m2tsبا بيت ريت24مگ رو من روي بلوسنس تست كردم راحت پخش كرد!نقل قول:
ممكنه فرمت صدايي كه دوربين شما ضبط ميكنه رو دستگاه نميشناسه كه نميتونه پخش كنه كه بدون صدا پخش ميكنه!
حالا شما چند ثانيه ضبط كن كه حجمش از 10مگ بالاتر نره بده من تست كنم!
m2tsبا بيت ريت24مگ رو من روي بلوسنس تست كردم راحت پخش كرد!نقل قول:
ممكنه فرمت صدايي كه دوربين شما ضبط ميكنه رو دستگاه نميشناسه كه نميتونه پخش كنه كه بدون صدا پخش ميكنه!
حالا شما چند ثانيه ضبط كن كه حجمش از 10مگ بالاتر نره بده من تست كنم!
سلامنقل قول:
التماس دعا توی این ماه مبارک به همگی
من بلوسنس دارم و زمان تعویض برای من 4 الی 5 ثانیه هست و در حالت رادیو حدودا 2 ثانیه
و اگر این زمان به مقدار آنتن دهی بستگی داره باید بگم که بین 70% تا 82% میزان آنتن دهی اون هست و اگر هم ربطی نداره که چه بهتر
سلام دوستان
ميخواستم بدونم چطوري با بلو سنس فايلهاي داخل otaرو نگاه كنم كه ببينم فايلي امده يا نه؟؟؟؟
اصفهان شاپ اين عكس ها چي شد؟دوربينت درست شد؟:31:
هم اکنون می توانید آپدیت جدید نرمافزار(v2.2) ، نسخه احتمالا نهایی سال90 را از وبلاگ ویونا دانلود کنید!منبع:
کد:http://viuna.blogo.ir/post10.php
چه تفاوتی با قبل می کنه؟نقل قول:
2.1 با ورژن دیفالت؟
2.2 با 2.1؟
ضبط دو کانال روی 2 فرکانس کجاست؟ اضافه نشد !
چرا موقع ضبط همه هارد را نمیشناسه؟
فلش من را کلاً نمیشناسه و هاردم را 60 گیگ را خالی میشناسه!
علتش چی است؟
---------------------------------------------------------------------
من تفاوت خاصی با ورژن قبلی ندیدم! چه تغییراتی کرده؟
متاسفانه من هنوز 2.2 رو تستش نکردم اما وقتی با 2.1 آپدیت کرده بودم حدود 5-6 تا بازی جدید روش نصب شده بود از جمله بازیهای بیلیارد 2 نفره-تانک-جابه جایی جعبه ها و... اسم یک منو که قبلا فارسی بود به media player تبدیل شده بود فکر کنم رو این قسمت زیاد کار کرده باشن که فرمت های جدیدو بشناسه...نقل قول:
فعلا که فقط میشه رو یه فرکانس 2 کانالو ضبط کرد و یکی رو تماشا کرد...فکر کنم اگه بخوان رو 2 فرکانس مختلف این کارو انجام داد به 2 تا تیونر نیاز باشه...
من سعی میکنم تا چند روز دیگه اطلاعات کاملتری رو بدست بیارم...:5:
خود شرکت نگفته چکار میکنه؟!!!نقل قول:
من تفاوت خاصی توی مدیا پلیرش ندیدم؟
با وجود ابزارهای بازی که الان توی بازار فراوانه و با این کیفیتهایی داره فکر نمی کنم بازی هایی مثل ... خیلی طرفدار داشته باشه که ارزش ساختن یک آپدیت را فقط به خاطر بازی را داشته باشه؟
در کل من تفاوتش را نفهمیدم
ممنون میشم اطلاعات کاملتری در اختیارم بذارید.
دستگاه من دیگه فلش ها را نمیشناسه و هارد را یک شش ام اش را میشناسه! مشکل نرم افزاری داره؟
چکارش باید بکنم؟
فلش را هم خیلی جزیی میشناسه و نمی تونه روش ضبط کنه! مینویسه محدودیت حجم داره ولی فلش خالی است
چندین بار فرمتش کردم ، با کامپیوتر و دستگاه ولی تفاوتی نکرد؟
زمان تعویض کانال ربطی به میزان فرکانس شما نداره بلکه به رم و چیپ دستگاه شما مربوطهنقل قول:
ممکنه با بازگشت به تنظیمات کارخانه مشکلت حل بشه اگه سیگنالت متغیره آنتنت رو بچرخون درست میشه
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
چی کار کردی که 5تا8ثانیه طول میکشه در بدترین شرایط بین3تا4ثانیه هستش یه زنگ بزن تا راهنماییت کنمنقل قول:
مرد مومن من دستگاه رو خریدم بردم خونه وصلش کردم . دیگه می خواستم چی کارش کنم در ضمن باکسی که به من تحویل داده شد یه باکس با قوطی درب و داغون بود . در ضمن الان کیفت سیگنال من رو 90 ولی وقتی فلش رو وصل می کنم اینقدر شطرنجی می شه که قید ضبط کردن رو می زنم . دو تا فرکانس هم همزمان خوب نشون نمی ده . می شه بگین مشکل از کجاست ؟ دستگاه من خرابه یا من بیسوادم و نمی تونم از دستگاه استفاده کنم ؟!!!نقل قول:
[QUOTE=majid.jon;6306196]من دوتاش را دیدم و یکمی باهاش کار کردم
خداییش تفاوت داشت
شما moridsl
خودت ویونا را دیدی؟
چیزی که من دیدم ، ضبط 2 کانال و نشان دادن یک کانال ولی روی یک فرکانس بود
، لیست شبکه ها موقع ضبط نصف میشد.
کاری ندارم که دستگاه ما چیه و چی کار میکنه ولی لااقل توی ضبط کانال هاش یه قابلیت اضافی تر هست
تو بلوسنس هم باید یا لیست شبکه ها نصف بشه یا نشون نده پس زیاد با هم تفاوت ندارن پس الکی جو سازی نکن
در مورد فرمت ها هم بگم که کم کم داریم ردیفشون میکنیم و تو هر اپدیت یکی دو تا از فرمت ها مون درست میشه