیتر خود را پشتیبانی میکند!
میتوان گفت DirectX یک واسطه گرافیگی بین سخت افزار و سیستم است که بیشترین کاربرد آن برای بازی ها است. به گفته (Daniel Moth) که یکی از توسعه دهنده ها (Developer) مایکروسافت می باشد:
“ بسته (DirectX 11.1) می تواند بر روی سیستم عامل ویندوز ۷ نیز نصب شود ولی کیفیت اصلی این نسخه از نرم افزار را نشان نمی دهد. به نظر بهتر است که سیستم عامل های قدیمی خودمان را به ویندوز ۸ ارتقا دهیم چرا که احتمال آن زیاد است نرم افزار های کمکی دیگر هم فقط برای ویندوز ۸ به صورت
منبع : ubergizmo
سرعت ویندوز 8 از 7 بالاتریه؟
یعنی رو سیستم سبک تره؟
نقل قول:
بله کاملا سبکتره
سلام دوستان
من متقاعد شدم که ویندوزم رو عوض کنم و 8 رو نصب کنم(7 که نصب دارم دیگه خسته شده!)
حالا مساله اینجاست که کدوم نسخه رو دانلود کنم؟!
توی سایتای ایرانی که شونصد نوع با حجمای مختلف قرار دادن(یکی کمتر از 3 گیگه یکی هم 4/4 گیگ! و...)نسخه 64 رو میخوام
توی همین فروم هم هر روز یه ورژن میزارن با کلی اسم و لینک گیج کننده!!!!
برای مصرف خونگی میخوام(از نوع معمولی که زیاد بازی نمی کنم و بیشتر فیلم می بینم و اینترنت سر می زنم)
حالا pro نصب کنم یا enterprise?
و سوال مهم تر اینکه دوستانیکه نصب کردن و مشکل نداشتن بگن از کجا دانلود کردن تا من هم همون رو دانلود کنم
لطفا همه دوستان مشارکت کنن چون موضوع به دردبخوریه و مساله خیلیاست
با تشکر از زحمات شما-من دو ويندوز xP-7دارم خواستم XPرو به 8تبديل کنم بعداز فرمت کردن پارتیشنی که XPروش نصب بود ونصب 8 تو همون درايو تو قسمت بوت منيجر گزينه ultra of windows يا همون اکسپی وجود داره! از دستور msconfig هم اين ويندوز رو نميشناسه. حالا من چيکار کنم؟؟؟؟