یکی نسیت به ما کمک کنه
من یه سری مشکل دارم
1- همون مشکل گرافیک که شیر نمی کنه و
2- مشکل اون دوستمون که گفتن CD-ROM شون مشکل داره
مال دیر سی دی هارو می خونه یا مثلا وسط نصب گیر می ده !!!
طبیعیه؟؟؟
کمک کنید مرسی
مدل لپ تاپ من Dell N5110
Printable View
یکی نسیت به ما کمک کنه
من یه سری مشکل دارم
1- همون مشکل گرافیک که شیر نمی کنه و
2- مشکل اون دوستمون که گفتن CD-ROM شون مشکل داره
مال دیر سی دی هارو می خونه یا مثلا وسط نصب گیر می ده !!!
طبیعیه؟؟؟
کمک کنید مرسی
مدل لپ تاپ من Dell N5110
مشکل گرافیک که با همون درایور از سایت انویدیا که حل میشه. cd rom هم اگه با کل سی دی ها مشکل داره ببر گارانتینقل قول:
ممنون فرهاد عزیز ;
کاملا درست می فرمایید ،مشکل گرافیک که با همون درایور جدید حل می شه اما همون طور که می دونید انویدیا (فوت تو ....:41:) ایرانو تحریم کرده ؛ پس بهترین گزینه استفاده از نرم افزار Driver Genius که تمام درایور ها رو چک می کنه و ورژن جدید رو دانلود می کنه البته بدون محدودیت :31::5::46::21:.
در مورد قسمت دوم هم اگه کسی مشکل مشابه داره باید بگم ،طبیعیه ؛ کسانی که مثل من از pc به لپ تاپ نقل مکان می کنن احتمالا اولش همین احساس رو داشته باشن که سی دی رامشون کند عمل می کنه و دلیلش اینه که توی لپ تاپ برق سی دی رام ضعیفه!!
سلام دوستان من هم با N5110 به یک مشکل بر خوردم نمی دونم کسی راه حلی داره یا نه . چند روز پیش ویندوز بالا نیومد و پیغام ریپیر ست آپ داد من هم اجازه دادم اما صفحه بک گراند ویندوز سون اومد و هیچ اتفاقی نیوفتاد مجبور شدم باتری رو در بیارم تا ری ست بشه دفعه بعد استارت نرمال رو انتخاب کردم بازم همون حالت شد خواستم ویندوز سون جدید نصب کنم نشد . ویندوز ویستا نصب کردم ناقص نصب شد خلاصه تا حالا 30 یا 40 بار کابل شارژر رو قطع و وصل کردم که ری استارت کنم دیروز پیغام می داد که یک سخت افزار یا نرم افزار باعث اشکال شده برای جلوگیری از آسیب به کامپیوتر ویندوز شات دان کرده . با سی دی بوت ضد ویروس ویروس یابی هم کردم ولی ویروس نداشته . آخر سر با F12 رفتم تو Diagnostic تست که کرد ارور کد 0146-2000 داد و گفت هارد ارور قبلی داره نمی تونه چک بشه . توی سایت دل هم گفته هارد رو در بیارید دوباره جا بزنید اما گارانتی داره نمی تونم دست کاری کنم . برنامه های پارتیشن بندی هارد رو می شناسن اما نمی تونم پارتیشن بندی کنم . یکی می گفت مشکل از رمه اما تست رم می گه سالم فرصت رفتن به تهران استفاده از گارانتیش - که اصلی هم نیست - رو ندارم شما چه نظری دارید . معذرت می خوام پست طولانی شد .
سلام به همه شما دوستان عزیز.
مدل لپ تاپ من DELL N5110 . وقتی میخوام درایورلپ تاپ نصب کنم با این پیام رو به رو میشم.
activate bluetooth using wireless switchکه البته هر کاری انجام بدی بلوتوث فعال نمیشه.
محض اطمینان درایورو دوباره از سایت دل دانلود کردم ولی بازم همون پیامو داد.
مشکل اصلی اینجاست که وقتی درایورو پاک میکنم خود ویندوز اتوماتیک بلوتوثمو میشناسه ولی وقتی
گوشیمو بش میشناسونم اون دکمه کانکت به اینترنتو نداره.من همین درایورو روی dell N5010 نصب کردم
و کاملا درست بود و میشد از طریق بلوتوث به اینترنت متصل شد.
اگه کسی میدونه مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید.
یه سوال دیگه ام دارم.تو اجرای بازی pes2011 همونجوری که دوستان اشاره کردن امکان انجام بازی با کیفیت بالا رو ندارم
ولی این مشکلو فقط با بازی هایی دارم که تنظیمات بازی به صورت جداگانه در خارج بازی قرار داره.به طور مثال با call of duty
این مشکل وجود نداره و روی حد اکثر کیفیتم جواب میده.آیا تنها راه حل دانلود درایور گرافیک جدیده که دوستان اشاره کردن.
از کجا میشه فهمید که ورژن درایور گرافیکی که الان نصبه رو لپ تاپ چنده.
با تشکر...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام تمام تاپیک رو مو به مو خواندم :
در مورد کارت گرافیک لب تاپ دل مدل inspiron n5110 بعد از 4 ساعت زیرو رو کردن به این نتیجه رسیدم :
1. نصب کامل چیپست های لب تاپ
2. نصب دستی کارت گرافیک اینتل به صورت دستی
3. نصب اتوماتیک nvidea از طریق فایل دانلود شده . (از سایت Intel دانلود نکنید !!!)
من هم 5110 گرفتم و مشکل فعلا فقط بلوتوثه.گوشی رو می شناسه روشن و خاموش هم می شه از طریق بلوتوث می تونم به اینترنت گوشی هم وصل بشم که البته سرعتی نداره و بدرد نمی خوره.ولی هیچ فایلی رو نمی تونیم ارسال یا دریافت کنم و می گه که اشکال از bluetooth server است.لطفا راهنمایی کنید چطوری حل کنم این مشکل رو و این بلوتوث سرور چیه؟
سلام دوستان من هم دل 5110 گرفتم ولی با ویندوز اورجینال مشکل درایو هم ندارم
ولی یه سوال
تا بحال این به فکرتون نرسیده که ممکنه دستگاهمون رفیو باشه یا بعضی قطعاتش تعویض شده باشه؟
از کدوم قسمت سایت دل میشه فهمید اک هست یا رفیو
در ضمن تو اینفورمیشن زده مدل ادابتور باید inspiron باشه ولی لیبل زیر ادابتور من چیز خاصی ننوشته ماله شما چطور؟ چی زده؟
مشکل بلوتوث حل شد یک تاپیک باز کردم هرکی مشکل ارسال و دریافت فایل از طریق بلوتوث داره بره بخونه.
دوستان لطفا جواب این سوال منو بدین
این مدل اکش باطریش چند ساعت شارژو نگه میداره
در ضمن کامل شارژ میکنم ولی وقتی روشن میکنم شارژ99٪ هست نه 100