هاینکس دارای سابقه خیره کننده و غیرقابل انکاری است. به عنوان بازیکن وی در جام جهانی 1974 و در ملتهای اروپای 1972 عنوان قهرمانی را کسب کرد. همینطور وی چهار بار قهرمانی در بوندسلیگا را نیز در کارنامه دوران حرفه ای خود می بیند. اما بزرگترین موفقیت دوران مربیگری وی به حضور در رئال مادرید و قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپای سال 1998 باز می گردد. با این وجود پیرمرد 66 ساله می خواهد قلمروی جدیدی را با بایرن آغاز کند و استارت آن در ورزشگاه ال مادریگال مقابل ویارئال زده خواهد شد.
پیروزی مقابل زوریخ و راه یابی به مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا موجب شد تا هاینکس طلسم 13 ساله خود را شکسته و بار دیگر بتواند به عنوان مربی در لیگ قهرمانان اروپا حاضر شود. او از سال 1987 تا 1991 لیگ قهرمانان اروپا را روی نیمکت بایرن تجربه کرده بود و حال بازهم وی عهده دار هدایت بایرن در بالاترین لیگ اروپا است.
مربی با تجربه بایرن به خوبی بر خود مسلط است. او پس از ورود به والنسیا به سایت رسمی بایرن گفت:" من نمی توانم صحبتی در مورد آن انجام دهم. من تجربه حضور در رقابت های اروپایی را چه به عنوان بازیکن و چه مربی دارم. من یک عملکرد حرفه ای دارم و احساساتی نخواهم شد."
دیدار مقابل ویارئال
دیدار امشب مقابل ویارئال به انتظار 13 ساله هاینکس برای حضور در لیگ قهرمانان پایان خواهد داد. آخرین دیداری که او به عنوان مربی در لیگ قهرمانان اروپا حاضر بود به 20 می 1998 باز می گردد که وی همراه رئال مادرید موفق شد با شکست 1 بر 0 یوونتوس در دیدار فینال قهرمان اروپا شود. پس از آن هاینکس در لیسبون، بیلبائو، شالکه، مونشن گلادباخ و بایرن مونیخ و بایرلورکوزن حضور داشت ولی هرگز تیم های او در لیگ قهرمانان اروپا حضور نداشتند.
بازگشت هاینکس می تواند نوید دهنده حضوری پرقدرت بهمراه بایرن در مراحل بالایی لیگ قهرمانان باشد. اگرچه او در اولین قدم به مقابل ویارئال قرار گرفت. تیمی که هاینکس هرگز در دوران مربیگری خود نتوانست مقابل آن ها پیروز باشد. رکورد شخصی هاینکس مقابل زیردریایی ها چهار شکست و دو تساوی از شش دیدار انجام شده است.
شکست با لورکوزن
مربی 66 ساله همراه لورکوزن در مرحله یک شانزدهم لیگ اروپای فصل پیش مقابل ویارئال در ورزشگاه خانگی لورکوزن 3 بر 2 شکست خورد ودر ال مادریگال نیز بازی را 2 بر 1 واگذار کرد. هاینکس در این مورد می گوید:" من بسیار بدشانس بودم که این بازی را باختم." او پس از دریافت گزارشی از ناکامی های خود مقابل ویارئال، خبر از پایان این ناکامی ها داد و گفت:" پس ما میرویم که شروعی جدید را پایه گذاری کنیم!"
کد:
http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.4500