نقل قول:
همین دیگه - صحبت ادیتور ها رو نمیخونید - میاید بنچمارک میزارید. بلندی خط هارو چک میکنید - نمیدونید TIMS چیه که لاقل بر اساس اون برید چیک کنید Mini stutter ها چقدرن - عاشق fps رقم بالا هستیذ - stability چیه و چرا خیلی از fps مهمتره ......خلاصه دوست عزیز شما میرید خط نگاه میکنید کمی هم صحبت ادیتور هارو بخونید -
در نهایت دوست من ناراحت میشید من گفتم بلندی خط هارو چک میکنید خوب خودت از اون پستت که گفته بودی چرا اینهارو نزاشتیم - منم گفتم به خاطر صحبت های ادیتور بوده بعد اخر سرم اینو نوشتی :
micro shutter بود الان شده mini shutter ?!!
جالبه !
همیشه باید یه چیزی پیدا کنین بهش گیر بدین
ولی متاسفانه این کارت از هفته آینده برای Mass Production میره !
معنیش رو که میفهمی ؟! یعنی هنوز هیچ کارتی به بیرون راه پیدا نکرده که این جناب بتونن بنچ مارک بگیرن !!
پس Fake هست . ولی میدونم خیلی دوست داری باور کنی که Fake نیست !!!
اخه پسر خوب از پست آخرت معلوم بود چقدر با حرص و ترس داشتی مینوشتی . هر کس پست آخرت رو در مورد ولتاژ و فرکانس اون کارت بخونه کاملا میفهمه یا مشکل روحی داری یا پدر کشتگی با AMD
بعد میخوای بیای واسه من Realistic باشی ؟!!
نقل قول:
بعد از اون میاید یکسری تخیلات قدرتمند میزارید و یکسری حرف های بیهوده و بی ربط مثلا این قسمت:
من تخیل میکنم یا شما که میزان موفقیت یک کارت در بازار رو میای با تعداد ترانزیستور و آلگوریتم های پردازش میسنجی ؟!
نقل قول:
تفاوت ماها با شما دوست من اینه که هر چیزی رو با دلیل درست و حسابی و اثبات معین خدمتت میگیم - شما هم یکسری حرف های کاملا بیهوده مثل این برای اون بهینه میشه و تخیلات و تئوری توتئه :13:- خدا ....... بده
تفاوت ماها ؟! هنوز هیچی نشده Clan جمع کردی ؟ ماها ! یعنی کل P30world یک طرف و بنده یه طرف !!! ماها . خیلی جالب بود . شما چی رو اثبات کردی الان ؟ اثبات کردی Armageddon شده ؟ 40 درصد بازدهی کمتر از نظر تعداد و بازدهی ترانزیستور ؟
خب بچه 2 ساله با یه ماشین حساب همینکارو میتونه بکنه . نیازی به اثبات داشت ؟ همه میدونستن .
نقل قول:
شما باید خیلی در ساخت ریز تراشه ها کنکاش کنید تا اول از همه ببنید رقیبا تراشه هارو چطور طراحی میکنن و بعد از اون اصلا اینتل با هردوی انودیا -amd قابل قیاس هست -(اون هندکرفتینگ دیزاین میکنه اون 2 (amd و nvidia) تا اصلا با شبیه ساز ها طراحی میکنن - این کجا و اون دوتا کجا) پس ناراحت نشید اینو میگم:
دوست عزیز شما منو نمیشناسی ... به من نگو برم اول کنکاش و جستجو کنم ...
نقل قول:
یا شایدم لاقل من ندیدم یک بحث تخصصی جدی ای چیزی بکنید دوست عزیز -یک ریویو حرفه ای -بحث روی معماری چیزی که ما بفهمیم شما هم یک چیزی بارتونه - فقط مطرح کردن این برای اون بهینه میشه - اون 2 سال دیر داده - درایور اون فلانه - مثل دلایل برتر بودن اسباب بازی - خیلی سطح بحث ها پایینه
این قسمت برام جالب بود . ببین دوست عزیز اگه بار بودن یا علم داشتن تو یه چیزی یعنی رفتن توی سایت های خارجی و ترجمه کردن حرف های اونا ... همون بهتر که علم رو شما داشته باشی چون من همه اونا رو تا اونجا که وقت داشتم مطالعه کردم ولی نیازی به بازگو شدن ندارن چون اولا همه اونا رو میدونن چون مطالبش همه جا پخشه و دوم اینکه بنده اینقدر مثل شما وقت ندارم که بیام یه Review کامل بنویسم واسه یه محصول ...
فرق من با شما اینه شما حرف های دیگران در فروم ها و سایت های دیگه رو کپی میکنی و با یکمی تغییرات به اسم خودت مینویسی ولی من میرم نرم افزار بنچ مارک واسه CPU مینویسم و الانم مشغول نوشتن بنچمارک GPU هستم
اگه بحث بلد بودن و بار بودنه کاملا معلومه کدومش بیشتر نیاز به مطالعه و به قول شما بار بودن !! داره
واسه من از بلد بودن حرف نزنین چون وقت شخصیت خودتون رو زیر سوال میبرین و این حرف در شخصیت شما نیست
نقل قول:
بعد ناراحت میشید چرا من میگم شما فقط بلدی از روو خط قضاوت کنی - میای تست از همون ادیتور میزاری بعد بهش میگی فن چند جانبه :39:
من کاری به ادیتورش ندارم . ادیتور نظر خودش رو داره در مورد کارت میگه . بنچ مارک ها اعدادی هستن که بعد از تست به دست اومده ! من فقط برام مهم بود Performance رو در عمل ببینم .
اون بنچ مارک رسمی نبود که هیچ . Fake هم بود . پس هیچ کدومش الان دیگه ارزش نداره
نقل قول:
خلاصه دوست عزیز خیلی چیز هارو نمیدونی : (با اینکه بارها در همین تاپیک ها روش صحبت کردم اما کاربرایی مثل شما فقط به عشق بازی ولایت مداری AMD مشغولن و تحقیق یا لاقل کمی مطالعه نمیکنن
بله بله ... پول نداریم کتاب بخریم . شارژ اینترنتمونم با گدایی در میاریم . شما ببخشید دوست عزیز . فقط شما میتونی مطالعه کنی
نقل قول:
بعد از این همه صحبت و اثبات ها در صفحات گذشته باز برگشتی سر خط - اخه مرد موئمن 6970 که بالای1 سال بعد از فرمی با یک معماری جدید vliw4 اومد بعد انودیا با یکم تغییرات فرمی gf110 رو ایجاد کرد که 13% ترانزیستور بیشتر و اما به اندازه همون 15% هم پرفورمنس بیشتر داشت - 1 ماه هم همین 580 قبل 6970 عرضه شد - کسی از این دلایل مرگ اور اون زمان اورد
چی باید بگم ؟ این حرفتون رو مگه رد کردم ؟ اگه بحث بهینه بودن باشه همیشه محصولات nvidia از همه نظر بهینه تر بودن معمولا . اما وقتی بحث Price/Performance میشد اون موقع AMD حرف های زیادی واسه گفتن داشت.
دلیل فروش کارت های AMD هم همینه .
یه نفر توی یکی از فروم های خارجی داشت کارای شما رو تکرار میکرد . داشت تعداد ترانزیستور های 6870 با 6950 رو مقایسه میکرد بعد به یه نتیجه رسید ! گفت غیر ممکنه 6870 VLIW5 باشه و اگه داره اینطوری Performance میده حتما باید VLIW4 باشه
در اون لحضه بنده هم با دیدن مقایسه های ایشون که از همه نظر کرده بود حرفشون رو باور کردم ولی متاسفانه اینطور نبود . در همه نرم افزار های Diagnostic شرکت AMD متد پردازشی رو VLIW5 مشخص میکرد ( مثال بود فقط حالا نگو چه ربطی داشت )
شما میخوای با تکرار کردن بحث Transistor/Performance به کجا برسی ؟ اگه ارضا کردن روحی خودته که هیچ ولی اون بحث در بازار هیچ تاثیری نداره منم قبول دارم T/P در nvidia خیلی بهتر هست ولی این بحث قراره به کجا برسه ؟ میشه توضیح بدی ؟
یا شاید فقط دوست داری مردم فکر کنن به قول خودت خیلی حالیته ؟! والا حساب کردن اینا چیزی بیشتر از یه ماشین حساب نمیخواد . با اینا چیز خاصی رو اثبات نمیکنی . دیگه اگه بقیه بچه های انجمن گاگول هستن و نمیتونن همون حساب ساده رو انجام بدن و واسه حساب کردن این چیزا به شما میگن خدای کامپیوتر !!! دیگه مشکل من نیست
نقل قول:
یا بحث درایور ها :
دقیقا همین نشون میده که نه چیزی از معماری تراشه ها خوندید نه لاقل ریویو هایی که من برای اینها زدم و صحبت های OOE بودن Tahiti و اینکه این نسل کپلر بر خلاف نسل های قبلی به چه دلایلی خیلی به درایور وابسته هست (چند بار گفتم در ریویو gk104 ام هست)و باز نسل جدید amd به خاطر معماریش خیلی کمتر و... - نه ریویو annandtech »می خونید نه صحبت ادیتور ها
یکسری تخیلات پشت هم سوار و .. درنهایت میشه این تئوری ها که ای این برای اون بهینه میشه - انودیا و اینتل جهان خوار ان و.... :)) :دی
من که گفتم دوست عزیز شما ظاهرا عقده اینو دارین که همه بهتون بگن خیلی حالیتونه .
anandtech ماشالله پارتنر چندین ساله Nvidia هستن . حتما میرم حرف ادیتور هاش رو میخونم . نه که اول با عرضه 7970 درایور های بتا با درایور های الان هیچ تاثیری در Performance نداشتن !!
شما اگه از معمای درک داشتی میفهمیدی درایور بخش خیلی مهمی از پردازشه . و اگه بدونی درایور فقط به همون Interface خوشگلی که میبینی مربوط نمیشه !
بنچ مارکی که بعدش گذاشتم رو دیدی که ؟ فرق بنچ مارک ها رو دیدی ؟ اگه میدیدی بحث اینو وسط نمیکشیدی
شما چیزی رو جز عقده ای بودن خودت ثابت نکردی دوست عزیز . ببخشید اینو میگم خیلی ببخشید ولی کاملا مشخصه که شما عقده اینو داری که بهت بگن حالیته
خیلی حالیته جناب رامین !!!!
نقل قول:
در نهایت با تئوری توطئه مطح کردن مثل ای tomshardware دروغ میگه یا اینتل و انودیا براشون بهینه هست و این زودتر داده در اینده amd ایست که باقی میماند .و ... -اینها مثل بحث های در حد دوران ............ بگذریم -toofuliyyat :دی
این فروم اگه صاحب داشت شما به خاطر اینطور صحبت کردن باید اخطار میگفتی ولی از اونجایی که جناب عرفان هم عضو Clan حرفه ای شما هستن !!! ... Thanks هم میزنن
نقل قول:
بیا حرفه ای با دلیل مستند و البته صحبت ادیتور ها (نه صرفا بلنتر بودن خط ها )
ویا بیای غلط املایی که من خوراکمه بگیری:دی ) ای خدا
شما ببخشید فقط شما حرفه ای هستین ما چیزی حالیمون نیست به خدا ...
نقل قول:
اخه کی گفت fake هست ؟؟؟ چرا حرف در میاری دوست عزیز :دی خود ادیتور هم که بدبخت گفت تازه برابر شده
این خیلی واضحه که الان 7970 روی فرکانس 1100 نسبت به 925 رفرنس برابر 19% اورکلاک شده - همه میدونمی 680 میانگین 15% از 7970 رفرنس سریعتر بود(حالا به نظر بعضی سایتها بیشتر - بعضی کمتر) یک معلول مغذی هم تشخصی میده که اگه نتونه به 680 برسه شرم بر AMD - :دی دیدی که ادیتور هم همینو گفته بود - من نگفته بود
بعد به من میگی خدا شفا بده ؟ حتی ولتاژ کارتی که اون تست کرده بود بیشتر از خود 7970 بود .! یارو اومده خود 7970 رو اورکلاک کرده و بنچ مارک گذاشته ظاهرا ... !
بعد میگی Fake نبود ؟!!
نقل قول:
یکم مطالعه و تحلیل و نگاه نکردن به خطوط و خوند صحبت ادیتور ها - باعث میشه ما روی شما جور دیگه ای قضاوت کنیم - یکم حرف ه ای تر باش رفیق :دی
چشم من از امروز به خاطر حرف شما تصمیم گرفتم مثل شما حرفه ای باشم ... امیدوارم از نظر روحی ارضا شده باشین !
شما بشین حرف های Reviewer های اونر و مخصوصا anandtech رو بخون بعد فرض کن حالیته ... منم به کارای خودم میرسم ...
یادت نره من نیازی ندارم به امثال شما چیزی رو ثابت کنم ... شما چیزی رو که دوست داری ببینی میبینی
شاد باشید