پس بیخیال فارسی کردنش بشو چون رسیورش از کار می افته. مگر بشه راهی پیدا کرد که بدون تغییر Local Set بشه زبان فارسی رو به منو اضافه کرد که چون تو اروپا کشور فارسی زبان نیست بعید می دونم.نقل قول:
Printable View
پس بیخیال فارسی کردنش بشو چون رسیورش از کار می افته. مگر بشه راهی پیدا کرد که بدون تغییر Local Set بشه زبان فارسی رو به منو اضافه کرد که چون تو اروپا کشور فارسی زبان نیست بعید می دونم.نقل قول:
سلام تلوزیون من مدلue40d7000هست .دوست عزیز من اصلاٌ زبان فارسی نیخوام فقط میخوام زیرنویس فارسی رو نشون بده و هم ----- کار کنه ؟ دوست عزیزAlireza25 تلوزیونت زیرنویس فارسی نشون میده؟
فکر کردم می خواید منوها فارسی بشه. برای اینکه زیرنویس فارسی نشون بده توی تنظیمات زیرنویس موقع پخش فیلم زبان زیرنویس را عربی انتخاب کنید.نقل قول:
دوست عزیز smhsh121 من اینکار رو هزار بار کردم ولی زیرنویس رو برعکس نشون میده و فقط موقعی درست میشه که Local Set رو روی ایران بذارم در عوض رسیورش از کار می افته
ببین این راهی که می گم رو خودم تست نکردم، وقتی Local Set رو روی ایران گذاشتی برو توی قسمت Sub Option و Region رو روی PAN_EURO یا PAN_NORDIG بذار. نمی دونم توی منوی مخفی شما چه جویه ولی اگر گزینه ریژن وجود نداشت باید با برنامه rusamsung بری توی منوی مخفی.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
راستش من جدیدا یک مدل یک مدل اسمارت تی وی d6920 از سامسونگ دستم رسیده . ( هدیه ) خوب اصلا روشنشن هم نکردم و اصلا هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم
این اصطلاح hotel mode که در اول این تایپیک بود چی هست و در مورد این مدل من چطور هست ؟
این که میگن این تلویزونهای جدید روی خودشون این گیرنده های دیجیتال داخلی رو دارن مثل شبکه نمایش و ... موضوعش چی هست ؟
با تشکر
زیرنویس ، تلتکست و منوها فارسی شده و دریافت از ----- هم ظاهراً هنوز فعال است ولی دیش نگذاشتم تست کنم .نقل قول:
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
این کار نشد چون تلویزیون اروپائی که عربی ندارهنقل قول:
مال من فقط سه زبان آلمانی ، سوئیس و یکی دیگه داشت و عربی هم نداشت
لوکال را روی ایران گذاشتم فارسی ها کلا درست شد و فکر می کنم ----- هم از کار نیافتاده چون تنظیمات و جستجوی کانالش هنوز هست و فقط فرصت تست با دیش ندارم .
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
منظورت از اینکه نوشتی ----- از کار میافته یعنی بعد از فارسی کردن منوها و زیرنویس دیگه اصلا منوی تنظیم و کانالیابی ----- را هم ندارید ؟نقل قول:
پس برای فعال کردن ----- برگردوندی روی منطقه اروپا؟!
سلام . اره موقعه ای که گذاشتم رو ایران منو زیرنویس درست شد > اما تنظیمات و کانالیابی از کار افتاد و برای فعال کردن مجبورم روی اروپا بذارم
من رو تلویزیون خودم تست کردم و راهش همون هست که گفتم. برای زیرنویس فارسی لوکال ست رو روی ایران بگذار و برای اینکه بتونی از ستلایت استفاده کنی توی Sub Menu باید Region رو روی PAN_EURO یا PAN_NORDIG بگذاری. البته چون ----- نداره تلویزیون من نتونستم دریافت کنم ولی به منو ام اضافه شد.نقل قول:
ولی من که فارسی کردم و هنوز منوی کانالیابی ----- فعالهنقل قول:
پس لازم شد در اسرع وقت تست کنم که عمل میکنه یا دکوریه