نقل قول:
با درود.
و با سپاس از راهنماییهاتون.
اولا و از همه مهمتر ذائقه من :
1:مید خیلی گرم و بالاتر از خط فلت.
2.ساند استیج واید و عمیق و ایمیجینگ دقیق .
2.بیس سرد و مانیتور.
3.های مانیتور .
4.مید-بیس گرم و بالاتر از خط فلت.
80% هم vocal گوش میدم.بیشتر مرد.ولی زن هم درصد قابل ملاحظه ایه.
20% پیانو کلاسیک-رومانتیک (شوپن)
کلا میدرنج گرم و ساند استیج خوب همه نیازهای منو براورده میکنه.های منو اذیت میکنه و زود خسته میشم.همچنین از لو بیس گرم متنفرم.
بخاطر همین ذائقه RSA MUSTANG رو انتخاب کردم.ولی تعصبی رو RSA ندارم و اگر بهتر از اون معرفی کنید چرا که نه؟اصلا به همین دلیل اینجام.
پس اول ببینین همین ex1000 برای ذائقتون چطوره؟ یعنی اگر بخواین توصیفش کنین میگین چی هست و اگر چی بود بهتر میبود؟ مثلاً های خوبی داره، زیاده، کمه
نقل قول:
دوم در جیب جا شدن واسه من اولویت محسوب نمیشه و فقط پورتابل باشه کافیه.طبق گفته مایک؛پورتابل های بزرگ صدای بهتری دارند و من به خاطر همین تا حالا ریویویی از Arrow و Pico slim و Mk2 و TTJV Slim نخوندم و اصلا دنبالش نرفتم.
از جالبی های arrow اینه که در مقابل rsa shadow که توی جیب هم عملاً جا نمیگیره؛ arrow میتونه فول سایز ها رو هم در حد قابل قبولی درایو کنه
نقل قول:
ورد بعدی ریویوی 56 تا آمپ SKYLAB هست که قدیمیه و بعد از اون یه عالمه آمپ اومده که تو اون ریویو نیست.مخصوصا iBasso با D6 و D12 و PB2 خیلی حواسم رو پرت کرده.آخری 2.5 وات خروجی داره که بعد از اون SR71 و PB1 با کمتر از 1.5 وات؛فاصله چشمگیری دارند.باند های فول رنج من هم درایو میکنه؛چه برسه به HD650.ولی موضوع توانایی درایو کردن نیست.موضوع ساند سیگنچر هست که ریویویی از افراد قابل اطمینان پیدا نکردم.اگه شما همچین ریویویی پیدا کردین,لطف کنید اطلاع دهید.
من چیزی نخوندم؛ ولی توصیم اینه که اگر قرار توی خونه استفاده کنین چرا میرین دنبال آمپ پرتابل؟
توی دفتر کار هم بخواین استفاده کنین که اینقدر صدای hd650 از اطرافش میاد بیرون که انگار اسپیکر برای همکارها روشن کردین
نقل قول:
من واسه سورس و آمپ پورتابل تا 800 دلار بودجه اختصاص دادم.بیشتر هم میشه بذارم ولی اگه ارزش داشته باشه.مهم هم نیست پلیر سانسا فیوز بگیرم با یه LOD و 800 دلار پول آمپ خالی مثل iQube بدم. یا 800 دلار یه پلیر colorfly یا DX100 بگیرم و آمپ نخرم اصلا. فقط مهم اینه که از این ست آپ با کیفیت تر نتونم با این بودجه چیز دیگه ای بگیرم.
نمیدونم چی کار کنم و واسه همین میخواستم بودجم رو نصف کنم و یه HiSounAudio Studio-V بگیرم و یه موستانگ.
خلاصه گیر کردم تو یه دنیای بزرگ آمپ و یه عالمه ریویو و مقایسه ضد و نقیض.
خرین چیزی هم که اگه بشه خوبه و اگه نشه مهم نیست اینه که بتونم HD650 رو با ست پروتابلم درایو کنم.میگن مثلا Hornet یا D6 میتونن درایوش کنند.ولی آیا میتونند قابلیتهاش رو بکشند بیرون؟تو ریویوی Hifiman He500 مایک نوشته که اگه آمپ 2000 دلاری دارید؛HD650 صدای بهتری بهتون میده ولی اگه ندارید He500 رو بخرید.من نداشتم و HD650 رو خریدم.طبق مشورتی که با رضا جان انجام دادم.
اول باید ببینین دنبال چی هستین، یعنی به این سوال که اول پرسیدم پاسخ بدین:
"اول ببینین همین ex1000 برای ذائقتون چطوره؟ یعنی اگر بخواین توصیفش کنین میگین چی هست و اگر چی بود بهتر میبود؟ مثلاً های خوبی داره، زیاده، کمه"
بعد بیایین ببینین چه پلیری به دردتون میخوره
1-همۀ اون پلیرها خیلی قوین و بدون آمپ هم هدفون های حتی فول سایز رو هم در حد خوبی درایو می کنن (از لحاظ کیفیت دارم می گم نه فقط توان الکتریکی)
2-ولی خب اگر اصرار دارین ترکیب همین hisound audio با آمپ پرتابلی که ویژگی های صدایی مورد نظر شما رو داره، خوب میشه ( مثلاً همین آمپ های rsa )
3-ولی اگر اصراری به استفاده از فول سایز ها ندارین و یا فول سایزها رو فقط داخل منزل استفاده می کنین و از طرف دیگه رابط کاربری براتون زیاد مهم نیست
یک پلیر عالی اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسایی که dx100 داشتن؛ میگن که این پلیر کیفیت بهتری داره ولی قدرت درایو کردنش از dx100 کمتره
در ضمن فقط فرمت wav میخونه و اگر فایل های خیلی با کیفیت نداشته باشین تفاوتش با dx100 رو متوجه نمیشین
4-اگر می خواین همین آیفون رو داشته باشین و ارتقا بدینش یک راه حل اینه که قبلاً گفتم:
"- استفاده از همین آیپاد یا آفون خودتون؛ ولی به این شکل که دک و آمپلی فایر داخلی آیپاد (آیفون) رو از کار بندازین و با دک و آمپلی فایر خارجی جایگزین کنین
تا اونجا که من میشناسم؛ سه تا دک هستن که میتونن خروجی دیجیتال از آیپاد بگیرن (دک داخلی آیپاد رو از کار بندازن)
و
و
بعد وقتی یدونه از اون دک ها رو بگیری نیاز به یدونه آمپ پرتابل هم داری"
البته اگر
رو بگیرین دیگه نیازی به تهیۀ آمپ جدا نیست و خودش داخلش آمپ داره، هرچند کیفیت آمپش در حد دک خوبش نیست
نقل قول:
راستی اصلاح شده نسل 5,5 یعنی چی؟یعنی توی این کابل چیپ ولفسان 87588 بکار رفته که تو نسل 5.5 آیپاد بکار رفته و بهترین صدا رو تو آیپاد ها داره؟تو این کابل های iMod چی هست؟آیا با یه کابل تنها؛ پلیرمون iMod میشه؟یعنی این سایتی که آیپادت رو واسش میفرستی و اون توش دستکاری میکنه؛با یه کابل همون کارو میشه کرد؟یا اینکه این کابل فقط دک رو از کار میندازه و آیپاد رو تبدیل به یه هارد ذخیره موسیقی میکنه؟و بعد از این کابل imod ما باید دک بکار ببریم,و بعد آمپ؟توضیح میدید لطفا؟
موفق باشید
قدیما که
صحبت کرده بودیم
قضیه فقط یدونه کابل نیست، در ضمن اینکه آیپاد های نسل 5 یا 5.5 بهترین صدا رو دارن؛ زیاد درست نیست
صدای اون نسل آیپاد ها گرمتر و رول آف زود هنگام تر داره نسبت به نسل 7 که صدای فلت تری داره؛ برای همین بعضاً نسل 5 یا 5.5 صدای گرم و نرم تری نسبت به صدای نسل 7 داره
از طرفی اون کابل های imod به هیچ وجه دک داخلی رو از کار نمیندازن؛ اگر از کار مینداخت، شما باید یدونه دک خارجی هم تهیه میکردین و نه فقط یدونه آمپ
در ضمن چند تا پست قبلتر گفتم که:
"تا اونجا که من میشناسم؛ سه تا دک هستن که میتونن خروجی دیجیتال از آیپاد بگیرن (دک داخلی آیپاد رو از کار بندازن)
و
و
"